- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- za momi4eta
Momi4eta imali li st e intimni otno6enia s dr momi4eta?
Samo nedeite da mi se podigravete ili da obijdate zaradi vaprosa pls
Ako nqkoi e zadaval takav vapros predi men sorry![]()
Напоследък това явление при момичетата става все по-срещано
не,не съм ...
е .. освен целуване,но не ми хареса![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ако някоя отговори положително, да подкрепи думите си със снимков/видео материал. Иначе не се брои![]()
Mi ne sam imala vse o6te,no mn mi se iska da se poceluvam malko s nqkoe momi4e.4uvala sam 4e momi4etata se celuvat po strastno ot mom4etata i mi e interesno dali naistina e taka.Ako nqkoi se interesuva da mi pi6e v skipe:Shushi
Ami az sam mom4e ....za momi4etata nz ama naistina ve4e po4naha da se proqvqvat vse pove4e i pove4e s takiva naklonnosti,vse edno nqma mom4eta be...mamka mu stara
No mislq 4e ne trq se pritesnqvash kvoto e takova prai si kefa!!!
Еби наред,Еби БеЗчЕт,Еби БаЛдЪзи- БеЛоГъЗи Еби ВсиЧко ДетО се НаГъЗИ!!!
emii i az tai ne sam stigala po dale4e ot celuvki i o6te ne6to no ne mislq 4e e bilo gadno naprotiv...be6e veselo izjivqvane![]()
SEX is like NOKIA- connecting people like NIKE -just do it like PePSI ask for more like SAMSUNG everyone is invited and like me- too good to be true{P}
Мене ме влече пък чудя се дали да не накарам мойта и най-добрата и приятелка да си пуснат по едно езиченце![]()
![]()
Eventful past is everclear.
За сега само съм се целувала с момиче.Странното е че винаги ми става смешно,нз що. Смисъл,не че не ми е приятно,даже напротив,но винаги почвам да се хиля.
![]()
.....Живота е хубав,стига да си достатъчно извратен,за да му се насладиш....
samo celuvka ni6to pove4e i ne mislq za ne6to po seriozno![]()
mi az ne sam imalaПървоначално написано от Bi_f-4e
![]()
Блазе на тез, които знаят,
че двама ще са през нощта!
Те "лека нощ" не си желаят,
но винаги е лека тя!
MM nee .. dori i ne sam se celuvala s momiche ..
za intimen kontakt s momi4e daje ne sam si i pomislqla!
Първоначално написано от miloto_girl-4e
men edna priqtelka e taka na edin kupon re6i 4e trqbva da vidi kak se celuvam i tragna da me celuva ama be6e mn kratka celuvka za6toto az se drapnah ... az ne iskam takova ne6to ... prosto ne mi haresva i tva e ... s mom4e ve4e ... si e super![]()
с моми4е е най-яко![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
4estno da vi kaja az predpo4itam za prav pat da imam intimni otno6enia s nqkoe momi4e.
za6toto mi se struva 4e momi4etata sa po nejni ot mom4etata a i nqma da ima veroqtnost ot zabremenqvane=...
Kakto i da e 4ao za sega
edni momicheta ot moq klas se celuvat bez da se pritesnqvat ot nishto .. ebati
Auuuuu i za6to neeee???Първоначално написано от dest
![]()
куца... ама как куцаПървоначално написано от Bi_f-4e
хахахха
хайде въобще не се чукай с маже... щото иначе може да забременееш...
подрастващото ни население
Ама сте големи двуличници!
Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!
i pri mene e sushtoto,sigurno shtoto znam che e s momiche:Pinache mi e mn lubopitno i da buda s momiche...ama misla che ne bih go napravila..Първоначално написано от smehurka
Самият факт, че толкова много хора намираме целувките между момичета за нещо нормално, трябва да ви подсказва нещо, нали?
ами първият път когато изобщо допрях своите устни с нечии чужди, беше в детската градина и беше с момиче.. Но истинска целувка с момиче имах в осми клас, но не съм стигала по-далеч. Бих искала да опитам с жена, звучи ми готино. Не съм лесбийка, просто.. получавам леки бисексуални проблясъци![]()
![]()