.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: PRI4ESKA

monuikata
    Guest

PRI4ESKA

zdr!iskam da vi popitam ne6to,zma4i 4uvala sam ot nqkoi momi4ete 4e se kadrqt s piqna s pomo6ta na racete,nemoga da razbera kak taka s piqna i s race 6te se nakadrqt!kvo to4no se pravi molqvi kajetwe mi,pls!

Moderated by Tiffany
    по точка 1 от правилника.

Guest
    Sled kato se izkupesh (na mokra kosa) si slagash pianata i namachkvash s ruce i se poluchava.

monikata
    Guest
    ami nemojeli sled kato si se izkapal i ve4e ti e suha kosata?ili nepremenno trqbva da e mokra

Guest
    Amii efekta e po-golqm dokato ti e mokra...I vse pak zavisi ot kosata ti?Ako e mnogo prava triabva da se postaraesh poveche...

Фен
    Град
    Sliven
    абе ако ти е много права косата...много трудно ще я накадриш аз имам една позната...изхабихме една цяла пияна ама нищо не стана!

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Цитирай Първоначално написано от krisi_sl
    абе ако ти е много права косата...много трудно ще я накадриш аз имам една позната...изхабихме една цяла пияна ама нищо не стана!
    da prava si..no naistina ako ti e mokra kosata 6te ima dosta po golqm efekt otkolkoto kato ti e suha..no ako po princip kosata ti e leko 4upliva ne ti pre4i da probva6 i na suho uspex! :]
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Повече от фен
    Град
    n0 cBe7a u y HaC
    hah mani na suha kosa nedei 6e ima stra6en(v bukvalniq smisal)rezultat...E,ili pone pri men be6e taka,posle kosata mi be6e...UjAs po dobre si e na mokra kosa i efekta e mn po zadovolqva6t i kato cqlo e po lesno da se nakadri
    I was lost and I'm still lost...

Аз си слагам на суха коса но след като я накъдря.Според мен има резултат.

Аз я слагам на суха коса и нямам никакав проблем!

Guest
    Косата се накъдря когато я намачкаш с пяна и после я връзваш на кок за около 10 минути а още по ефектно е да я духнеш със сешоарът докато е на кок ...Резултатът е перфетен

Moje i na mokra kosa-sled kato se izkape6,no moje i na syha Emi,mnogo lesno,kak da se pravi

Фен
    Град
    леглото
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Косата се накъдря когато я намачкаш с пяна и после я връзваш на кок за около 10 минути а още по ефектно е да я духнеш със сешоарът докато е на кок ...Резултатът е перфетен
    нещо не ми се получи на мен резултата
    You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си