.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Moderated by W.I.M.: Просто за мен си нещо невъзможно ...

...отново седя и те гледам...сваляш друга.За теб вече не съществувам.Забрави ме.Дори здравей вече няма.Нов живот живееш с друга,а аз съм забравено минало.Боли,но пак те гледам и наслаждавам.Защо толкова те обикнах.Защо ми се кълнеше в любов,а ся не ме познаваш?Времето тече,а не те изтрива от мен...Искам пак да си мой,но страха е голям...Малча и те наблюдавам,сълзите не спират.Просто за мен си нещо невъзможно.

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 7 ! §§
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~

spox

MiLi4ka taka e!Prosto badi silna.Nali znaesh 4e az sam s tebe!Mojesh da raz4itash na men!Obi4am te!Strahotno e!

Супер фен
    И аз бях така!Мога да кажа,че когато обичаш някой просто нямаш очи за другите.Но,просто потърси момче...момче,което да обикнеш или поне което да ти харесва.Просто това е начина от личен опит ти говоря И не се отчайвай \/
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    миличка, сигурно ти е много трудно да забравиш,но поне опитай,изправи се с гордост и със всичките си сили се бори да забравиш,да не ти пука вече за него,опитай да си с друг, може би другия ще успее да заличи болката....
    f@nt@zi@

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от nikitooo
    awe ei tapaci za kwo go postwate twa we! prostotii kato imash darba napishi kniga ma
    Ти пък кво си се разпалил ? Като не ти отърва не отговаряй!

А относно болката,която ти сега преживяваш,мисля че трябва просто време да свикнеш с нея . Нормално е да желаеш и обичаш това момче, да го ревнуваш и страдаш по него.. на повечето от нас се е случвало. Въпросът е дали ти ще си вземеш поука от това,което е станало и ще продължиш с гордо вдигната глава въпреки болката , или ще се прекършиш от удара ,ще паднеш и ще страдаш вечно ? Мисля,че имаш силата в себе си да продължиш , да приемеш загубата и да потърсиш нещо по-смислено от човек , заменил те с друга...

Сори просто го видях в един канал да сваля друга и беше момент на слабост...просто не можах да спра сълзите си.Много време още го обичам и на моменти показвам слабост...о пробвах с мн други ама още не мога да забравя любовта си
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ако искаш не отговаряй .. но колко време вече се стараеш да го забравиш ?

"Да обичаш е като да пееш песен , но няма песен без край "

Не се самоизмъчвай.. все пак той губи като не те иска.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Ами 7-ми месец вече...е да всички викат,че той губи ама незнайно защо исакм да съм с него макар,че вече едно здр не си каваме...

някои почват прекалено много да се вживяват

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    май само аз от този сайт незнам нищо повече за тази история! я дай още малко подробности за да ти дам съвет,защото знам че е много гадно като всички ти казват:"забрави го,няма смисъл,той не те заслужава"!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си