- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M.: Той е по-нисък, това ме дразни !
Здравейте!Имам така да се нерече "проблем" или поне за мен е такъв, на пръв поглед изглежда глупаво, но напоследък за мен това се оказа от значение...Значи, от скоро си имам приятел (може би някъде 3 седмици). С него се рабираме адски много, отношенията ни са идеални, пасваме си адски много като характери, за първи път се чувствам толкова добре в компанията на някое момче и усещам че мога да му доверя всичко и да очакам адекватно поведение от отсрещната страна. Имаме доста голяма разлика в годините, но това не ми пречи за момента. И така разбираме се, всичко си е ок...НО...(защо винаги трябва да има едно но)... приятелят ми е малко по нисък от мен и леко пълничък, изглежда леко пълничък защото е нисък, иначе не е дебел.И тази разлика във височината, макар и малка започва да ме дразни все повече и повече...някак си не се чувствам комфортно...немога да си слагам обувки с токчета...а и като излезем и не ми е комфортно някак си...Знам че звучи глупаво,знам че ще ми кажете че ако наистина си го харесвам и държа нанего, това не би трябвало да е пречка но...
Надявам се да ми помогнете или поне да ми дадете някаква насока как да действам...а и как да кажа на момчето че го зарязвам ЗАЩОТО Е НИСЪК!?
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
Koгато човек иска - намира начин,когато не иска - намира причина!
мисля,че подписа ти ще ти отговори на въпроса!когато обичаш човек ще направиш всичко за него и ще намериш начин да го задържиш,а когато не го искаш-просто ще си намериш причина да го зарежеш!ако наистина го обичаш толкова ли не можеш да се откажеш от високите обувки?![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Чакай малко,ти за съвет какво да правиш ли питаш или как да го зарежеш?Аз бих ти казала,ако наистина ти е толкова комфортно с него,ако ти е толкова хубаво с него и го харесваш,недей да късаш с него заради височината.Няма значение ,че е малко по-нисък,върешното е от значение.
Ако вече си сигурна,че искаш да скъсаш с него,не му казвай,че е заради ръста му.Кажи му,че просто не се развиват нещата както искаш и вече не искаш да сте заедно.
Само да ти кажа,според мен би сбъркала,АКО причината да скъсате е във височината.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Saglasna sam! Az se otkazah ot visokite obuvki i nqkoi glezotiiki zaradi veche bivshiq si i ne sajalqvamПървоначално написано от rusalkata_
Vinagi mojesh da se varnesh sled vreme kam tqh \
/
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Ох,та кажи колко години ви е разликата.Баси щом се обичате една височина.Аз мн басиках една приятелка така,гаджето и` беше 5 години опо голямо от нея и тя е 170 и нещо а той 165 и смях все още я подигравам,че бившето гаджето и` е било по ниско от неяАз съм 160 и си падам по майе над 180-185
Ама всеки има право на вкус
![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
По начина, по който си го написала излиза, че не искаш да го зарязваш. Иначе от опит знам, че ръста пречи (самия аз съм 168-170 сантиметра и винаги си харесвам по-ниски от мен момичета, по-високите дори не ги заглеждам по-продължително). Постъпи както намериш за добре, но не виждам защо след като твърдиш, че си постигнала щастието изведнъж решаваш да избягаш от него?![]()
Левски шампион але але!
.........kato ti e nisuk..si nameri wisok deto da ne te cepi za 2 stotinkistruwa mi se,che ne oceniawash towa,koeto imash...
)
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Здраститова което мога да ти кажа е че те разбирам
моят приятел е висок точно колкото мен и в началото като ходех с високи токчета не ми правеше впечатление но после когато ми казаха че бил по-нисък от мен много се засегнах
и знам че не трябва да се влиая от мнението на другите но .......
и така това което искам да ти кажа е че височината не трябва да е причина да го зарязваш
![]()
просто не ходи на токчета когато си с него ........![]()