- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Nqkolko na4ina za raznobrazqvane na vruskata?
Molq vi kajete mi nqkolko ta4ina za raznobrazqvane na vruskata mi.pls.Mn 6te vi buda blagodarna![]()
Хей , бихме ти помогнали , ако кажеш до какъв стадий сте стигнали с това момче? От колко време излизате , правите ли го .. и разни такива.. иначе така всеки може да напише сумати глупости , които няма да са ти полезни.![]()
i az taka mislq ... kaji parvo kakvi sa vi vzaimootno6eniqta ... abe kaji ne6to pove4e za vas
Emi s nego hoda ot 8 meseca.Pravim si rededonvo sex.Mn se obi4ame.Toi e mn revniv.
здавей!аз за втори път ходя с момче..бяхме 1г и 11 месеца заедно след което се разделихме..3м не бяхме заедно и се събрахме пак..
Ти питаш по какав начин ами по начина който го усещаш но знай че ходиш ли му по гъза той ще се възползва и ако се съберете ще знае че винаги ще може да те враща при себе си..внимавай,има значение на какав човек попадаш..Първо бъдете приятели а ако си готовА наистина пак да си с него-УСПЕХ ТИ ЖЕЛАЯ!!!![]()
"Единственият начин да имаш приятели е да бъдеш приятел!"
здавей!аз за втори път ходя с момче..бяхме 1г и 11 месеца заедно след което се разделихме..3м не бяхме заедно и се събрахме пак..
Ти питаш по какав начин ами по начина който го усещаш но знай че ходиш ли му по гъза той ще се възползва и ако се съберете ще знае че винаги ще може да те враща при себе си..внимавай,има значение на какав човек попадаш..Първо бъдете приятели а ако си готовА наистина пак да си с него-УСПЕХ ТИ ЖЕЛАЯ!!!
basi ti s tova q kara6 da k1sa s nego nevijda6 li 4 emomi4eto si go haresva . A po temata mila pogovrete nai dobre dvamta kak da raznoobrazite vr1skata si taka 4e da ne ti pisne , za6toto koito ot nas da te posavetva po edin ili drug na4in nqma da ti pomogne za tova nai dobre si pogovorete dvamata![]()
![]()
![]()
Срещи на различни и нестандартни места. \
/
Секс игрички.
![]()
Absolutno saglasna samПървоначално написано от p4elata_brumze
=D>
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
НАДЯВАМ СЕ ДА ТИ ПОМОГНЕ ПОНЕ МАЛКО![]()
![]()
Ние разиграваме приятелите си и ги караме да се чудят к`во ставаГолям кеф е.
Bravo ! =D> Kratko,tochno i qsnup4elata_brumze Пуснато на: 04.03.4 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Срещи на различни и нестандартни места.
Секс игрички.=D>
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !