- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- tvoqta teritoriq
Случва се понякога да е разхвърляно, но общо взето се стремя да е чисто. Просто не мога да чета, уча или да върша, каквото и да е в стаята, ако не е в задоволително за мен състояние. Е, не някаква свръх чистота, но поне да е приятно да си седиш в стаята. Пък и ако изненадващо ми дойдат гости, не обичам да ме е срам от стаята ми или да ги държа на вратата. Пък и в крайна сметка съм момиче. Ако не мога да си поддържам стаята как ще си поддържам апартамента, ще готвя, ще гладя, деца ще гледам и всички там домакински задължения.
Offf...bolna tema mi e tova!Staqta e po4ti vinagi razhvyrlena!NIkak ne mi se 4isti!Maika mi 100-puti da mi kaje... az na 101-q 6te se usetq da iz4istq
Ako zema da ''4istq''.... to edno 4istene!Kato otvori6 6kafa na biuroto i e pulno s hartiiki i sqkakvi prostotiiBiuroto mi cqloto e oblepeno s nqkvi prostotiiki ot spisaniq!Po stenite nqma koi znai kvo!Nqkoi druga moq snim4ica i tva...
![]()
![]()
![]()
MnOgU oBiCHkAm ZaIu!{p}
Ще бъда честен ---> мързееееееееел - мързи ма да я подреждам стаята!!с 2 думички е разхвърлена!!!![]()
![]()
![]()
I can't live without you!!
Obojavam hausa prosto kato e podredena ne moga da si namerq nishto a kato q razhvulqm vinagi si otkrivam vs![]()
NeKa BuDеM dVе TеLa SlEtI V еDnO.NеKа S tEb Nе PiTаMе KаK I zAShtO.nEкA tUк BеZ iMеNа Dа BuDеM zA dNеS.aZ tI dAvAm LuBоVtA-GiVе Me SоMе SeX.
Абсолютно позната история, и аз съм такаПървоначално написано от valantain_love
И плакати имам, но вечер ме е страх от тях, особено от един на Rammstein
![]()
Staqta mi e super - gledam kato izlizam vsi4ko da si e na mqstoto - vmesto plakati imam mnogo snimki na polovinata stena nad legloto mi, koito mejdu drugoto zarejdat s polojitelna energiq (Feng Shui) - dva pyti sedmi4no gledam i da 4istq - da nqma prah i razni raboti po poda - 20 minuti - dokato si izslu6am liubimite pesni. Kolkoto do drehite - to si e navik - i az mrazq da sgyvam drehi i zatova vsi4ko mi e po zaka4alkite v garderoba - ako nqma svobodna zaka4alka - hvyrlqm v peralnqta.
Pri men sy6to moje da se kaje,4e e razhvurleno.Maika mi ve4no mi mrunka da opravqm staqta ama nqma efekt i nakraq tq sama q opravq.(Posle ne znam koe kude e slojila i 4estno kazano predpo4itam hausa kogato vsi4ko e izkarano i nqma nujda da rovi6 v nqkakvi 6kaf4eta,za da nameri6 tova koeto tursi6)Imam dosta plakati i mn im se kefq![]()
Хаха,защо ли ми напомня на моята стая?Първоначално написано от Lola Bunny
Еми когато не ме мързи си я 4иста цялата ама се случва и да не е подредена![]()
ох мита винаги е разхварлена колкото и да я подреждам след 1 ден пак си е съ6тата просто не оби4ам подредените работис маика понякода се караме заради това но....без резултат
![]()
![]()
nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi
Темата е готинкаеми моита е се разфарляна значи в стаята имам легло сексия с вградне там гардероб буиро дтето ми е компа
маса ракла и тФа е
и та начи насекаде опаковки от фафли краосани сокчета пепелниците на мама дето пуши и тя ги зае*ала е така опаковки от давки учебници химикалки дрехите са ми на земята тва дето е за пране го менатам некаде
![]()
из стаята
после ела го намери
до компа е ад смарди на цигари заради пеплника дето не се изфарля целомесечно
клавиетурата е прашолясала пална е с прах семки и коса ватре под копчетата
![]()
![]()
![]()
амм леглото ми никога нее оправено както стана тако го зарезвам и чак вечерта легам сащото без да е оправяно имам плакати на стените
с гардероба и е ужас нищп неможеш да намериш
не са подредени дрехите а са нахварляни смачкани хах ама вие си траите не казваи те на мама
, че ше ме бие
:P
![]()
хмм нещо друго да не забрава...
а да и че компа ми е целия в прах горкия нема кои да го изчисти
\
/ тва е моита стая \
/
ама може да е кочина ама мнго е уютна
![]()
![]()
![]()
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Разхвърляно е, имам 3 оригинални плаката на Тупак от Данте, една картина и един ръкопис, написан специално за мен.
Доста честичко е разхвърляна апък и аз попринцип не обичам много подреденото!
Не обичам да ми е разхвърляна стаята, затова е чиста.
Не съм се провалил. Просто открих 10000 начина, които няма да станат.
Кога съм ви обидил бе тъпаци?
razhvurelnono gledam tova da se promeni
moqta mnogo chesto e razhvurlqna....amaaa tova e edinstveno i samo zashtoto taka si namiram po-lesno neshtata...no ima momenti kogato adski mnogo me drazni i q podrejdam...a vbqsq li se stava izlizana do poslednata prashina...estestveno sled dva tri dena max pak si e razhvurlqna no...
emi ne e mnogo podredena stai4kata mi amo si q aresvam i takafa nemam plakati samo edna kartina mn sladurska![]()
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Обичам да ми е чиста стаята немога да гледам разхвърлени дрехи и нещ анаоколо обичам като влезн ада ми е приятно че живея тук а не да е кочина която обитавам.
Разхвърляна за мойта стая е меко казано![]()
ШАРЕНИЯ ^^
V pove4eto slu4ai ima drehi navsqkude...Dokato izbiram kakvo da obleka si preobli4am polovinata garderob, i nakraq drehite prosto si ostavat po mebelite iz cqlata staq
Ina4e da, plakati imam nqkolko, ama 4ak snimka na staqta ne
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()