- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- tvoqta teritoriq
Това ми е много познато,и при мен е такаПървоначално написано от Eimi_{}
Моята стая...Първоначално написано от Lov3_is^OnLy_In^My_EyeS
ми имам (на дясната стена)едни много яки секции сини с кафяво и дръжките им са с рибки...морски кончета,костенурки..и таквиз му глупости.Отгоре върху тях има плюшени играчки и целите са отрупани с разни неща(До прозореца) Имам и един син диван ...и маса ...На лявата стена)имам многоооооо плакати...Едно ТВ Нещо като скринче за червила...парфюми и т.н. И кво друго имам...а легълце цялото в калъфки.
П.С. сега описах стаята ми в най-добрата и светлина по принцип пода дивана леглото сичко е отрупано с дрехи обувки и кво ли още не...Добре че е мама да подрежда че...
Всичко е подредено и изчистено до последната прашинка. Маниак съм на тази тема и ако някой ми сложи нещо не на място скачам на бой.
...Arbeit macht frei...
Абе гладам поне леглото да си оправя...иначе има много дрехи по земята, леглото...навсякъде...абе рядко се случва да е съвсем подредана...![]()
plakati niamam, shtoto niama tkude da gi vzema...imam tam dva tri...ama az cheta samo ELLE i COSMOPOLITAN, a tam plakati niama... inache nikoga ne e osobeno podredena, ama legloto si go opraviam...samo biuroto e razhvurleno, ama to inache izglejda neestestveno... i po pianoto otgore vinagi e ujasno sustoianie, ama drehite mi vsichkite sa na zakachalki, oburnati v edna posoka, taka che.... ne moga da razbera nashite zashto vikat!?!
Разхвърлена почти през цялата година. Много се изнервям някой като реши да подрежда, после не мога си намеря нещатаИначе си знам, че каквото и да търся ще е в купчината
![]()
Обикновено е лееко разхвърляна.Имам няколко снимки по стената. Рядко може да бъде напълно подредена. Много обичам като почна да чистя и да изхвърлям разни глупости, успокояващо е.
Е, ама като я почистя седи поне един ден в перфектно състояние!
![]()
naposledak e dosta podredena,drazni me ne6to kato ne e kakto trqbva,makar 4e se slu4va kato burzam da sam si zarqzala grimovete naokolo,ot dosta vreme nqmam plakati
Уф какво да кажа.Стаята ми е бая разхвърляна,навсякъде се намират учебници,списания,книги,ча ти,дрехи,обувки.Може да се каже,че гардероб почти не използвам(само когато ще ми идват гости,хаха).Стените са ми целите с плакати ..
Не ме е мързи да оправям стаята си,но преди това минават през мен другите 4 и тъй не стигам и до мойта...може би веднъж месечно![]()
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
sy6toto e i pri menПървоначално написано от valantain_love
![]()
чистичко(но е било е разхвърляно)
Еми при мене се случва да е чат пат разхвърляна![]()
Еми..понякога е разхвърляна![]()
![]()