- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- spodelqte li li4ni ne6ta s va6ite???
spodelqte li li4ni ne6ta s va6te ili pone s edin ot roditelite vi??? nai mnogo me interesuva dali ste im kazali ako ste pravili seks s gadjeto si i dali te vaob6te znaqt 4e si imate gadje,znaqt li ne6to za nego...takiva raboti ..![]()
Зависи за какво се касае но ако не е за нещо сериозно или не споделям или споделям с малки подробности
не споделям
разговорите ни се състят главно:
-къде отиваш
-излизам
-чао
cool
"Целувка за лека нощ"
Не,никога...нищичко..!
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
За съжаление, неНаще не знаят, че изобщо някога съм имала гадже, а да не говорим за секс! Искам да споделям с тях, но не мога
Ако им кажа, че имам приятел веднага ще спрат да ме пускат да излизам с него и ще му намерят 10000 кусури...просто си ги познавам
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
me tooПървоначално написано от ^I don't give a fuck.^
izobshto ne spodelqm....pitat me kyde otiva...."Navyn" mi e otgovora i tova e. Nishto lichno ne znaqt....maika mi samo znae, che si imam gadje, zashtoto nqkoi se izpusna i i kaza. Ne me e pitala nishto, zashtoto znae, che shte izgori nabyrzo.
Да, споделям си, защото знам,че ще намерят как да ми помогнат.![]()
I'm gonna live my life...
shinin' like a diamond...
I say: HAVE A NICE DAY :]
If there's one thing I hang on to,
it gets me through the night
Еми споделям понякога по принцип гледам майка ми да знае повечето и по-важните неща за мен. Т.е. толкова, че да не се тревожи и да е спокойна. Но какво става с мен никой не знае дори и аз![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
mnogo ama mnogo redko i vinagi ne vajno info
Споделям абсолютно всичко главно с майка ми,защото рядко я виждам и тя иска да е наясно какво става с мен![]()
~ * ~ LovE 0nLy ToShi ~ * ~
ами нашите знаят за приятелят ми,както и че водим полов живот.Те предпочитат да го научат от мен,отколкото от друг.Аз се радвам че знаят,защото ми дават много добри съвети.Абе радвам се че са такива наще.Интересуват се от мен и така![]()
Ами, честно казано не споделям с наще кой знае колко...само нормални неща - как е минал денят ми (без излишни подробности като например как съм избягала от някой час, как са ми свършили цигарите, как съм била на кафе с някой пич и т.н.). За гаджета и секс и дума да не става.За гадже, ако имах в момента вече бих им казала, но за секса...може би след още поне 1-2год.
![]()
Не за съжаление.Просто понякога ме е страх как ще реагират,особено майка ми.Тя ако разбере за гадже ще почне да се вайка да не зарежа училището,да не се отвличам с глупости и тнт...Така че си мълча,обаче когато нещо не кажа и ми е адски търсене...![]()
That was me!Първоначално написано от Анонимко
![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
mi nqkoi neshta spodelqm drugi ne . znaqt 4e si imam gadje daje se poznavat i si prikazvat .Първоначално написано от kotence_f
Блазе на тез, които знаят,
че двама ще са през нощта!
Те "лека нощ" не си желаят,
но винаги е лека тя!
haha i pri mene e taka, osobeno s tatkoПървоначално написано от midnight...
s maika si spodelqme maalko povechko, ama pak dosta neshtica si premylchavam, che inache losho![]()
za sex-a da ne govorim...sigurno ako razberat shte fyrcha prez terasata [-o<
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
mm zavisi kolko li4niinache znaqt 4e si imam gadje i se poznavat s nego
![]()
Всъщност искам да си споделям с тях , но за съжаление не споделям![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
amii..spodelqm nqkoi ne6ta-nai-ve4e s maika mi.tq mi e nai-blizkiq 4ovek ob6to vzeto.v nikakyv slu4ai ne moga da kaja oba4e,4e i spodelqm mn li4ni ne6ta...na nikoi nqmam doverie za syjaleniemoje bi pyk taka e po-dobre,za6toto svetyt e pylen s predateli...
get off.
mi i az ne bih i kazala za seksa 4esno kazano ... moje bi kato stana na 18-19 moje))) (mejdy drygoto sega sam na 17) ama pri tezi deca deto roditelite im sa razvedeni spored men e po razli4no 6toto te gledat po da ti ugodqt otkolkoto da ti zabranqvat ne6to
)) daje mama edin pat mi kaza 4e vaob6te ne me poznavala, kato me popita kade izlizam,kazvam navan,kato me pita s koi, kazvam s priqteli i tva e .. imena nikoga ne kazvam 6toto nqkoi pat ne sam s tiq hora :PPP e taka ... abe ne im e lesno na na6te roditeli naistina ... imat kasmet ako detenceto im e svqstno i znae kak da se pazi i misli za sebe si :P
mi da.....do predi okolo 2 4asa si imah gadje i te zn za nego.daje gi zapoznah.a za sex sum o6te malka.edva na 14 sum.
ооо,не![]()
![]()
няма такива екстри при мен..
просто.. де да знам.. срам ме е.. а и те не ме предразполагат..
като имам гадже.. не го крия,но не им казвам,че това е гаджето,а че е приятел.. те нека сами да се досетят колко ми е само приятел![]()
за секс.. ахахаха,бегай не ме разсмивай![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
kvo da se pravi .. qvno vsi4ki roditeli sa ednakvi![]()