- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 8ми март?
Как да постъпя? Харесвам едно момиче. То си има много добра приятелка. Искам на 8ми март да подаря на тая дето съм си я харесал цвете. Проблемът е, че тя е постоянно заедно с приятелката си. Ще трябва да подаря и на двете(аз се разбирам с приятелката й, не ми свиди и на нея да и купя цвете, заслужава го).Как обаче да покажа на това момиче, което харесвам с цветето, което и подарявам, че не гледам на нея както на приятелката й. Аз искам да я опозная, да прекарваме повече време заедно, да разбера що за човек е... Който има да каже нещо да се чувства свободен да го направи
приемам мнения всякакви. БЛАГОДАРЯ!
Кажи й го...
·• tHe m0onLigHt pLaYs uPoN yoUr sKin, a kIsS tHat LiNgErs tAkEs mE iN, I faLL aSleEp iNsiDe oF yoU, tHeRe aRe no w0rdS, tHeRe's onLy tRutH.. •·
Nai-dobroto koeot mojesh da napravish e + cveteto da i go kajesh...pokani q da islesete![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
Щом искаш да я опознаеш и т.н....покани я да излезнете само двамата и й подари цветето,което най-много харесва.
Щом и приятелката й заслужава...подари и на нея.![]()
Успех.![]()
Подари и на двете цвете щом искаш но момичето което харесваш може и да го целунеш като й го подаряваш.
"Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."
На мацката която харесваш купуваш красива червена роза с панделка, на другото момиче бяла роза(без панделка
)