Az sum s mn dobra figura, no imam malko korem4e.Iskam plo4kite mi da sa o4ertani i da nqamm nikakvi palaski.Razbirase tova stava s mn koremni presi, no ne sum sigurna 4e vs moje da bude idealno.Ako korem4eto e dobro, palaskite nqm a da sa.Ako bedrata sa ok ne6to drugo 6te kuac.Mn e kofti.Sigurno sa nujni mn trenirofkki.Ostanalite momi4eta, kakvo 6te kajete?
poprincip mn zavisi ot samata si struktura.Poznavam momi4eta,koito postoqnno trenirat,no ot tova nqma nikakva polza.Mislq 4e moje6 da probva6 dali pri teb 6te ima podobrenie.
nikoi ne e idealen na vseki ne6to 6te mu e po taka..Kakvoto i da napravi6 kakto i da go pravi6 vinagi edno ne6to ili drugo nqma da ti haresva tova e zaduljitelno(po specialno pri mladite momi4eta ) za6toto te se vglejdat
I tezi po spisaniqta sa zle prosto i vas ako vi snimat i vie 6te izglejdate idealno tam ta nali jiveem v 21 vek s pomo6tta na komputrite vsi4ko e vuzmojno
Аз лично некога не съм пазила диети. Свикнала съм да ям по малко и ям здравословна храна. Ходя на фитнес ридовно и много си харесвам тялото. Коремчето ми е гладко и не искам да е на плочки. Имам късмет, че без да полагам вякакви специални усилия имам хубаво тяло.