- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не съм убедена в чувствата си
Хора, помогнете ми!
Не съм убедена в това какво чувствам!
Незнам дали харесвам момчето или не...как да разбера кой е правилния отговор
slu4aq samo ti mojesh da si pomogneshПървоначално написано от Муцунка
t.e toi ne ti e pokazal i dokazal kakvo 4uvstva kym teb...zatova si obyrkana...prosto 4aka6 da useti6 negovoto jelanie i v/u nego ti da izgradi6 svoite 4uvstva![]()
ne znam.ako be6e kazala ne6to konkretno
Е че ние ли да знаем ?![]()
Остани сама за момент , прецени добре и тва е ... незнам кой може да ти помогне ако не ти самата !
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Няма как ние да знаем...![]()
Остани сама, както вече казаха, и премисли нещата добре. Само това може да ти помогне, но пак не е 100% сигурно. Всичко зависи от теб.![]()
Успех.![]()
Хвърли чоп.![]()
Ama vie hodite li izobshto?!![]()
![]()
![]()
Ne znam, no mislq che trqbva da se opitash da si predstavish kak shte si bez nego i opredeno trqbva da si pomislish seriozno![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Ако ходите значи не е момчето за теб.За да разбереш какво изпитваш трябва да останеш сама и да си решиш кой искаш и какво точно изпитваш към него.
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Emi ti ne znaesh,a nie ot kude da znaem ?!?!?
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !