.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: otvarqne

kkka
    Guest

otvarqne

ei hora iskam da vi pitam ne6tu.....kak moga sama da se otvora bez mom4e i vibrator
    plz help me

Guest
    za kakvo ti e da se otvarqsh bez mom4e ..
    spored s 4ovek e nai - dobre .. spored men

kkka
    Guest
    da no az iskam sama 6toto sam na 19 i ne sam otvorena........i si4ki si mislqt 4e sam...s koito i da sam hodila po4ti sam spala s tqh i posle prava ne6tu da skasam s tqh
    plz help meeee plzz................

Супер фен
    И като се отвориш какво ?Само ще си отворена.
    Така или иначе няма да имаш никакъв опит във секса..
    И да не би да си мислиш,че момчето няма да разбере след като си като пън в леглото ?
    Уж си на 19,а мислиш по-глупаво от 10 годишно момиче !
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

Somebody
    Guest
    странно е,че си на 19 години,а още не си ползвала тампони и ала-бала... но всичко е възможно ... та на въпроса... ми ползваи тампон въпреки че и така няма да е особено безболезнено,но... а ако тва ти е причината да се отвориш...чесну казано доста тъпо...

dai na nqkoi da svarshi rabotata nai dobre :P

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Somebody
    странно е,че си на 19 години,а още не си ползвала тампони и ала-бала... но всичко е възможно ... та на въпроса... ми ползваи тампон въпреки че и така няма да е особено безболезнено,но... а ако тва ти е причината да се отвориш...чесну казано доста тъпо...
    axaxa abe vie tamponi samo na otvoreno li slagate?!

Стеси
    Guest
    Дай на някой мъж да ти го сложи. Съвсем друго е като ти турят един здрав чеп отдолу няма и да усетиш кога са те отворили. И бива ли такава излагация на ДЕВЕТНАЙСЕ о божеее. Се едно да не си си пробила ушите, ма тва е едно чукане бе момиче.

nemoga da razbera kaf ti e akyla q si ostavi na mom4eto da te otvori 4e tka nai - mn da se precakash
    Блазе на тез, които знаят,
    че двама ще са през нощта!
    Те "лека нощ" не си желаят,
    но винаги е лека тя!

Мега фен
    Глупацииииии! Тампоните не отварят! Само ако си е наръгала вибратор доста пъти, ще е отворена /или краставица, морков.../. Пръстите също не отварят!

абе що сте толко зле? момичето ви пита как може да се самоотвори,а не дали да го прави или не.тъй,че няма кво да ми се прайте на мн умни и да давате ненужен акъл. (иначе може да опиташ с вибратор,ако нямаш земи от приятелка( ) и така)

Стеси
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DitmataMC
    абе що сте толко зле? момичето ви пита как може да се самоотвори,а не дали да го прави или не.тъй,че няма кво да ми се прайте на мн умни и да давате ненужен акъл. (иначе може да опиташ с вибратор,ако нямаш земи от приятелка( ) и така)
    Начи допъсна грешка - тва е НУЖЕН акъл. Момичето е доста заблудено ако питаш мене.

Guest
    malkata dai az she ti go sloja da se uspokoish i da ti olekne

Голям фен
    Ръгай нещо остро докато не стане....хахаха....ти луда ли си??Най тъпото нещо на света е да се отвориш сама!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Мега фен
    С нещо остро можеш да си докараш яки разкъсвания.

death`whore tebe s kef she te razkysam analno :P
    spi s moderatorkata-ne s myja i!!!

Guest
    Дай на мен да свърша работата.И аз съм девствен като теб и даже също съм на 19.

mi to i s prasti sigurno moje6 da se otvori6 ... ama ne si i pomislqi za ne6to ostro .. v nikakav slu4ai ne si pri4inqvai takava vreda..

Guest

AWE WIE WERNO LI MISLITE 4E S TAMPON 6TE SE OTVORI!? REDOVNI LI STE? MOQ SAO4ENI4KA E S TAMPONI OT KOGA I IDVA PAK O6TE E DEWSTWENA!(E SKORO SPA S GADJETO I I VE4E NE E) PROBVAI DA KAJE6 NA NQKOI TVOI PRIQTEL DA TE OPANE,NE E SRAMNO 4E SI BILA DEWSTWENA TOLKO VREME!

pri vsqko momi4e cipata e razli4na .. ni6to 4udno nqkoq da se otvori i s tampon ... tezi koito ot malki qzdqt kon naprimer im se razkasva postepenno i kato porasnat ve4e q nqmat .... taka 4e vsi4ko moje da se slu4i

Фен
    Град
    Plovdiv
    mmm...ne ti triabva da se otvariash sama ...po dobre nameri nekoe opitno momche,koeto da go napravi...i ne tria da se sramuvash ot tova che si devstvena...

Ако искаш мога да дойда да ти помогна?! Пиши лс. за мобилния!

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Хаха, един нормално девствен човек, а той - с комплекси. Момиче, мъжете, които си заслужаваме (хехе, ) предпочитаме такива като вас, не кварталните курви! Така, че си изчакай правилния човек, той ще е очарован от това, че си се "пазила за него" и че смяташ, че той е най-подходящ от всички останали на Земята.

А към death`whore: с пръсти -се- отваря. за съжаление съм правил тази грешка, после се чувствах особено сконфузно.

Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
    И като се отвориш какво ?Само ще си отворена.
    Така или иначе няма да имаш никакъв опит във секса..
    И да не би да си мислиш,че момчето няма да разбере след като си като пън в леглото ?
    Уж си на 19,а мислиш по-глупаво от 10 годишно момиче !
    И все пак.. не (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си