.

Виж резултатите на анкетата: v kakvo systoqnie nai - 4esto e staqta ti ?

Гласували
155. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • razhvyrlqna

75 48,39%
  • izlizana do poslednata prashinka

5 3,23%
  • obsipana s plakati

14 9,03%
  • slu4va se da q ostavam nepodredena

61 39,35%
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 89

Тема: tvoqta teritoriq

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    slu4va se da q ostavam nepodredena
    плакати нямам. чорапите и нещата за пране винаги си ги нося за пране, само книги и учебници има обикновенно навсякъде. иначе си я държа чистичка

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    Obiknoveno staqta mi e podredena, no sluchva se i to chesto drehite mi da sa razhvurleni na legloto ili na stola!! Inache nqkoi shkafcheta izlizat izvun podredenoto.. no stavat! Nqmam plaaaakati.

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Случва се понякога да е разхвърляно, но общо взето се стремя да е чисто. Просто не мога да чета, уча или да върша, каквото и да е в стаята, ако не е в задоволително за мен състояние. Е, не някаква свръх чистота, но поне да е приятно да си седиш в стаята. Пък и ако изненадващо ми дойдат гости, не обичам да ме е срам от стаята ми или да ги държа на вратата. Пък и в крайна сметка съм момиче. Ако не мога да си поддържам стаята как ще си поддържам апартамента, ще готвя, ще гладя, деца ще гледам и всички там домакински задължения.

Фен
    Град
    Nqkade tam.... v syrceto na zaiuu!
    Offf...bolna tema mi e tova! Staqta e po4ti vinagi razhvyrlena!NIkak ne mi se 4isti!Maika mi 100-puti da mi kaje... az na 101-q 6te se usetq da iz4istq Ako zema da ''4istq''.... to edno 4istene!Kato otvori6 6kafa na biuroto i e pulno s hartiiki i sqkakvi prostotiiBiuroto mi cqloto e oblepeno s nqkvi prostotiiki ot spisaniq!Po stenite nqma koi znai kvo!Nqkoi druga moq snim4ica i tva...

MnOgU oBiCHkAm ZaIu!{p}

Ще бъда честен ---> мързееееееееел - мързи ма да я подреждам стаята!!с 2 думички е разхвърлена!!!
    I can't live without you!!

Obojavam hausa prosto kato e podredena ne moga da si namerq nishto a kato q razhvulqm vinagi si otkrivam vs
    NeKa BuDеM dVе TеLa SlEtI V еDnO.NеKа S tEb Nе PiTаMе KаK I zAShtO.nEкA tUк BеZ iMеNа Dа BuDеM zA dNеS.aZ tI dAvAm LuBоVtA-GiVе Me SоMе SeX.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    eми мойта доста честичко е разхвърляна, щото много ме мързи да подреждам майка като ми се развика 3-5 до 9 хиляди пъти, чак тогава се сещам да я опрая :P
    и даже да изглежда оправена, сичко е илюзия:P
    само трябва да отвориш някое шкафче или чекмедженце и ти става ясно за кво става въпрос
    като вземат да падат някви мои си работи, и могат да те погребат сред тях просто
    Абсолютно позната история, и аз съм така И плакати имам, но вечер ме е страх от тях, особено от един на Rammstein

Повече от фен
    Град
    Стара Загора
    Все тая... не мислиш ли?
    0БиЧайТе СЕ!!!

Град
    BG-Ruse

tvoyata teritoriq

Staqta mi e super - gledam kato izlizam vsi4ko da si e na mqstoto - vmesto plakati imam mnogo snimki na polovinata stena nad legloto mi, koito mejdu drugoto zarejdat s polojitelna energiq (Feng Shui) - dva pyti sedmi4no gledam i da 4istq - da nqma prah i razni raboti po poda - 20 minuti - dokato si izslu6am liubimite pesni. Kolkoto do drehite - to si e navik - i az mrazq da sgyvam drehi i zatova vsi4ko mi e po zaka4alkite v garderoba - ako nqma svobodna zaka4alka - hvyrlqm v peralnqta.

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    Pri men sy6to moje da se kaje,4e e razhvurleno.Maika mi ve4no mi mrunka da opravqm staqta ama nqma efekt i nakraq tq sama q opravq.(Posle ne znam koe kude e slojila i 4estno kazano predpo4itam hausa kogato vsi4ko e izkarano i nqma nujda da rovi6 v nqkakvi 6kaf4eta,za da nameri6 tova koeto tursi6)Imam dosta plakati i mn im se kefq

Цитирай Първоначално написано от Lola Bunny
    пълна кочинаникъф ред, всичко се хвърля където ми падне...после се прибира и се хвърлят други неща...
    а за гардероба да не говоря в кфо състояние е
    Хаха,защо ли ми напомня на моята стая?

Еми когато не ме мързи си я 4иста цялата ама се случва и да не е подредена

Фен
    Град
    TaM nQKaDe
    ох мита винаги е разхварлена колкото и да я подреждам след 1 ден пак си е съ6тата просто не оби4ам подредените работи с маика понякода се караме заради това но....без резултат
    nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Темата е готинка еми моита е се разфарляна значи в стаята имам легло сексия с вградне там гардероб буиро дтето ми е компа маса ракла и тФа е и та начи насекаде опаковки от фафли краосани сокчета пепелниците на мама дето пуши и тя ги зае*ала е така опаковки от давки учебници химикалки дрехите са ми на земята тва дето е за пране го менатам некаде из стаята после ела го намери до компа е ад смарди на цигари заради пеплника дето не се изфарля целомесечно клавиетурата е прашолясала пална е с прах семки и коса ватре под копчетата амм леглото ми никога нее оправено както стана тако го зарезвам и чак вечерта легам сащото без да е оправяно имам плакати на стените с гардероба и е ужас нищп неможеш да намериш не са подредени дрехите а са нахварляни смачкани хах ама вие си траите не казваи те на мама , че ше ме бие :P хмм нещо друго да не забрава... а да и че компа ми е целия в прах горкия нема кои да го изчисти \/ тва е моита стая \/ ама може да е кочина ама мнго е уютна
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Повече от фен
    Случва се да я оставям неподредена.Ако я подредя после не мога да си намеря нещата ,които ми трябват.

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Разхвърляно е, имам 3 оригинални плаката на Тупак от Данте, една картина и един ръкопис, написан специално за мен.

Град
    Burgas
    Доста честичко е разхвърляна апък и аз попринцип не обичам много подреденото!

Не обичам да ми е разхвърляна стаята, затова е чиста.
    Не съм се провалил. Просто открих 10000 начина, които няма да станат.

Кога съм ви обидил бе тъпаци?

razhvurelno no gledam tova da se promeni

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    moqta mnogo chesto e razhvurlqna....amaaa tova e edinstveno i samo zashtoto taka si namiram po-lesno neshtata...no ima momenti kogato adski mnogo me drazni i q podrejdam...a vbqsq li se stava izlizana do poslednata prashina...estestveno sled dva tri dena max pak si e razhvurlqna no...

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    emi ne e mnogo podredena stai4kata mi amo si q aresvam i takafa nemam plakati samo edna kartina mn sladurska
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Фен
    Град
    Около София :))
    Обичам да ми е чиста стаята немога да гледам разхвърлени дрехи и нещ анаоколо обичам като влезн ада ми е приятно че живея тук а не да е кочина която обитавам.

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Е моята стая почти винаги е разхварлена и немога да намеря нищо. Ама аз си я харасвам такава, защото това все пак си е моята стайчка

Фен
    Град
    Ей там :D
    Разхвърляна за мойта стая е меко казано
    ШАРЕНИЯ ^^

Повече от фен
    V pove4eto slu4ai ima drehi navsqkude... Dokato izbiram kakvo da obleka si preobli4am polovinata garderob, i nakraq drehite prosto si ostavat po mebelite iz cqlata staq Ina4e da, plakati imam nqkolko, ama 4ak snimka na staqta ne
    Хакерка с пистолет !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си