- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Посягали ли сте на родителите си?
Спомням си........май бях на 10-11 когато ударих круше на майка ми.........не не......беше без да искам....просто както си седяхме тя беше седнала м/у мен и брат ми и брат ми ме ядоса и аз замахнах него да го ударя ама без да искам нацелих майка ми.....без да искам.......иначе е имало и други случай , в които наистина да съм се карал с майка си , но да съм я ударил или нещо такова несе сещам.
I wake up in the morning and I ask myself
Is life worth living or should I blast myself
epa ne se znae ako te mi posegnat i az na teh no nie se razbirame kato golemi horaПървоначално написано от kikata_paunkata
![]()
Блазе на тез, които знаят,
че двама ще са през нощта!
Те "лека нощ" не си желаят,
но винаги е лека тя!
По принцип само си викаме, ама преди месец някъде имаше един случай, дето после ходихме и двете две седмици посинени (мойто беше на лицето![]()
) и май само още веднъж сме се били.. помня ли вече. Иначе майтапа да става вървим и се подритваме
Даже купи една надуваема бухалка да ме биела с нея
Абе кво да ви кава.. викат ми, че не съм нормална, ама май хе съм се метнала на гората
![]()
![]()
![]()
Абе вие сте ми много интересни.Абе едно време баща ми са го били кат животно.До кръв!!!А тука гледам някви само за посягане ше посегнат и те.АБЕ ВИЕ ДОБРЕ ЛИ СТЕ ВЕ!!!Мен лично баща ми ме е бил(Е не колкото него са го били де),но аз тогава бях малък и нито можех да кажа нещо,пък и донякъде си знаех вината.Ей сега обаче ако ме удари аз ще преценя какво да направя.Ако усещам че е в мен вината ще си замълча,но ако...нали е в него вината...няма мълчание.Естествено никога няма да го ударя.А майка ми просто не невъзможно да ме удари...освен в гръб...![]()
А,и още нещо.Сега към момичетатаАбе вие на кви се правите ве,кокони!Живеете в България!По-голямата ми сестра лично ми е разправяла къв бой е яла от баща ми(Естествено си е рабирала вината,веднъж му се опълчила и той си замълчал,явно е разбрал че в него е проблема...),обаче сега си се обичат както трябва.
П.П. На 12 съм.
понякога искам,оба4е след това....
разбира се да удариш родител е ужасно
Dosta 4esto s ba6ta mi prawim sparingi. Wednuz se pribrahme wkusti s glawi kato baloni na miting na SDS(naduti i sini)
404
да. веднъш преди няколко години. майками беше оперирана на очите. нетрябваше да прави нищо и аз я гледах като малко дете. чистех, готвех, перях, виибще всичко което трябваше и не трябваше да се прави.
а тя понеже явно им е било нервно ли.. незнам и аз още какво точно я караше само да вика по мене. нестига че и перях и дет се вика посраните гащи тогава ми и се викаше по мене. и един ден както си се готвех да излизам и тя стана от леглото и изведнъш почна да крещи че не съм била направила нещо, което аз БЯХ НАПРАВИЛА и се опита да ми посегне (това и беше за първи и последен път) аз и хванах ръката и и посегнах с другата и и казах ми ако аз те одаря?!? и до там свърши всичко.
от тогава никога не ми се посягала повече. никога не ми е казвала каквото и да е било на криво. не че и толкова се виждахме докато живеехме заедно де. но се пак.
чесно казано никога не бих я ударила, но пък не бих позволила и тя да ме удари.
дет има една приказка: ДА СИ ИМАМЕ УВАЖЕНИЕТО!
Nikoga nqma i da go napravq
Не![]()
И никога няма да го направя![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Еми аз веднъж като малък се опитах да изритам дядо ми,дори го уцелих,естествено сега осъзнавам,че не съм бил прав,но на никой друг от роднините ми не съм посягал.Пък и то какъв трябва да си за да набиеш майка си,или баща си...?
I'm back!
Aми не ми се е случвало да им посегна, но ми се е искало![]()
Da i az taka...Първоначално написано от korn___
No ima takiva roditeli , koito si zaslujava ne da udari6 , a da ubie6!..kato naprimer:ba6ta , koito e iznasilval dy6terq si kato malka i maiki , koito si izostavqt decata v ko6ove za bokluk ... i t.n.t
ne bih go napravila![]()
orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Не и не бих го направила макар че доста пъти ми се е искало...но все пак са ми родители бе ако не са те нямаше да ме има ся...а и не ми се мисли за последствията...![]()
NE!
Admin-Coki: неподходящ размер и съдържание на аватар.
/забрана за ползване на такъв.
До ся не сам го правил но по някога искам да го направя но се пак имам брагоразумие и уважение към тея хора тва се пак са ме отгледали тея хора дали сами тва от което се нуждая пък аз да ги удрям или такива работи абсурт пък и до ся не са ме удряли пък и аз се пак ще се предпазя
Admin-Coki:
неподходящо съдържание на снимка и текст в подписа
( грубо отношение към администратор).
/ забрана за ползване на такъв!
то и тва остана...![]()
![]()
![]()
![]()
...Be Yourself No Matter What They Say...
P E A C E
Аз никога не съм им посягал !
Аз съм посягала на майка ми, но не я ударих.И чесно да си призная... чак да ме е сраммм - не.Но не смятам да повтарям отново тази тъпа постъпка.
Ne vypreki 4e predi kayo sym bila malka maika mi taka me e vyzpitavala ne as ne m,islq 4e ne6tata se re6avat s boi sam,o kato se skarame i as se zatvarqm v ednata staq i gi psuvam povqrvaite mi mnogo e uspokoqva6to
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
H1h !?
Kolko trqa si izpadnal,za da naprai6 podobno ne6to..ta kak 6te posqgam na horata,koito me otglejdat,grijat se za men,obi4at me..!? S1vsem trqbva da s1m se umopob1rkala..kolkoto i da me iznervqt,stiskam z1bi i tva e !
J U S T D O I T ! ! !