- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M.: Просто за мен си нещо невъзможно ...
...отново седя и те гледам...сваляш друга.За теб вече не съществувам.Забрави ме.Дори здравей вече няма.Нов живот живееш с друга,а аз съм забравено минало.Боли,но пак те гледам и наслаждавам.Защо толкова те обикнах.Защо ми се кълнеше в любов,а ся не ме познаваш?Времето тече,а не те изтрива от мен...Искам пак да си мой,но страха е голям...Малча и те наблюдавам,сълзите не спират.Просто за мен си нещо невъзможно.
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
MiLi4ka taka e!Prosto badi silna.Nali znaesh 4e az sam s tebe!Mojesh da raz4itash na men!Obi4am te!Strahotno e!
И аз бях така!Мога да кажа,че когато обичаш някой просто нямаш очи за другите.Но,просто потърси момче...момче,което да обикнеш или поне което да ти харесва.Просто това е начина от личен опит ти говоряИ не се отчайвай \
/
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
миличка, сигурно ти е много трудно да забравиш,но поне опитай,изправи се с гордост и със всичките си сили се бори да забравиш,да не ти пука вече за него,опитай да си с друг, може би другия ще успее да заличи болката....
![]()
![]()
![]()
f@nt@zi@
Ти пък кво си се разпалил ? Като не ти отърва не отговаряй!Първоначално написано от nikitooo
А относно болката,която ти сега преживяваш,мисля че трябва просто време да свикнеш с нея . Нормално е да желаеш и обичаш това момче, да го ревнуваш и страдаш по него.. на повечето от нас се е случвало. Въпросът е дали ти ще си вземеш поука от това,което е станало и ще продължиш с гордо вдигната глава въпреки болката , или ще се прекършиш от удара ,ще паднеш и ще страдаш вечно ? Мисля,че имаш силата в себе си да продължиш , да приемеш загубата и да потърсиш нещо по-смислено от човек , заменил те с друга...![]()
Сори просто го видях в един канал да сваля друга и беше момент на слабост...просто не можах да спра сълзите си.Много време още го обичам и на моменти показвам слабост...о пробвах с мн други ама още не мога да забравя любовта си![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Ами 7-ми месец вече...е да всички викат,че той губи ама незнайно защо исакм да съм с него макар,че вече едно здр не си каваме...
![]()
![]()
![]()
някои почват прекалено много да се вживяват
май само аз от този сайт незнам нищо повече за тази история!я дай още малко подробности за да ти дам съвет,защото знам че е много гадно като всички ти казват:"забрави го,няма смисъл,той не те заслужава"!
![]()