.
Отговор в тема
Страница 1 от 17 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 406

Посягали ли сте на родителите си?

slu4valo li vi se kato se skrate s roditelite vi do takava stepen da ste qdosani za da im posegnete ?

*Заглавие на Кирилица!
    Точка 7 от Правила на форума.

Редакция на MakeMeLaugh
    ei ko staaaa ko praim

Фен
    Град
    Kadeto si poiskam
    Ne ma mi e idvalo da gi prebiq
    Mnogo lud BMW i si4ko ostanalo deto edvam se dviji ....

ne
    Не оставяй пътя да те води. Вместо това, върви там, където пътеки няма и свой си направи.

Guest
    nikoga, mislq 4e tva e super grozno - vse pak tova sa horata koito sa ti dali jivot

Guest
    Никога!
    Родителите ми и те никога не са ми посягали да ме наказват с бой,
    и аз тях никога не сум им посяга.

Оба4е родители, коитовярват във възпитанието с "твурда ръка" и имат "тежка ръка" 4есто като одъртеят на свой ред ядат бой от малтретираните си деца, които са порастнали..
    Насилието ражда насилие и не решава никакви проблеми, а само ги създава.
    като имам деца един дфен, и аз никога няма да ги ударя, дза да не ме бият те един ден, като остарея!

Супер фен
    e 4ak puk tolkos ... vupreki 4e ne ponasqm ba6ta mi ...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    случвало ми е да си го помисля...
    до такава степен да ме изнерви майка ми,че да усещам как ръката ми има желание... да...
    но се контролирал,разбира се
    ако някога посегна на наще(на майка ми е по-възможно) ще ме е срам от себе си и ще се чудя дали има смисъл такъв боклук като мен да съществува още на земята...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Фен
    Град
    Предградие 13
    Дам великата тенденция че всеки ще прибия баща си...а дефактно ако баща му го хване ще му натроши костите.НЕ съм удрял никога родител.Един приятел се пробва да го направи пред очите ми и му счупих раката.Майката е създание,което може да те наранява но тя ти е дала живот и те е гледала и никгоа нетрябва някоид а си помисля,че може да посегне на майка си.На баща си малко хора могат да посегнат по видни причини но все пак и той те е създал и вдигането на ръка срещу него или майка ти е леко идиотско.
    Живота е такъв квкъвто си го направим ние.
    Стремя се да открия правилният въпрос а не неговият отговор.
    Който не ме харесва и понася да се изнася.

Никога не бих посегнала на тях-това е адски тъпо.Не мога да си представя че има хора които биха посегнали на родителите си.Единствено бих ги разбрала ако и родителите са ги малтретирали но и за това си има решение.Боя с какво помага??След това изведнъж ти идва акъла в главата-така ли??Или още повече се нахъсваш за да правиш напук. Боя не е решение.

Фен
    Град
    BuRgaSsSs
    Не никога не бих посегнала не родители те си

Ами удряла съм майка ми, да!
    Много се карахме и тя ме оскуба, което ме искара извън релси...адски много се ядосах и пернах един шамар. Тогава пък тя ощо повече се озлоби и се засили да ме удря и тя, но аз и държах ръцете и не можа. Брат ми и баща ми гледаха, а сестра ми се намеси на страната на майка ми. Те двете много се ядосаха и ми казаха да си събирам парцалките и да се изнасям. На мен естествено това ми беше и желанието и отидох да се обличам, да си събирам багажа и да се изнасям (имах няколко идеи къде ще отида), но брат ми и баща ми не ми позволиха да си тръгна. Майка ми заплашвала, че ще се обади на полицията, после е казала, че ще ме даде в някакъв дом (не за сираци ми знам ли и аз за какво). На следващия ден сестра ми ми се извини, че се е намесила, а пък с майка ми 3 седмици не си говорихме!

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    дам,ма въобще не се гордея с тфа.
    целила съм майка ми с кецовете,защото ми беше изгубила един парфюм,като се скараме съм я удряла,аве много тъпо съм се държала.

mi na men mi se e iskalo da go udarq ( tva moje da e vi se struva sramno daje 4e sam si go pomislila) ama ne sam urdqla nikoi ... prosto nqmam smelost puk i ne mi e minavalo prez uma da go napravq ... posle sigurno 6te se 4uvstvam mn guzno ...

Guest
    НИКОГА!

Re: posqgali li ste na roditelite si

Цитирай Първоначално написано от kikata_paunkata
    slu4valo li vi se kato se skrate s roditelite vi do takava stepen da ste qdosani za da im posegnete ?
    ne !!!
    Блазе на тез, които знаят,
    че двама ще са през нощта!
    Те "лека нощ" не си желаят,
    но винаги е лека тя!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    emiii vednyj s maika se sbihme ...
    ne pomnq za kvo se skarahme, ama tq vze che mi perna edno shamarche, pyk az ne ponasqm da me udrqt, da ne govorim che tq go naprai se edno sam nqkvo 5-godishno lape
    az taka pobesnqh, che posle.. male-male ne shta da si spomnqm kvo beshe sled tva.. hem se izchervqvam, hem mi stava super smeshno kato se setq ROFL :YsmiFkA
    ama posle maika idva da mi se izvinqva de.. kak taka pyk shte me udrq?! abe sichko mina byrzo i sled chas-dva pak si govorihme
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Веднъж като по-малка , за малко да ударя мама ...
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Re: posqgali li ste na roditelite si

Цитирай Първоначално написано от kikata_paunkata
    nikoga ne bih im posegnala

Guest
    Не че съм от редовните в този форум - напротив за първи път го виждам и ми направи доста добро впечатление от темите обитаващи го..
    Та много неща може да се каже по тази тема, но аз ще бъда по-изчерпателен. Лично аз преди време съм бил на косъм да цапна майка ми.Единствената хубава част на това е, че се е случвало пъти който се броят на едната ръка.Сега като се замисля.. Какъв идиот съм бил даже да си помисля да ударя някой от родителите ми.Един съвет към всички: Никога, никога не посягайте! Те са които са ви дали живот! Не забравяйте, че това са хората които са ви отгледали и грижили се за вас. Те са това благодарение на което сега сте ВИЕ! Най-важното, Обичали са ви, Обичат ви и винаги ще ви обичат както никой друг на света.

Повече от фен
    Не, не съм им посягала и нямам и намерение да го правя, защото не ми се мисли за последствията...Искало ми се е и то не веднъж, но това означава, че вече съм извън нервите си...

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    ами никога няма да го направя по-добре да си замълча, отколкото да се превръщам в животно
    а и не мисля че някога някой може да ме изкара от нерви, защото съм си спокойно същество
    "Целувка за лека нощ"

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    случвало ми е да си го помисля... ...
    ...и на мен.

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    Nikoga ne sym posqgala na roditelite si. Sys se zatapqne samo. Maika mi me e udrqla dosta pyti kato po-malka, no sega veche imam silata da i vyzprepqtstvam rytzete. Inache nie pochti ne si govorim.

Голям фен
    Град
    София
    emi vednuj maika mi 6toto trqbva6e da otvurna na udara... ina4e samo se psuvame do boi ne se stiga...

Фен
    Град
    Plovdiv
    ammm...kato sam bil mn iadosan sam izrichal milite slova ``eii toa dyrtia sha go pochupa niakoi den`` ama tova tva e v gneva mi...pyk i v toa period ako mu posegna pochupenia shte sam az...inache na maika mi nikoga...vse pak e jena ...tria imash respect kym jenite

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си