- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Посягали ли сте на родителите си?
nikoga nqma da i posegna..!
Don`T worrY be HapPy
Има такава тема!
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
не
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
еми не...но веднъж майка ми беше застанала на рамката на вратата и ми крещеше....идеше ми да я зачаткам с вратата![]()
бутала съм майка ми,за което съжалявам много![]()
Била съм на 14-15...в пубертета явно...
Не, но много често когато се скараме съм и казвала да ми се махне от очите, защото мога да я ударя![]()
Тати редовно го налагам и ме хваща яд,че той се хили..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
не и никога не бих ги ударила![]()
Не вярвайте в чудеса-разчитайте на тях.
Когато няма кво да ядем шамари си бием![]()
![]()
![]()
![]()
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
потупвам баща ми ако ми е изял сладките неща, но всичко е на шега естествено![]()
Аз да не съм луда ??!
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Понякога се караме много сериозно обаче никога не съм искала да им посягам![]()
ее на няколко пъти ми се случва да оскубя майка ми уж на базик![]()
а иначе тая баба дето я не обичам и зашлевих един шамар като бях лятото на село, ама то първо тя ми посегна, така че си е заслужен![]()
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]
не![]()
ми не ми се е случвало ... само викам![]()
![]()
Първоначално написано от miloto_girl_4e
абс...колкото и да са смотани на момента се пак са си мои и аз си ги обичкам..![]()
![]()
![]()
![]()
in defense of our dreams...
da we kak she im posegna..![]()
НЕ!![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Удряли сме си шамари с майка ми и сме се блъскали. Тогава смятах да ида да живея на спокойствие в мойто жилище, ама кой да готви и чисти, а и така ще увеличим семейните разходи.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
na men mi se e slu4valo :s 4e ne se gordeq ne,no kogato me iznervqt maximalno moje da mi e dala jivot (v slu4aq maika mi) no ne i dava prava da mi posqga i taka natatak...
да всеки ден се трепим с ножове и сатъригранати автомати бомби
бзк бе луди ли сте никога не съм посмявала![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Никога не бих им посегнала дори.Естествено,удряла съм ги,но леко и то в кръга на майтапа.![]()
<3forbidden taste is the sweetest<3
Всеки е научен и възпитан че това е просташко. Но със майка ми сме имали няколко дразги,доста инфантилни,това което правя е да и спра ръцете да не ме цапне,а тъй като аз не съм мъничък физически дори и леко да и посегна ще стане много неприятно,дори не си и го помислям,това което аз правя в този момент е да си изкарам гнева пред нея като ударя някакъв предмет със сила или просто удрям стената,ТОГАВА тя се изплашва и казва че съм (ЛУД) и се обижда каква ярост имам......
Избягвам вече тези ситуаций,и е хубаво човек да се научи на сдържане,самоконтрол,търпе ние и разум.