- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M.: Как да му го кажа, той е чувствителен !
molya za pomosht...sluchaqt e malko stranen..xodex s edno momche(da go narechem P) 3 meseca i polovina , tova momche me obichashe bezkraino mnogo i mi go pokazvashe po vseki vyzmojen nachin , az go obichax po syshtiq nachin, vyobshte bqxme v straxotni otnosheniq..no izvednyj pochuvstvax che ne go obicham veche poneje predi nqkolko dni se bqx zapoznala s edin pich(a tozi R ) i si go bqx xaresala..zapochnax da izlizam chesto s nego i vse otlagax sreshtite s gadjeto...edna vecher dokato bqxme na kafence R me celuna a az ... mu otvyrnax.. ot togava mi stana qsno che shte trqbwa da prikliucha otnosheniqta si s P poneje veche kaji rechi mu bqx izneverila .. na drugiq den sutrinta kazax na P che iskam .. da skysame .. toi go prie naistina tejko, mnogo e chuvstvitelen ii me zabolq mnogo otvytre kato mu go kazax...toi me popita dali ima drug i ..neznaex kakvo da kaja .. kazax che ne .. beshe tolkova neochakvano za nego .. vecherta prekarax s R i negoviq priqtel koito pyk e gadje na edna ot nai-dobrite mi priqtelki..na drugiq den pak izlizax sas R no po sluchainost sreshtaxme P s negovite priqteli..toi mi beshe syrdit za tova koeto storix no pak me obichashe .. syshtata vecher mi stana ujasno zashtoto dylboko v sebe si osaznax che si iskam P zashtoto go obicham mnogo poveche otkolkoto sam si mislila ..a istoriqta sas R qvno beshe po prostichka , nqmashe q obichta a samo vynshno privlichane..predi chas nesyznatelno razkrix na P che oshte go obicham, toi beshe dosta iznenadan ot moqta postypka , mislex che nqma da poiska da sme zaedno .. poradi fakta che uj imax novo gadje, a toi qsno mi kaza che ne go interesuva nishto drugo i mi proshtava za vsichko .. iska da se saberem otnovo....a sega ... kakvo da pravq sas R poneje toi syshto e mnogo chuvstvitelen ii neznam kak bi go priel ...neznam za kakva bixte me pomislili , lichno az se osyjdam vyv vseki sluchai .... molq vi pomognete mi !!!
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
If we’d go again All the way from the start I would try to change
The things that killed our love
Your pride has built a wall, so strong
That I can’t get through
Is there really no chance
To start once again
I’m loving you
.....SCORPIONS
Моето мнение по твоят въпрос е че не е трябвало да си играеш с двамата така.Но все пак мога да те разбера и не те видя толкова силно.За три месеца една връзка оляга просто си се почувствала прекалено сигорна с P и си искала нещо ново затова си тръгнала с R.Не мога да ти предложа друго решение освен да кажеш на R че не можеш да бъдеш с него защото все още имаш чувства към предишния си приятел.Щом P е готов да те приеме обратно а и ти си осъзнала вече че го обичаш много няма какво да се чудиш а си се върни при него.P те обича много щом те иска обратно при положение че знае че си била с друг.
"Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."
mikohito го каза, но... все пак... проблемите и всички такива неща около една връзка я правят по-силна... Поне това е моето мнение...
П.С.:Песента на подписа ти е якаScorpions - Still Loving You...
съгасна съм с Mikohito-щом си наясно с мчувствата си бъди с момчето което обичаш.![]()
i az mislq 4e sa pravi kaji na R 4e tova e bilo flirt i ni6to pove4e i se vra6tai pri P spored mene
Много лошо...Сбъркала си,но това трябва да ти послужи за урок,занапред внимавай какво правиш,не прибързвай така!Какво,винаги ли ще се целуваш с всеки,който ти е симпатичен???Разбирам,че е имало някво привличане,но нали имаш воля...Когато си с един човек,му бъди вярна,недей да гледаш встрани,защото много боли да те предаде човек,на когото държиш.
Съветвам те да се върнеш при първия си приятел и да не повтаряш грешката си!
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
няма безболезнен начин, по който да му го кажештака или иначе ще го заболи ако държи на тебе
![]()
просто трябва да го направиш така, както си го направила и преди с P.
само че внимавай после като се събереш с P. случайно да не се окаже, че искаш да се върнеш при R., че никой няма вечно да ти търпи прищевките..в един момент и на двамата ще им писне![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Абе стой си при новия. На тая въраст ти трябва разнообразие после ще съжаляваш кат станеш на 40.![]()
Много заплетена ситуация, но според мен изборът, който трябва да направиш не е труден. Щом вече си наясно с чувствата ти, отдай им се...бъди с момчето, което наистина обичаш, и което те прави щастлива.
Малко гадно ще се получи като кажеш на R, но какво да се прави...по-добре му кажи истината, отколкото да го въртиш и да го лъжеш...истината понякога боли.
Това е.![]()
Успех.![]()
NA4I NEDEI DA LUJE6 TVA E SUPER NEVEROQTNO DOLNO MN E TUPO TVA I OTTAM SE POLU4AVAT TAKIVA ZAPLETENI LAINAAATAKA 4E OBQSNI NA R KAKVO 4UVSTVA6 I TOVA E PROSTO NEDEI DA LUJE6 (TVA I ZA VBUDE6TE)! USPEH!
If you want to love me,then darling don't refrain,ot I'll just end up walking in the cold november rain...
напълно съм съгласна!Първоначално написано от sherry
![]()
f@nt@zi@
dammm i as sm suglasna !f@nt@zi@ Пуснато на: 05.03.5 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
sherry написа:
Много лошо...Сбъркала си,но това трябва да ти послужи за урок,занапред внимавай какво правиш,не прибързвай така!Какво,винаги ли ще се целуваш с всеки,който ти е симпатичен???Разбирам,че е имало някво привличане,но нали имаш воля...Когато си с един човек,му бъди вярна,недей да гледаш встрани,защото много боли да те предаде човек,на когото държиш.
Съветвам те да се върнеш при първия си приятел и да не повтаряш грешката си!
напълно съм съгласна!
![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
blagodarq blagodarq blagodarq viiii !!! vashite saveti naistina mi pomognaxa , kakto i edno priqtelsko ramo ... neshtata ne se razvixa kakto ochakvax .. dori po dobre))) pak vi blagodarq mnogooo !!!!
If we’d go again All the way from the start I would try to change
The things that killed our love
Your pride has built a wall, so strong
That I can’t get through
Is there really no chance
To start once again
I’m loving you
.....SCORPIONS
ti sama kaza-pri R go ima samo wunshnoto priwlichane..shtom ne wlaga koi znai kakwi chuwstwa znachi niama da go prieme tolkowa losho...nai-hubawoto e che si osuznala kakwo i kogo iskash!![]()
![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Ако моята приятелка ми изневери и ме излъже след това, просто бих я унищожил...мразя да ме лъжат, всичко друго бих преглътнал някак. Иначе съм либерален.
Ако дойде и ми каже "Виж, спах с някого...така и така", просто бих казал "добре" и толкова. Аз лично не бих ти простил ако бях на мястото на Р.