- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Посягали ли сте на родителите си?
Макар че съм възпитавана с много бой,не смятам,че това да удряш родител е нормално,напротив много е гадно и грозно.
Спомням си,че веднъж майка ми ме удряше и аз в яда си и направих една контра и накрая тя сама се удари и пак ми беше гадно и чуствах вина макар,че тя ме удряше и после сама се удари,защото аз се защитавах.
Какво нещо е съвестта...Ако бях я ударила сега щях да се чуствам 1000 пъти по-виновна.
Аз понякога се бия с баща ми - приятелскиПоследния път си спомням го ударих мн здраво, той кат замахна ма приспа
Юмрука му колкот глаата ми
![]()
Иначе по темата - нормално е да посягаш, но в добрия смисъл... Не да изкараш една тръба и да му се хилиш мазно...![]()
не.
не знам къв трябва да си, за да посегнеш на родителите си.
АЗ НЕ СЪМ НИКОГА. АМА ЕДИН ПРИЯТЕЛ ДА, КАТО Е БИЛ ТИНЕЙДЖЪР МИ КАЗА ЧЕ СЕ Е БИЛ С БАЩА СИ... И СЕГА СЪЖАЛЯВА...
АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!
Никога !!! Такова нещо даже няма да си го помисля !
не...![]()
Доста пъти... Но не се гордея с това.
Scorpions forever!
Що за глупости ?![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
.........
Не..те на мен са ми посягали доста пъти...
Постъпи грешно... с правилното момиче.
С майка ми се шляпаме по някога на шега,да ме хване за гушата нещо,уж ме души,по гъзо да ме перне,ей такиваИначе,като малка съм била много гаднааа,голям инат!Мама каза,че съм я била целила с плюшени играчки
![]()
Никога!
да векой олигофрен би го напраил тва
![]()
Ami....Bqh na put da izcapardosam maika mi poneje mi posegna.Minalata godian se sluchi.Vse pak veche se chustvam golqm chovek i nqma da pozvolq nqkoi da mi posqga bilo na psihicheskoto ili fizicheskoto zdrave.V kraina smetka i se razmina samo s tova che i hvah rukata za da ne mi posqga i q izgonih ot staqta (beshe ot merki za sigurnost za neq)
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Не ми се е случвалоМного се разбирам с родителите си.
Те са хората ,които най-много обичам и не бих им причинила такова нещо.
НЕ!
не![]()
НЕ![]()
Make-up is essential .. Fashion is my life .. Music is my therapy .. Friends are precious .. Time is uncontrolable .. Bitches and Hoes aren't worth my time .. Individuality is everything!!! ;]]
Не !!!
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
не е![]()