.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 137
    Споделям като съм в настроение и то само с майка ми. Като цяло тя знае всичко. Ако не й споделям няколко дни, после ще й кажа всичко. Така тя ми има доверие и на мен ми е добре, защото знае всичко и не се налага да я лъжа.

Guest
    НЕ ! Никога ! Никога не съм споделял с тях това за личния, интимния ми живот и това, че съм излизал с някоя пичка на кафе, разхождали сме се и т.н.Просто ако им кажа, че си имам приятелка, водим полов живот и те разберат ще започнат да ме разпитват с некви странни въпроси.Общо взето когато ме попитат разни такива неща, казвам, че излизам и дим да ме няма Типичния ни разговор е :
    "излизам с приятели"
    "къде отиваш"
    "не знам"
    "добре"
    "чао"

за мое огромно съжаление не споделям нищичко с тях прсото те май не могат да си представят,че мога да имам други интереси освен училище и вкъщи
    не са си мн близки с мен и наистина съжалявам

Дърташка психика, в много от случайте не ме разбират, така че нема сми.

Голям фен Аватара на tainstvenata
    emi da spodelqm s mama 6toty znam 4e 6e mi dade savet i kakto kazvat nqkoi maikata trqbva da e nai dobrata ti priqtelka 6toty tq nikoga nqma da te iszostavi i vinagi 6te te podkreoq v dobro i lo6o ... pone nqkoi :P
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    mne.

S godinite spodelqm vse pove4e -pone se opitvam! Oba4e ponqkoga e trudno.
    shake me baby

Фен
    Град
    Blagoevgrad
    az pak spodelqm vsi4ko s maika si i mnogo se radvam 4e me razbira. DA znae 4e sam pravila sex (ne v podrobnosti) i taka.... hubavo e da se spodelq o6te pove4e kogato te razbirat
    IzjivqvaI Vseki MIG kaTo PoSlEDen za Da MojE koGaTa dOIdE pOsleDNiqt dA nqMA Za KAkvo Da SAjaLqVash!!!

Повече от фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Не, не мога да ги възприема като слушатели

awee
    Guest
    He

Повече от фен
    Riadko spodeliam,no 4ak takiva ne6ta ne bih im kazala.

Никога не споделям с тях.Те никога няма да могат да ме разберат

Guest
    ami poprincip spodelqm li4no info,no se im spomenavala za sexa,no za gadjeta si govorim redovno...

ami s maika vseki den obsajdame vsi4ko koeto ni se e slu4ilo prez denq .tq znae g/d za men vsi4ko no vse pak ne i spodelqm napalno vsi4ko 6toto znam 4e za nqkoi ne6ta 6te mi se kara dosta i samo 6te se qdosva
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced, when you left me
    A rose in the rain...
    So I swore to the razor
    That never, enchained
    Would your dark nails of faith
    Be pushed through my veins again

Az spodelqm samo s maika si,za6toto tq e mlada,pak i i imam mnogo doverie.Tq e nai-dobrata mi priqtelka.Ako kaja na edno momi4e to ili moje da zavidi i da kaje na nqkoi ili da se slu4i ne6to drugo,no na mama si kazvam vsi4ko,za6toto tq bi mi dala nai-dobriq savet!!!

Супер фен
    понякога с мама но не прекалявам !

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    Da znqt, che sam imala gadje.. itp. No pak ne obicham mn da im spodelqm, shtot posle me draznqt s technite vaprosi..!!! Inache ako se naloje im kazvam ;]

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

emii zavisi kakvo no poprincip be da re4em moi li4ni ne6ta ne ob6ti ne6ta kak mi e minal denq ispitvali li sa me nqkvi takiva blq blq blq

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Az po4ti nishto ne spodelqm s maika mi pa vie za li4en jivot mi govorite
    1vo sum oshte tvurde maluk za da mislq za po seriozni vruzki s nqkoe momi4e,a sushto i taka ne mi trqbva
    2ro-Na maika mi ne i iskam po4ti nishto,opitvam se da buda samostoqtelen i da ne mi se meshta v jivota spodelqm mnogo rqdko s neq i to mnogo malki neshta !A s bashta mi sushto ne spodelqm,no puk s nego ne se karame i nikoga ne sme se karali!

Голям фен
    Zavisi za kakvo se otnasq,no ob6to vzeto da!
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

Re: spodelqte li li4ni ne6ta s va6ite???

Цитирай Първоначално написано от kotence_f
    spodelqte li li4ni ne6ta s va6te ili pone s edin ot roditelite vi??? nai mnogo me interesuva dali ste im kazali ako ste pravili seks s gadjeto si i dali te vaob6te znaqt 4e si imate gadje,znaqt li ne6to za nego...takiva raboti ..
    С моите родители не живеем заедно-говорим си по тела през 1-2 седмици :P което ме устроива мн Изобщо не им споделям за личния си живот,защото смятам че само ще го объркат Имам си приятел от 6месеца и нямам и намерение да им споделям това че водя полов живот също смятам да им го спеспя,защо сигурно ще искат след това да живея с тях-което изобщо не ме устройва тааа ако питат тогава ще си говорим по-откровено ,но все пак някои неща ще ги задържа за себи си -от съображения за сигурно
    When you dream anything can happen.

По принцип споделям,но не с подробности...просто говоря с нашите какво ми се е случило през деня и за текива неща.Ако понякога нещо ме мъчи и незнам кой да помоля за съвет,не се обръщам към майка ми въпреки че знам че тя ще ми помогне.Винаги търся помощ първо от приятели и след това стигам до родителите си :P
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

abe vqrno si e 4e maika ti trqbva da ti e nai dobrata priqtelka oba4e ako ne te razbira kakvo pravim???? maika mi naprimer i e mn gadno 4e ne spodelqm s neq ama tq vika za absolutno vsqko ne6to .. e kak da stane togava??? ne sam samo az vinovna ebasi/.... mi kato gledam pove4eto tiineidjari ne spodelqt s tehnite .. a tiq ob6ti prikazki za daskalo i t.n. mai ne se smqtat mn za spodelqne no pak e ne6to.... a maika mi sedi i mi razpravq kak si4ki deca razkazvali si4ko na maikite si samo az laja i t.n. ..... gluposti . dano da ne si vqrva kakvo govori 6toto mai mn se e izlagala.. :PPPP nqkoi 6te pi6e li o6te :PP 6te se radvam

Супер фен Аватара на Sarabi
    Ами не.Аз нищо не споделям.Неудобно ми е.А и смятам,че няма да ме разберат.За това си мълча.А за секс ще кажа чак когато се омъжа
    Иначе само най-общите приказки:
    Как ти беше деня?
    Добре.Сядам на компа.
    И това е
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Pri mene ne se wodi spodelqne ama ot wreme na wreme i kazwam po ne6to, wapreki, 4e predpo4itam ni6to da ne znae 6ot nali znaete, 4e kat wi pro4ete prawata demek => "Wsi4ko koeto kajete moje i 6te bade izpolzwane sre6to was." po4wate da si biete glawata, 4e prekaleno mnogo ste se razmeknali. Maika mi znae, 4e imam seriozen priqtel, zapoznah gi po nqkwa slu4ainost i tfa e. A pak za sex ne sam si i pomislqla da i spodelqm....kak wi se wijda "Male mamoo w4era kwa swirka napraih na moq ne e istina"pxaxaxax mnogo silno kazano ama mamka my taka si e!
    You wanna fuck me like an animal, you'd like to burn me on the inside, you like to think that I'm the perfect drug....JUST KNOW THAT NOTHING YOU DO WILL BRING YOU CLOSER TO ME!
    I only care about today, tomorrow is too far away!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си