.

Виж резултатите на анкетата: v kakvo systoqnie nai - 4esto e staqta ti ?

Гласували
155. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • razhvyrlqna

75 48,39%
  • izlizana do poslednata prashinka

5 3,23%
  • obsipana s plakati

14 9,03%
  • slu4va se da q ostavam nepodredena

61 39,35%
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 89 от общо 89

Тема: tvoqta teritoriq

Цитирай Първоначално написано от Eimi_{}
    Цитирай Първоначално написано от Lola Bunny
    пълна кочинаникъф ред, всичко се хвърля където ми падне...после се прибира и се хвърлят други неща...
    а за гардероба да не говоря в кфо състояние е
    Хаха,защо ли ми напомня на моята стая?
    Това ми е много познато,и при мен е така

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм

Re: tvoqta teritoriq

Цитирай Първоначално написано от Lov3_is^OnLy_In^My_EyeS
    ta imam predvid za staqta kak izglejda imate li plakati . spretnata li e ili 4esto e razhvyrlqno ako imate i nqkoia snim4ica na staqta vi pak moje da q dadete . sorry ako temata se povtarq
    Моята стая...
    ми имам (на дясната стена)едни много яки секции сини с кафяво и дръжките им са с рибки...морски кончета,костенурки..и таквиз му глупости.Отгоре върху тях има плюшени играчки и целите са отрупани с разни неща (До прозореца) Имам и един син диван ...и маса ...На лявата стена)имам многоооооо плакати...Едно ТВ Нещо като скринче за червила...парфюми и т.н. И кво друго имам...а легълце цялото в калъфки.
    П.С. сега описах стаята ми в най-добрата и светлина по принцип пода дивана леглото сичко е отрупано с дрехи обувки и кво ли още не...Добре че е мама да подрежда че...

Град
    Bulgarien
    Всичко е подредено и изчистено до последната прашинка. Маниак съм на тази тема и ако някой ми сложи нещо не на място скачам на бой.
    ...Arbeit macht frei...

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Абе гладам поне леглото да си оправя...иначе има много дрехи по земята, леглото...навсякъде...абе рядко се случва да е съвсем подредана...

Guest
    plakati niamam, shtoto niama tkude da gi vzema...imam tam dva tri...ama az cheta samo ELLE i COSMOPOLITAN, a tam plakati niama... inache nikoga ne e osobeno podredena, ama legloto si go opraviam...samo biuroto e razhvurleno, ama to inache izglejda neestestveno... i po pianoto otgore vinagi e ujasno sustoianie, ama drehite mi vsichkite sa na zakachalki, oburnati v edna posoka, taka che.... ne moga da razbera nashite zashto vikat!?!

Разхвърлена почти през цялата година. Много се изнервям някой като реши да подрежда, после не мога си намеря нещата Иначе си знам, че каквото и да търся ще е в купчината

Повече от фен
    Обикновено е лееко разхвърляна. Имам няколко снимки по стената. Рядко може да бъде напълно подредена. Много обичам като почна да чистя и да изхвърлям разни глупости, успокояващо е. Е, ама като я почистя седи поне един ден в перфектно състояние!

Голям фен Аватара на moonbeam
    Град
    Dreamland
    naposledak e dosta podredena,drazni me ne6to kato ne e kakto trqbva,makar 4e se slu4va kato burzam da sam si zarqzala grimovete naokolo,ot dosta vreme nqmam plakati

Повече от фен
    Уф какво да кажа.Стаята ми е бая разхвърляна,навсякъде се намират учебници,списания,книги,ча ти,дрехи,обувки.Може да се каже,че гардероб почти не използвам(само когато ще ми идват гости,хаха).Стените са ми целите с плакати ..
    Не ме е мързи да оправям стаята си,но преди това минават през мен другите 4 и тъй не стигам и до мойта...може би веднъж месечно
    Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...

Фен
    Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    eми мойта доста честичко е разхвърляна, щото много ме мързи да подреждам майка като ми се развика 3-5 до 9 хиляди пъти, чак тогава се сещам да я опрая :P
    и даже да изглежда оправена, сичко е илюзия:P
    само трябва да отвориш някое шкафче или чекмедженце и ти става ясно за кво става въпрос
    като вземат да падат някви мои си работи, и могат да те погребат сред тях просто
    sy6toto e i pri men

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    чистичко(но е било е разхвърляно)

v moqta staq po4ti vinagi e burkotiq no vina za tova ima i sestra mi { na 22 godini} no maika mi nikoga ne mi e pravila problem za tova! tq daje ne vliza v moqta staq!

Град
    Plovdiv
    Еми при мене се случва да е чат пат разхвърляна

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Еми..понякога е разхвърляна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си