.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Hybrid View

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt

100% сигурно ли е...?

Сигурно ли е , че един ден след менструация при жените след това може да се прави секс без презерватив и дори и момчето да свърши в теб да не забременееш?И ако да може да се прави секс без презерватив и е сигурно , че няма да се забременее , то за колко дни след менструацията е валидоно това?

she
    Guest
    v tozi jivot nqma ni6to 100 % sigurno,nedei riskuva
    ne si struva da si igrae6 s ogynq

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    ооооооооо нееее отчайвам се вече
    естествено, че не е вярно!
    някой много жестоко те е излъгал!просто не вярвайте на такива измислици
    винаги има опастност да забременееш
    използвайте презервативи или поне противозачатъчни
    peace
    "Целувка за лека нощ"

i kakto ve4e be6e kazago nqma ni6to 100% v tozi jivot
    Искрените думи не са красиви.Красивите думи не са искрени.
    Лао Дзъ

Повече от фен
    Град
    ...:::In My House Of Pain:::...
    :/
    бе я не си прави експерименти, ами си използвай презервативите (или противозачатъчните... поне едното) и не задавай тъпи въпроси...
    No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
    No,forget smile again,we just want to dance forever.

Yeah,chasing after,chasing after,the white wind

eva_eva
    Guest

ot opit

Vish az sam malko po-goljama - na 25. Majka mi e lekar. Naj goljama verojatnost ot zabremenjavane ima na 14 den sled menzisa (ovulacija), v denja predi menzis i DENJA SLED MENZIS !!!!!!!! Sluchvalo mi se e lichno na men - 2 pati. Taka che molja te ne si go i pomisljaj !!!!!

Фен
    Град
    Varna
    i as sam 4uval 4e nqma takiva raboti

Супер фен
    Град
    София

Re: ot opit

Цитирай Първоначално написано от eva_eva
    Vish az sam malko po-goljama - na 25. Majka mi e lekar. Naj goljama verojatnost ot zabremenjavane ima na 14 den sled menzisa (ovulacija), v denja predi menzis i DENJA SLED MENZIS !!!!!!!! Sluchvalo mi se e lichno na men - 2 pati. Taka che molja te ne si go i pomisljaj !!!!!

Хм...доста интересно...и майка ти е лекар и би следвало да имаш доста култура по тоя повод,а то кво-цели 2 пъти ти се е случвало...

А по темата-както всички казаха-Няма нищо 100% сигурно...
    А кво пък толкова ви пречат презервативите на изживяването чак толкова не мога да разбера.Умната

Вземи пробвай че да ни разкажеш после.... Пък ко толкова искаш да усетиш тръпката,направи го без и после си вземи Постинорче...естествено то не предпазва от болести... Сама си направи сметките,аз лично не вярвам на слухове и единични случаи
    Всеки трябва да вярва в нещо. Аз вярвам, че ще пия още една водка.

:P

Град
    na ulicata
    za sajalenie ne e. taka 4e si izpolzvai 'guma' za vseki slu4ai da ne se okaje6 mama

If at first you don't succeed,
    then dust yourself off and try again

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    Ne,ne e taka...nqma nishto 100% sigurno v toq jivot...po-dobre ne riskuvai...
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Голям фен
    Град
    Стара Загора

Цитирай Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
    А кво пък толкова ви пречат презервативите на изживяването чак толкова не мога да разбера.Умната
    Ми ако беше момче щеше да разбереш...

Но наистина най-добрия вариянт е да не си правите екперименти, то може и да не забременееш, ама може и да стане...никой не е умрял от употребата на презервативи!
    Няма такива неща като 100% гаранция..
    По-горе прочетох нещо от сорта да го направите без презерватив пък после да пиеш Постинор...Еми браво!Евала за акъла!
    Тва не е аспирин да се взима през ден,бе! Знаете ли ква химия е? Или ей така от любопитство дай да се ебаваме с организмите си...
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Цитирай Първоначално написано от California
    Ти да не би да си?
    Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.

Голям фен
    Nqma nishto sigurno v toz jivot
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Голям фен
    Град
    Стара Загора

Цитирай Първоначално написано от Oyamoto
    Ти да не би да си?
    Не, но е общо известно, че мъжете не обичат презервативи, нали? И познай защо!
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

По-горе прочетох нещо от сорта да го направите без презерватив пък после да пиеш Постинор...Еми браво!Евала за акъла!
    Тва не е аспирин да се взима през ден,бе! Знаете ли ква химия е? Или ей така от любопитство дай да се ебаваме с организмите си...
    За презервативите съм съгласна с теб,California,и точно по тази причина знам и за Постинорчето...Сам знаеш колко по-хубаво да те обгръща нещо топло и меко,а не тясна гума.Дай като по-умен да ми обясниш нещо-правиш го без,мноу ти е гот,обаче свършваш в нея...кво прайм?Ставаш тати за да не си трови тя организма?Не вярвам...
    ДАРЖА ДА ОТБЕЛЕЖА ЧЕ НЕ АГИТИРАМ СРЕЩУ УПОТРЕБАТА НА ПРЕЗЕРВАТИВИ!!!!!!!!...обаче няма нищо лошо човек да опита и без,ако е сигурен с партн=ора си...Пък както гласи една реклама - Щом има грешка,има и прошка.В крайна сметка от веднъж никой не е умрял,а никой не говори за повече.
    И като си толкова компетентен относно аспирините и химията ще споделя нещо-алергична съм към аспирин,получавам ортикария(това не е правописна грешка така го пише в епикризата ми),влизала съм в болница...Чакай ся да се сетя за постинора...Ами май нищо не ми стана от него!За кво говорим тука,а?

sladYR ??? Кво стана?Кво е тва лаконично мнение?Не ти ли е по яко без,м? Ако кажеш да значи си лъжлио

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Тъй, като за начало, момиче съм и мисля, че си личи...

Съгласна съм за Постинора, че е за СПЕШНА КОНТРАЦЕПЦИЯ!
    Разбира, се че е по-добре от аборт, но не е добре да даваш съвети да "пробвала без презервати, пък после да пие Постинор!" Секса не е шега работа, спрете с тея екперименти... Постинора също не е 100% сугурен...ами ако не подейства?
    Вярно секса без презерватив е по-добър, макар че не съм момче също мисля така, но не е основание да се правят опити от любопитство!

я

Тъй, като за начало, момиче съм и мисля, че си личи...

Съгласна съм за Постинора, че е за СПЕШНА КОНТРАЦЕПЦИЯ!
    Разбира, се че е по-добре от аборт, но не е добре да даваш съвети да "пробвала без презервати, пък после да пие Постинор!" Секса не е шега работа, спрете с тея екперименти... Постинора също не е 100% сугурен...ами ако не подейства?
    Вярно секса без презерватив е по-добър, макар че не съм момче също мисля така, но не е основание да се правят опити от любопитство!
    Извинявай,не обърнах внимание

Ми тогава трябва да си ***** каръка!По-скоро утре ще я стъпче динозавър!

Е може би не съм дала най-правилния съвет,обаче ако много я гложди любопитството...по-добре да го знае тва нещо нали?...и все пак ние не сме хората,който вземат решение,а тя-ТЯ е тази която преценява на базата на нашите съвети в случая как да постъпи.ТЯ е тази която поема отговорност.БТВ тва за еднообразните съвети не ви ли напомня на "НЕ,ЗЕМЯТА Е ПЛОСКА"...

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town

Ти да не би да си?
    Не ги обичат по същата причина, по която и жените не ги обичат. Ха, сега познай коя е тази причина?
    Левски шампион але але!

Цитирай Първоначално написано от air_J
    Ти да не би да си?
    Не ги обичат по същата причина, по която и жените не ги обичат. Ха, сега познай коя е тази причина?
    Ако позная ше черпиш ена бира с текила,нали?
    ииии такаааааааааааааааааа
    верният отговор е :
    НЕ Е СЪЩОТО! НЕ Е ЕСТЕСТВЕНО!ако адам и ева бяха ползвали....мани мани

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town

Бих те почерпил, но друго нещо, определено не бира с текила.
    Левски шампион але але!

Фен
    Град
    Nqkade tam.... v syrceto na zaiuu!
    mi mnooo qsno 4e ne e vqrno tva!

Голям фен
    pfffffffffffffffff 1 tema i 1 otgowor napisan po 59843958439 nachina...

btw veselka..macka si =]] kefish
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си