.
Отговор в тема
Страница 2 от 17 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 406
    Фен Аватара на Г0ст
    Град
    Люлин
    Спомням си........май бях на 10-11 когато ударих круше на майка ми.........не не......беше без да искам....просто както си седяхме тя беше седнала м/у мен и брат ми и брат ми ме ядоса и аз замахнах него да го ударя ама без да искам нацелих майка ми.....без да искам.......иначе е имало и други случай , в които наистина да съм се карал с майка си , но да съм я ударил или нещо такова несе сещам.

I wake up in the morning and I ask myself
    Is life worth living or should I blast myself

Re: posqgali li ste na roditelite si

Цитирай Първоначално написано от kikata_paunkata
    slu4valo li vi se kato se skrate s roditelite vi do takava stepen da ste qdosani za da im posegnete ?
    epa ne se znae ako te mi posegnat i az na teh no nie se razbirame kato golemi hora
    Блазе на тез, които знаят,
    че двама ще са през нощта!
    Те "лека нощ" не си желаят,
    но винаги е лека тя!

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    По принцип само си викаме, ама преди месец някъде имаше един случай, дето после ходихме и двете две седмици посинени (мойто беше на лицето ) и май само още веднъж сме се били.. помня ли вече. Иначе майтапа да става вървим и се подритваме Даже купи една надуваема бухалка да ме биела с нея Абе кво да ви кава.. викат ми, че не съм нормална, ама май хе съм се метнала на гората

Guest
    Абе вие сте ми много интересни.Абе едно време баща ми са го били кат животно.До кръв!!!А тука гледам някви само за посягане ше посегнат и те.АБЕ ВИЕ ДОБРЕ ЛИ СТЕ ВЕ!!!Мен лично баща ми ме е бил(Е не колкото него са го били де),но аз тогава бях малък и нито можех да кажа нещо,пък и донякъде си знаех вината.Ей сега обаче ако ме удари аз ще преценя какво да направя.Ако усещам че е в мен вината ще си замълча,но ако...нали е в него вината...няма мълчание.Естествено никога няма да го ударя.А майка ми просто не невъзможно да ме удари...освен в гръб...

А,и още нещо.Сега към момичетата Абе вие на кви се правите ве,кокони!Живеете в България!По-голямата ми сестра лично ми е разправяла къв бой е яла от баща ми(Естествено си е рабирала вината,веднъж му се опълчила и той си замълчал,явно е разбрал че в него е проблема...),обаче сега си се обичат както трябва.

П.П. На 12 съм.

Повече от фен
    Град
    sofia
    понякога искам,оба4е след това....

Повече от фен
    Град
    sofia
    разбира се да удариш родител е ужасно

Guest
    Dosta 4esto s ba6ta mi prawim sparingi. Wednuz se pribrahme wkusti s glawi kato baloni na miting na SDS(naduti i sini)

Голям фен
    404

Град
    Търново
    да. веднъш преди няколко години. майками беше оперирана на очите. нетрябваше да прави нищо и аз я гледах като малко дете. чистех, готвех, перях, виибще всичко което трябваше и не трябваше да се прави.
    а тя понеже явно им е било нервно ли.. незнам и аз още какво точно я караше само да вика по мене. нестига че и перях и дет се вика посраните гащи тогава ми и се викаше по мене. и един ден както си се готвех да излизам и тя стана от леглото и изведнъш почна да крещи че не съм била направила нещо, което аз БЯХ НАПРАВИЛА и се опита да ми посегне (това и беше за първи и последен път) аз и хванах ръката и и посегнах с другата и и казах ми ако аз те одаря?!? и до там свърши всичко.
    от тогава никога не ми се посягала повече. никога не ми е казвала каквото и да е било на криво. не че и толкова се виждахме докато живеехме заедно де. но се пак.
    чесно казано никога не бих я ударила, но пък не бих позволила и тя да ме удари.
    дет има една приказка: ДА СИ ИМАМЕ УВАЖЕНИЕТО!
    по-добре гадна кучка, отколкото добра зубарка!

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Не
    И никога няма да го направя
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Град
    Пловдив
    Еми аз веднъж като малък се опитах да изритам дядо ми,дори го уцелих,естествено сега осъзнавам,че не съм бил прав,но на никой друг от роднините ми не съм посягал.Пък и то какъв трябва да си за да набиеш майка си,или баща си...?
    I'm back!

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    Aми не ми се е случвало да им посегна, но ми се е искало

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    Цитирай Първоначално написано от korn___
    e 4ak puk tolkos ... vupreki 4e ne ponasqm ba6ta mi ...
    Da i az taka...
    No ima takiva roditeli , koito si zaslujava ne da udari6 , a da ubie6!..kato naprimer:ba6ta , koito e iznasilval dy6terq si kato malka i maiki , koito si izostavqt decata v ko6ove za bokluk ... i t.n.t

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    не

Повече от фен
    Град
    orange county
    ne bih go napravila
    orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Фен
    Град
    Шумен
    Не и не бих го направила макар че доста пъти ми се е искало...но все пак са ми родители бе ако не са те нямаше да ме има ся...а и не ми се мисли за последствията...

NE!
    Admin-Coki: неподходящ размер и съдържание на аватар.
    /забрана за ползване на такъв.

Фен
    Град
    Гето Зора(СтараЗагора)
    До ся не сам го правил но по някога искам да го направя но се пак имам брагоразумие и уважение към тея хора тва се пак са ме отгледали тея хора дали сами тва от което се нуждая пък аз да ги удрям или такива работи абсурт пък и до ся не са ме удряли пък и аз се пак ще се предпазя
    Admin-Coki:
    неподходящо съдържание на снимка и текст в подписа
    ( грубо отношение към администратор).
    / забрана за ползване на такъв!

то и тва остана...
    ...Be Yourself No Matter What They Say...
    P E A C E

Аз никога не съм им посягал !

Повече от фен
    Аз съм посягала на майка ми, но не я ударих.И чесно да си призная... чак да ме е сраммм - не.Но не смятам да повтарям отново тази тъпа постъпка.

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Ne vypreki 4e predi kayo sym bila malka maika mi taka me e vyzpitavala ne as ne m,islq 4e ne6tata se re6avat s boi sam,o kato se skarame i as se zatvarqm v ednata staq i gi psuvam povqrvaite mi mnogo e uspokoqva6to
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

H1h !?
    Kolko trqa si izpadnal,za da naprai6 podobno ne6to..ta kak 6te posqgam na horata,koito me otglejdat,grijat se za men,obi4at me..!? S1vsem trqbva da s1m se umopob1rkala..kolkoto i da me iznervqt,stiskam z1bi i tva e !
    J U S T D O I T ! ! !

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    май не. само се псуваме

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си