- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 100% сигурно ли е...?
Сигурно ли е , че един ден след менструация при жените след това може да се прави секс без презерватив и дори и момчето да свърши в теб да не забременееш?И ако да може да се прави секс без презерватив и е сигурно , че няма да се забременее , то за колко дни след менструацията е валидоно това?
v tozi jivot nqma ni6to 100 % sigurno,nedei riskuva
ne si struva da si igrae6 s ogynq
ооооооооо нееее отчайвам се вече![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
естествено, че не е вярно!
някой много жестоко те е излъгал!просто не вярвайте на такива измислици
винаги има опастност да забременееш![]()
използвайте презервативи или поне противозачатъчни
peace![]()
"Целувка за лека нощ"
i kakto ve4e be6e kazago nqma ni6to 100% v tozi jivot
Искрените думи не са красиви.Красивите думи не са искрени.
Лао Дзъ
:/
бе я не си прави експерименти, ами си използвай презервативите (или противозачатъчните... поне едното) и не задавай тъпи въпроси...
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind
Vish az sam malko po-goljama - na 25. Majka mi e lekar. Naj goljama verojatnost ot zabremenjavane ima na 14 den sled menzisa (ovulacija), v denja predi menzis i DENJA SLED MENZIS !!!!!!!! Sluchvalo mi se e lichno na men - 2 pati. Taka che molja te ne si go i pomisljaj !!!!!
i as sam 4uval 4e nqma takiva raboti
Първоначално написано от eva_eva
Хм...доста интересно...и майка ти е лекар и би следвало да имаш доста култура по тоя повод,а то кво-цели 2 пъти ти се е случвало...
А по темата-както всички казаха-Няма нищо 100% сигурно...
А кво пък толкова ви пречат презервативите на изживяването чак толкова не мога да разбера.Умната
![]()
Вземи пробвай че да ни разкажеш после....Пък ко толкова искаш да усетиш тръпката,направи го без и после си вземи Постинорче...естествено то не предпазва от болести...
Сама си направи сметките,аз лично не вярвам на слухове и единични случаи
![]()
Всеки трябва да вярва в нещо. Аз вярвам, че ще пия още една водка.
:P
za sajalenie ne e. taka 4e si izpolzvai 'guma' za vseki slu4ai da ne se okaje6 mama
If at first you don't succeed,
then dust yourself off and try again
Ne,ne e taka...nqma nishto 100% sigurno v toq jivot...po-dobre ne riskuvai...![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
Ми ако беше момче щеше да разбереш...Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
Но наистина най-добрия вариянт е да не си правите екперименти, то може и да не забременееш, ама може и да стане...никой не е умрял от употребата на презервативи!
Няма такива неща като 100% гаранция..
По-горе прочетох нещо от сорта да го направите без презерватив пък после да пиеш Постинор...Еми браво!Евала за акъла!
Тва не е аспирин да се взима през ден,бе! Знаете ли ква химия е? Или ей така от любопитство дай да се ебаваме с организмите си...
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Ти да не би да си?Първоначално написано от California
![]()
Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.
Nqma nishto sigurno v toz jivot![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Не, но е общо известно, че мъжете не обичат презервативи, нали? И познай защо!Първоначално написано от Oyamoto
![]()
![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
За презервативите съм съгласна с теб,California,и точно по тази причина знам и за Постинорчето...Сам знаеш колко по-хубаво да те обгръща нещо топло и меко,а не тясна гума.Дай като по-умен да ми обясниш нещо-правиш го без,мноу ти е гот,обаче свършваш в нея...кво прайм?Ставаш тати за да не си трови тя организма?Не вярвам...Първоначално написано от California
ДАРЖА ДА ОТБЕЛЕЖА ЧЕ НЕ АГИТИРАМ СРЕЩУ УПОТРЕБАТА НА ПРЕЗЕРВАТИВИ!!!!!!!!...обаче няма нищо лошо човек да опита и без,ако е сигурен с партн=ора си...Пък както гласи една реклама - Щом има грешка,има и прошка.В крайна сметка от веднъж никой не е умрял,а никой не говори за повече.
И като си толкова компетентен относно аспирините и химията ще споделя нещо-алергична съм към аспирин,получавам ортикария(това не е правописна грешка така го пише в епикризата ми),влизала съм в болница...Чакай ся да се сетя за постинора...Ами май нищо не ми стана от него!За кво говорим тука,а?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gluposti![]()
sladYR ??? Кво стана?Кво е тва лаконично мнение?Не ти ли е по яко без,м?Ако кажеш да значи си лъжлио
Тъй, като за начало, момиче съм и мисля, че си личи...
Съгласна съм за Постинора, че е за СПЕШНА КОНТРАЦЕПЦИЯ!
Разбира, се че е по-добре от аборт, но не е добре да даваш съвети да "пробвала без презервати, пък после да пие Постинор!" Секса не е шега работа, спрете с тея екперименти... Постинора също не е 100% сугурен...ами ако не подейства?
Вярно секса без презерватив е по-добър, макар че не съм момче също мисля така, но не е основание да се правят опити от любопитство!
Извинявай,не обърнах вниманиеПървоначално написано от California
![]()
Ми тогава трябва да си ***** каръка!По-скоро утре ще я стъпче динозавър!
Е може би не съм дала най-правилния съвет,обаче ако много я гложди любопитството...по-добре да го знае тва нещо нали?...и все пак ние не сме хората,който вземат решение,а тя-ТЯ е тази която преценява на базата на нашите съвети в случая как да постъпи.ТЯ е тази която поема отговорност.БТВ тва за еднообразните съвети не ви ли напомня на "НЕ,ЗЕМЯТА Е ПЛОСКА"...![]()
![]()
Не ги обичат по същата причина, по която и жените не ги обичат. Ха, сега познай коя е тази причина?Първоначално написано от California
![]()
Левски шампион але але!
Ако позная ше черпиш ена бира с текила,нали?Първоначално написано от air_J
ииии такаааааааааааааааааа
верният отговор е :
НЕ Е СЪЩОТО! НЕ Е ЕСТЕСТВЕНО!ако адам и ева бяха ползвали....мани мани
Бих те почерпил, но друго нещо, определено не бира с текила.![]()
Левски шампион але але!
mi mnooo qsno 4e ne e vqrno tva!![]()
pfffffffffffffffff 1 tema i 1 otgowor napisan po 59843958439 nachina...
btw veselka..macka si =]] kefish
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..