.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Guest

Да отслабна в лицето

Значи преди бях мн слаба,но през последните 1,2 год напълнях имам си кормче вече,но най-много искам да отслабна в лицето мн големи бузи направих...
    Моля някой ако може нешто да предложи

Не можеш да отслабнеш само на едно място. Или навсякъде, или никъде.

Супер фен
    Доста трудно е да концентрираш отслабването в една точка на тялото

Kakto kazaha i drugite, trudno e da koncentrira6 otslabvaneto samo v edna opredelena to4ka. Da ti kaja predi bqh 4ela, to4no za liceto nqkakva statiq. Ne si spomnqm ni6to drugo, osven, 4e trqbva6e da se pie pove4ko voda. Moje i da si vnu6avam, ama kato go probvah tva s vodata mi se stori, 4e ima6e efekt. Estestveno ne nqkakyv ogromen, ama vse pak. Raztyrsi se iz neta, moje da nameri6 ne6ti4ko
    Be happy,that's my secret

Фен
    Град
    леглото
    Цитирай Първоначално написано от Impulse
    Kakto kazaha i drugite, trudno e da koncentrira6 otslabvaneto samo v edna opredelena to4ka. Da ti kaja predi bqh 4ela, to4no za liceto nqkakva statiq. Ne si spomnqm ni6to drugo, osven, 4e trqbva6e da se pie pove4ko voda. Moje i da si vnu6avam, ama kato go probvah tva s vodata mi se stori, 4e ima6e efekt. Estestveno ne nqkakyv ogromen, ama vse pak. Raztyrsi se iz neta, moje da nameri6 ne6ti4ko
    ами може и да си внушаваш защото по принцип повечето течности се отразяват добре на кожата и това може да е повлияло на преценката ти без обаче да си намалила кой знае колко от лицето си
    You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..

Цитирай Първоначално написано от Mystery
    Не можеш да отслабнеш само на едно място. Или навсякъде, или никъде.
    Mnogo pravilno ti go kaza =D> =D> =D>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си