- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Посягали ли сте на родителите си?
..А и псувам баща ми ..Първоначално написано от Chery
13 години той се отнася с мен ,като с парцал..викал ме е да гледам как пребива майка ми..,но бог го наказа - Сега е болен и трудно се придвижва,но има сила копелето да ме гони из апартамента.![]()
Ритала съм мама...бая...като е била бременна с мен.![]()
да за съжеление..но не е било удар ами просто посягане уш да ударя..понеже съм много избухлива
Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!
Да ...майка ми защото ме е изкарвала извън нерви а и тя ми е посягала първа .. и то с доста сила.
Не.
Това е супер грозно.
Не,не съм и мисля,че никога не би могло да стане.Просто изпитвам един голям респект,който не ми го позволява![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Ми не е точно посягане, но съм хващала майка ми за яката, не на сериозно, но не и на шега.
Не, дано не се налага.![]()
Веднъж се изпуснах и ударих леко майка и тя се разплака...
И почна да ме удря с юмруци в рамото и аз я прегърнах , ако щете вярвайте тогава почуствах най-гадното чувство през живота ми.
Да видиш как майка ти плачи заради теб е най-гадното нещо в живота!!!![]()
![]()
![]()
Не.
Това да посегнеш на родителите си трябва или да си изверг, или да имаш огромен момент на слабост.
Но да го правиш периодично е вече недопостимо.
Всъщност, зависи и от родителите... но това е друга тема.
Никога не съм посягала на родителите ми и няма да им посегна !
Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.
Имало е моменти,в които майка ми до такава степен ме е ядосвала,че направо не съм била на себе си,но дори и тогава не съм и посягала просто и казвам да излезе от стаята ми,щото не знам какво бих направила и тя излиза.Но колкото и да съм ядосана и извън релси никога не бих посегнала на някой от родителите ми,щото това са хората които са ми дали живот и това е най-малкото за което да съм им благодарна и да ги уважавам![]()
Никога не съм го правила, даже не съм го и помисляла... Ужасно грозна постъпка... Всякакви неща се случват, вярно е, много е индивидуално и т.н... и все пак... аргументи от типа на "ами тя ми удари шамар и затова и аз я ударих" са ми глупави... В моите очи родителят е някакси винаги на малко по- високо стъпало... дори само заради факта, че без него е нямало да те има и теб.
Може би единствения случай, който бих сметнала за изключение е примерно ако видя баща ми да пребива майка ми или нещо такова, което се надявам никога да не се случи.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Мислел съм веднъж на майка ми,но ако го бях направил сам шях да си счупя руцете после.
обезобразявам ги всеки ден
Не стига, че ме хранят, дават ми пари..пука им за мен, а аз да им посягам.никога
Fighting for nothing is what you're born for.
не, аз нарочно ги ядосвам повече, но не съм им посягала![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
Много ясно, че не. Това е егати простотията![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Да! С майчето редовно се шляпаме и се дерем много яко . и след един два дена пак се цункаме и се обичаме![]()
Не съм... и никога няма да го направя![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Чак до удари не се е стигало
Но съм я бутала, драла и скубала даже![]()
Преди с нея си имахме сериозни проблеми и сега направо се чудя как съм си увладяла нервите да не я зашлевя. Сега може да се каже, че съм горда със себе си, защото ако я бях ударила после щях собственоръчно да се нашамаря едно хубаво![]()
Ami edin put mayka mi me udari mnogo silno s distancionno ot tiq golemite v liceto i togava q blusnah i q udarih v liceto no ne se gordeia i se sramuvam ot postupkata si![]()
Аз не и не бих го направила, защото това са родителите ми, а към тях трябва да го има уважението.
Но познавам дете, което пребива майка си, не му свалям шапка, но до някъде го разбирам, но колкото и да е все пак това са родители!
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
Никога не съм.
Няма да посегна на ръката, която ме храни.![]()
Може на моменти да ме изнервят супер много, дори може да повиша тон, но няма да посегна. Аз си знам колко много са ми дали. Ще посегна по-скоро на себе си. ;д