.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    Kashmir
    Guest

Нормална ли съм?

Ами ето какъв е проблема... на 17 години съм и съм запленена от хипи вълната през 60-те години. Говоря за музиката...
    Минах през всички групи от Beatles, Doors, Uriah Heep та чак до Led Zeppelin.
    Не съм метълка, по-скоро сбъркано хипи.
    Нашите ми казват, че не е нормално да слушам музика от преди 40 години и да куфея на нея. Отделен е въпроса, че от няколко години насам най-редовно си посрещям Джулая...
    Изобщо не слушам нова музика. Опитах - боклук. Просто не ми е на сърцето.

Guest
    и кво от това 4е не харесва6 новата музика ? кво об6то с това имат родителите ти 4е не ти позволяват да си слу6а6 квото си изка6 ...
    аз пак сам на 19 години и слу6ам само Deep Purple, Rainbow, Uriah heep и др. не съм метал , но те са ми любими... Слу6аи си квото си иска6
    мн е забавно като надуя Lost in Hollywood na rainbow в колата

Eto_go
    Guest

:)

Има два вида музика:
    1. Хубава
    2. Всичко останало
    Ами Duran Duran или Police.... много са групите... хубавата музика е вечна

Guest
    normalna si be spoko az sa6to ot 2 god. posre6tam July-a i sega pak 6te hodq!! taq musika prosto e stoinostna!normlano da q haresva6

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    I az namiram mnogo ot syvremennata popylqrna muzika za bokluk. Normalna si. Ne ostavqi da te sduhvat taka i da te prilagat kym obshtiq znamenatel. Evala, che ne se prestruvash kato drugite.

Повече от фен
    Ми ако родителите ти обичат дърта чалга,може би това ги прави доста ограничени...
    иначе си наред споко

Естествено че си нормална! Ти слушаш кавото ти харесва. Не обръщай внимание на родителите си, щом те не те разбират!

Цитирай Първоначално написано от Brrrrrrrrrrrrr
    Естествено че си нормална! Ти слушаш кавото ти харесва. Не обръщай внимание на родителите си, щом те не те разбират!
    i az sym na tova mnenie, vseki slu6a kakvoto mu haresva
    Живей с кеф,
    защото с кеф си направен !!!

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    МММ, сродна душа...
    Споко, напълно наред си... \/
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Повече от фен
    Град
    Varna
    Аз слушам почти същото, но по-скоро рок от 70-те и 80-те, но ми харесва и рок-н-рол, който пък е от 50-те, така че спокойно. Странно е че родителите ти говорят такива неща, но за себе си можеш да бъдеш спокойна, нормална си )
    Поздрави!
    Животът е прекрасен

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    музичката която слушаш си е дЪ бест, не се влияй от мнението за вашите за това
    "Целувка за лека нощ"

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Цитирай Първоначално написано от midnight...
    музичката която слушаш си е дЪ бест, не се влияй от мнението за вашите за това
    ъхъм
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Guest
    emi ne si normalna spored men.
    imash li priqteli???
    super gadna muzika.
    probvai s CHALGA i shte ti se opravi jivota \/ =D>

Че защо да не си нормална????Аз също отскоро се запалих по хипи движението, просто обожавам техния стил, възгледите им за живота, музиката , която слушат. И аз харесвам музиката от тяхното време , а съвременната не мога да я обикна нещо. Няма нищо лошо в това да харесваш хипи културата.Аз имам огромно желание да живея като хипитата, да избягам от съвременния ужасен свят...А и ако някои може да ми даде повече информация за хипитата ще му бъда много благодарна.

Ха-ха. Странна работа, какво му е ненормалното? Моят баща все пък ми повтаря, че това е златна музика - Uriah Heep, Scorpions, Deep Purple, Foreigner, Rainbow и всякаква стара музичка. И аз голяма фенка.
    Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    леле ало стойностните музиканти и като отидете на дискотека ? пускат ли ви от ваще хипи глупости че не ми стана ясно ? или се клатите и кефите на това което ви пуснат и после се правите че нищо не е станало

ае слезте на земята 2006 година сме слушайте съвременна музика като черно техно и ЧАЛГА най вече и такива

за такива хипита кат вас дискотеки още дълги години няма да има

Guest
    ахахаххахахха К-3 ти си зверски , ама найстина зверски тъп. ахахах немога да го проумея просто... ти кво слушаш това дето го има по дискотеките или слушаш кова което ти харесва... в дискотеките не се пускала тая музика ... КВО ОТ ТОВА БЕ ДА ВАРВЯТ НА МА.НАТА СИ!

нормална си си мацка,споко
    какво от това че не харесваш новата музика>?
    като че ли вкуса за музика определя дали човека и нормален или не

Фен
    Град
    Там някъде!
    Естествено че си нормална...и аз се кефя адски ама адски много на Deep Purple,Scorpions,Uriah Heep,Rainbow и всички останали за който се сещате...то това наистина си е класика...не казвам че не харесвам съвременната музика,но отбелязвам че мразя ЧАЛГА!

Повече от фен
    napulno noemalna si si spox,vseki e svoboden da slu6a tova koeto iska
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Слушай това,което ти е на сърце

Мега фен
    Старата музика е адски култова. Новата музика е почти изцяло за простия потребител. Какво те интересува?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от k-3
    леле ало стойностните музиканти и като отидете на дискотека ? пускат ли ви от ваще хипи глупости че не ми стана ясно ? или се клатите и кефите на това което ви пуснат и после се правите че нищо не е станало

ае слезте на земята 2006 година сме слушайте съвременна музика като черно техно и ЧАЛГА най вече и такива

за такива хипита кат вас дискотеки още дълги години няма да има
    тва беше адски идиотско изказване за мене тия дето слушат "съвременна музика като черно техно и ЧАЛГА / /" или ако не всички, поне повечето са някви , дето се стремят да бъдат като всички останали и се страхуват да не би по нещо да се различат от останалата част от стадото чалгари.....то и тия лапенца пълнят дискотеките

Колкото по темата - споко, тва че си се запалила по музика, която не се слуша, не означава по никакъв начин, че не си наред, даже по мое мнение е по-добре да си уникален по някъв начин и да се различаваш от другите, отколкото да се смесваш с розовото море от чалгафенове.

Аз също слушам Юрая Хийп,също се кефя на хиитата и смятам,че си напълно нормална.А съм почти на 13,връстниците ми ходят по дискотеки и така нататък,а аз си дрънкам в къщи на китарката "ши кейм ту ми уаан моорнинг"ляля...и продължавам да го мисля за нормално,просто имам по-различен възглед и начин на живот от повечето ми приятели,ти също =) Пък и спокойно,това,че родителите ти не те разбират също не значи нищо.(пф,слава Богу,моите са горе-долу като мен,или поне са били, и нямам големи проблеми)Просто не може всички хора да гледат на нещата по един и същи начин.
    @k-3,скрий се.Кой е казал,че на хората като нас(включвам и себе си,защото именно поради тази причина не съм ходила на дискотека повече от година) ни трябват дискотеки?След като сме по-различни от останалите,дали ще се веселим по един и същи начин?На хипитата също не са им трябвали дискотеки,ама на,пустия пубертет те е треснал и се мислиш за много готин/а като обиждаш и сееш простотия наред...Аре,че пак се разфилосовствах
    Колкото за Джулаята...много искам и аз да започна да я празнувам,та някой може ли да ми каже подробности?И както някой преди мен беше помолил за информация за хипитата : )

Мега фен
    Сега видях онова за дискотеките. Просто хората, които слушат стойностна музика, не ходят по дискотеки. А дискотеката е най-гадното нещо на света. Бях наскоро и платихме поне 200 лева сметка, заплашиха приятеля ми, че ще ме убият, беше потно, гадно и ме боляха ушите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си