.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 137

spodelqte li li4ni ne6ta s va6ite???

spodelqte li li4ni ne6ta s va6te ili pone s edin ot roditelite vi??? nai mnogo me interesuva dali ste im kazali ako ste pravili seks s gadjeto si i dali te vaob6te znaqt 4e si imate gadje,znaqt li ne6to za nego...takiva raboti ..

Супер фен
    Зависи за какво се касае но ако не е за нещо сериозно или не споделям или споделям с малки подробности

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    не споделям
    разговорите ни се състят главно:
    -къде отиваш
    -излизам
    -чао
    cool
    "Целувка за лека нощ"

Супер фен
    Не,никога...нищичко..!
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

Голям фен
    За съжаление, не Наще не знаят, че изобщо някога съм имала гадже, а да не говорим за секс! Искам да споделям с тях, но не мога Ако им кажа, че имам приятел веднага ще спрат да ме пускат да излизам с него и ще му намерят 10000 кусури...просто си ги познавам
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
    Не,никога...нищичко..!
    me too

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    izobshto ne spodelqm....pitat me kyde otiva...."Navyn" mi e otgovora i tova e. Nishto lichno ne znaqt....maika mi samo znae, che si imam gadje, zashtoto nqkoi se izpusna i i kaza. Ne me e pitala nishto, zashtoto znae, che shte izgori nabyrzo.

Град
    в свой измислен свят *мнение на майка ми*
    Да, споделям си, защото знам,че ще намерят как да ми помогнат.
    I'm gonna live my life...
    shinin' like a diamond...
    I say: HAVE A NICE DAY :]
    If there's one thing I hang on to,
    it gets me through the night

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Еми споделям понякога по принцип гледам майка ми да знае повечето и по-важните неща за мен. Т.е. толкова, че да не се тревожи и да е спокойна. Но какво става с мен никой не знае дори и аз
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Супер фен
    mnogo ama mnogo redko i vinagi ne vajno info

Град
    MaiNa ToWn :)
    Споделям абсолютно всичко главно с майка ми,защото рядко я виждам и тя иска да е наясно какво става с мен
    ~ * ~ LovE 0nLy ToShi ~ * ~

Guest
    ами нашите знаят за приятелят ми,както и че водим полов живот.Те предпочитат да го научат от мен,отколкото от друг.Аз се радвам че знаят,защото ми дават много добри съвети.Абе радвам се че са такива наще.Интересуват се от мен и така

Ами, честно казано не споделям с наще кой знае колко...само нормални неща - как е минал денят ми (без излишни подробности като например как съм избягала от някой час, как са ми свършили цигарите, как съм била на кафе с някой пич и т.н.). За гаджета и секс и дума да не става. За гадже, ако имах в момента вече бих им казала, но за секса...може би след още поне 1-2год.

Guest
    Не за съжаление.Просто понякога ме е страх как ще реагират,особено майка ми.Тя ако разбере за гадже ще почне да се вайка да не зарежа училището,да не се отвличам с глупости и тнт...Така че си мълча,обаче когато нещо не кажа и ми е адски търсене...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Не за съжаление.Просто понякога ме е страх как ще реагират,особено майка ми.Тя ако разбере за гадже ще почне да се вайка да не зарежа училището,да не се отвличам с глупости и тнт...Така че си мълча,обаче когато нещо не кажа и ми е адски търсене...
    That was me!
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

Re: spodelqte li li4ni ne6ta s va6ite???

Цитирай Първоначално написано от kotence_f
    spodelqte li li4ni ne6ta s va6te ili pone s edin ot roditelite vi??? nai mnogo me interesuva dali ste im kazali ako ste pravili seks s gadjeto si i dali te vaob6te znaqt 4e si imate gadje,znaqt li ne6to za nego...takiva raboti ..
    mi nqkoi neshta spodelqm drugi ne . znaqt 4e si imam gadje daje se poznavat i si prikazvat .
    Блазе на тез, които знаят,
    че двама ще са през нощта!
    Те "лека нощ" не си желаят,
    но винаги е лека тя!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от midnight...
    не споделям
    разговорите ни се състят главно:
    -къде отиваш
    -излизам
    -чао
    cool
    haha i pri mene e taka, osobeno s tatko
    s maika si spodelqme maalko povechko, ama pak dosta neshtica si premylchavam, che inache losho
    za sex-a da ne govorim...sigurno ako razberat shte fyrcha prez terasata [-o<
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

mm zavisi kolko li4ni inache znaqt 4e si imam gadje i se poznavat s nego

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Всъщност искам да си споделям с тях , но за съжаление не споделям
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Голям фен Аватара на Juicy_Lucy
    amii..spodelqm nqkoi ne6ta-nai-ve4e s maika mi.tq mi e nai-blizkiq 4ovek ob6to vzeto.v nikakyv slu4ai ne moga da kaja oba4e,4e i spodelqm mn li4ni ne6ta...na nikoi nqmam doverie za syjalenie moje bi pyk taka e po-dobre,za6toto svetyt e pylen s predateli...
    get off.

mi i az ne bih i kazala za seksa 4esno kazano ... moje bi kato stana na 18-19 moje ))) (mejdy drygoto sega sam na 17) ama pri tezi deca deto roditelite im sa razvedeni spored men e po razli4no 6toto te gledat po da ti ugodqt otkolkoto da ti zabranqvat ne6to )) daje mama edin pat mi kaza 4e vaob6te ne me poznavala, kato me popita kade izlizam,kazvam navan,kato me pita s koi, kazvam s priqteli i tva e .. imena nikoga ne kazvam 6toto nqkoi pat ne sam s tiq hora :PPP e taka ... abe ne im e lesno na na6te roditeli naistina ... imat kasmet ako detenceto im e svqstno i znae kak da se pazi i misli za sebe si :P

Guest
    mi da.....do predi okolo 2 4asa si imah gadje i te zn za nego.daje gi zapoznah.a za sex sum o6te malka.edva na 14 sum.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    ооо,не
    няма такива екстри при мен..
    просто.. де да знам.. срам ме е.. а и те не ме предразполагат..
    като имам гадже.. не го крия,но не им казвам,че това е гаджето,а че е приятел.. те нека сами да се досетят колко ми е само приятел
    за секс.. ахахаха,бегай не ме разсмивай
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    никога, дори не знаят, че имам приятелка..
    аз ако им кажа те ше кажат, че ми са отразява вътху ученето... блааа

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

kvo da se pravi .. qvno vsi4ki roditeli sa ednakvi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си