- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Razbito sarce?Kak da prodaljim napred?
Hora za purvi put mom4e me e vartqlo i go zagybih no nezavisimo ot tova az sam gotova pak da byda s negy nezavisimo karanicite,sporovete i gadnoto darjanie zashtoto go obi4am.Vsichki me savetvat da prodalja napred i da nese vryshtam nazad.Da nese opitvam da go vyrna.Kak da napravq tova?Neznam kak da prodalja napred ne vijdam jivota mi bez negy prazen e bez lubov![]()
lol..ne wijdash smisul da produljawash napred ? ti n a 14 ili na 13 ?!
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Според мен тая не е малкаПървоначално написано от Kianna
![]()
Sega vaprosa mi godinite li sa mislq che te v slucheq nqmat nikakvo znachenie.Az tyk sam pisala zada namerq nqkakvo reshenie po vaprosa a ne dna razpit da vi razkaja za infoto si!
Как да продължим напред? Много просто - с мерак. Не трябва да седим и да си втълпяваме колко ни липсва бившето гадже, защото е ясно, че ще се влюбим отново.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
xoxoxoxoxo koii tii iskal info be))))) ima razlika mejdu towa da si na 13 i da ne wijdash smisul da produljish poradi "lubow" i da si na 17 poradi sushtata prichina samo ,che lubow bez " .." ... spasiawai se,az pitam kato chowek ti mi se praish na oborotna...sus zdrawe \
/ \
/
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Ох,съвет...и аз съм така и разбрах,че като му натякваш,че го обичаш и че искаш да си с него место да го върнеш той се отдрапва от тебе.Тва не го прави.ЗНачи отдрапни се от него,не показвай,че изпитваш нещо към него,бъдете просто приятели,изслушвай го,помагай му...Ако те обича и иска да бъде с теб сам,че ет потърси.Любов на сила не става!Остави всичко в ръцете на съдбата,ако ви е писно да сте заедно ще сте...ако ли не има милиони мъже каде каде по от бившият ти!Не казвам да го забравиш и да те потърси да го изрезеш,просто продалжи напред пък кото стане!
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
verni4ko si e tova za godinkite taka 4e po-dobre kaji! za da ti dadem to4en suvet
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
Първоначално написано от ^^kotenceto^^
A ako i toi e na sushtoto mnenie? tq ako me obi4a shte me potursi?kvo stava
![]()
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
Както каза kotencetoостави го да бъде сам не му се обаждай и не го търси.Ако наистина те обича сам ще те потърси когато усети че му липсваш и че иска да бъде с теб.Не му се предлагай на готова с хиляди молби да се върне при теб накрай го и той да се побори малко за теб и най накрая да бъдете щастливи.
"Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."
така според мен-направи поне още един опит да си го върнеш,ако не стане просто той не иска да е с теб...![]()
Искрените думи не са красиви.Красивите думи не са искрени.
Лао Дзъ
Кой прекрати връзката ?Ако си ти-обади му се,ако си сигурна,че те обича и държи на теб,направи ти първата крачка.Но ако се съмняваш в чувствата му,недей.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Няма смисъл да се връщаш при него, щом се е държал така с теб.
Продължи напред. Ще намериш друг...или той ще намери теб.![]()
Успех.![]()
Съжелявам за това което е станало . Но единствения човек който може да ти помогне в случая си само и единствено ти ! Не веднъж съм казала че ако ти не сложиш 'точката' няма кой друг . Просто си казваш 'няма повече да мисля за него !' или нещо такова . При мен действа ^^ Айде и успех !![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Emi prosto si suzdai edin vid zaduljenie da go zabravish,naistina shte ti e mn trudno i sht eotneme mn vreme,no s VOLQ vsichko se postiga
YcneX![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
Lesno e da se napishe ......Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
Mnogo ludBMW i si4ko ostanalo deto edvam se dviji ....