.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 137
    Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    emi da no mnogo zavisi kakvi ne6ta..naprimer za moq li4en jivot ne govorq vaob6te a ako se slu4i govorq samo s ma6tehata mi za nego..na na6te nito duma..ina4e kato izlizam nqkude samo me pitat v kolko 6te se pribera i dali imam pari i tolkoz
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Град
    Plovdiv

.

S maika mi spokoino moga da spodelqm vsichko.. no ne go pravq chesto.. nai strannoto neshto koeto spodelih s neq e che pusha treva...i ne sajalqvam che i kazah.. hubavo e roditelite da znaqt kvo praish...(no ne se kazva vsi4ko de)
    Let The MuSiC TaKe CoNtRoL!

Повече от фен
    Да споделям с родителите си - това ми е нещо непознато и чувствам, че такова и ще си остане...
    Никога не съм споделяла...Нито с майка ми, нито с баща ми и не виждам причина да го правя, особено що се отнася до личния ми живот, това си е моя работа...Понякога дори забравям да им кажа традиционното "Здрасти!", пък камо ли нещо повече...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    ооо,не
    няма такива екстри при мен..
    ...
    При мен е същото!

Голям фен
    po-4esto spodelqm s maika mi
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

Повече от фен
    Град
    V moqt si svqt

Re: .

Цитирай Първоначално написано от MaCyPau
    S maika mi spokoino moga da spodelqm vsichko.. no ne go pravq chesto.. nai strannoto neshto koeto spodelih s neq e che pusha treva...i ne sajalqvam che i kazah.. hubavo e roditelite da znaqt kvo praish...(no ne se kazva vsi4ko de)
    I tq kvo vika? Bravo maminoto produljavai taka Ne seriozno tq kakvo kaza
    mn mi e interesno....

Повече от фен
    Град
    V moqt si svqt
    Mi az poprincip ne spodelqm s maika mi mnogo .. naposledak ne6to mi stava i primerno po4vam da i razkazvam kakvo sum pravila dnes. E estestveno 4e bez da i kazvam primerno 4e sum bqgala ot 4as ili nqkvi takiva.. Daje za pruv put da i kaja 4e si imam gaje vupreki 4e stana leko slu4aino 4e razbra de ..

Просто няма шанс да споделя нещо с нашите...Те почти не ме познават...Изобщо за гаджета и такива работи не споменавам в къщи,въпреки че понякога ми се иска...Родители са ми все пак,но не ме разбират...Баща ми има някъв шанс да ме разбере,ама веднага ще ме изпорти на мама(макар и без да иска)и ще стане кофти...За т`ва почти нищо не знаят за мен...В къщи съм един човек,навън съвсем друг,такава,каквато всъщност съм и такава,каквато ме познават приятелите ми
    Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!

ne mnogo po4ti nikoga

Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    [b][i]Da! S Mam4eto mi!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    С майка споделям , но не всичко, а това ,която аз преценя,че трябва да знае . Иначе гаджета , секс и т.н с това е наясно .. но не намирам за необходимо да знае подробностите. С бащата ми почти не си говорим .. а ако това стане -баналните теми : .."Как си ? Имаш ли проблеми в училище? Ще се прибереш ли за вечеря? Не закъснявай !"..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Фен
    Град
    Plovdiv
    moje da se kaje che spodeliam s nashte...no govoria s tiah primerno za uchilishte...ili spodelia niakoi raboti ot obshti po obshti...znaiat che si imam priatelka shtot e ot 10 meseca...no ne spodeliam s tiah kvo praim...smiatam che tva sa si intimni raboti koito sa za mejdu men i priatelkata mi...

Град
    Plovdiv

Re: .

Цитирай Първоначално написано от ckeuT4eTo_f
    Цитирай Първоначално написано от MaCyPau
    I tq kvo vika? Bravo maminoto produljavai taka Ne seriozno tq kakvo kaza
    mn mi e interesno....
    mi purvo me pogledna mnoo tupo i kofti.. posle me pita kvo bilo.. kvo stavalo... qko li bilo.. takia raoti.. i posle prosto me pomoli da ne go pravq..!!
    Let The MuSiC TaKe CoNtRoL!

Повече от фен
    Град
    sofia
    ако им кава 4е съм правила секс с гаджето си ще ме убият(буквално)аз не казвам искам да живея

Фен
    Град
    plovdiv
    оо абсурд да им кажа нещо!!веднага ще има критика, просто квото и да кажа веднага му намират кусури затова гледам да си мълча.а иначе е истински ужас-майка ми е като кгб точно!!нз откъде я вади тая информация,просто вече да нз на кого да вярвам!!

Фен Аватара на addictedtou
    Град
    OtVyDpLaNiNiTe
    az zavisi za nqkoi neshta spodelqm s mama no za gadjeat i drugi raboti si malcha

Град
    belene
    az mnogo rqdko spodelqm s maika mi....za koeto mi e super kofti...;\ obache s brat mi mnogo si spodelqme..
    Don`T worrY be HapPy

Голям фен
    ni6to ne spodelqm......
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Цитирай Първоначално написано от addictedtou
    az zavisi za nqkoi neshta spodelqm s mama no za gadjeat i drugi raboti si malcha
    i az sum taka

Голям фен
    Град
    sofia
    не им споделям лични работи, не мисля че ще ме разберат

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Да и дори понякога всичко споделяам с майка ми.
    от малка никога не съм крила,че си имам гадже и т.н.,така че те всичко си знаят и понякога майка ми като види,че съм разстроена и като и каза че е зарадиш някое момче ме изслушва и ми дава съвет/не че някога съм я слушала/.и мисля,че така е по-добре место да се крия.

Голям фен
    НЕ , те не ме разбират.Имат ме още за дете и изобщо не им споделям.. и това е една от най-големите им грешки като родители, защото преди всичко би трябвало да ми бъдат приятели и да ме разбират, а до сега не съм видяла нито едното , нито другото:(

Фен
    Град
    Добрич
    Purvo da kaja 4e temi4kata e mnogo gotinka i po su6testvo sega.
    Ne nikoga ne sum spodelqla s nikoi ot na6te po edinstveata pri4ina 4e prosto ne moga da se otpusna a i mi e nqkak strano a i ne iskam to4no s tqh da spodelqm li4ni ne6ta.Predpo4itam da go napravq s nqkoq priqtelka ili s sestra mi no nikoga s tqh,nikoga
    Всичко започва и свьршва с теб
    ужасно много те обичам.
    Не би останало нищо от мен
    без теб ако сьм някой ден!!!

naistina e gre6ka na roditelite 4e ni mislqt o6te za deca ((( i posle maika mi mi se oplakva za6to ne sam spodelqla s neq tq ne poznavala sobstvenoto si dete . emi taka 6te e ... pri polojenie 4e za nai malkoto ne6to vikat i t.n. ama ne sme deca na 5 godini we ..

NEEEEEEEEEEE
    Когато на готин човек му е кофти, това е блуз. Когато на кофти човек му е гот, това е ЧАЛГА!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си