.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    misi
    Guest

parviq pat ne stana

molq za savet!az sam na 16 i s priqtelq mi sme pravili mn ne6ta v legloto,no osnovnata 4ast ne se polu4ava.problema ne e v nego,prosto men mn me boli,a naistina iskam da go napravq zaradi nego toi ne me kara na sila,no az iskam da mu napravq kefa.daite mi savet-kvo da napravq za da ne me boli tolkova?

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    нищо не можеш да направиш.. просто ще търпиш и това е ..(мен първите .. 5-6-7 пъти ме боля,като всеки път ме боля по-малко от предишния..)такаче.. с времето болката си отива
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Mojesh da izpiesh 1-2 .. za da se otpusnesh malko

Guest
    Или пък може да пробвате с някакви гелове или пък ако не може да се използва бебешко масло.Johnson's Baby го има по аптеките, намазва си члена и влиза като в масло :P

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Или пък може да пробвате с някакви гелове или пък ако не може да се използва бебешко масло.Johnson's Baby го има по аптеките, намазва си члена и влиза като в масло :P
    ТОЧНО ТОВА НЕ ГО ПРАВИ!!!НЕДОПУСТИМО Е ДА СЕ ИЗПОЛЗВАТ ВЕЩЕСТВА НА МАСТНА ОСНОВА!!!
    Хората отдавна са измислили разни гелове на ВОДНА основа. Ползвайте такива лубриканти, ако се наложи, особено, щом се използва презерватив (препоръчително!).
    С труд и постоянство - към успех!

първите няколко пъти е така и после се свиква , трябва да е по-внимателен първите пъти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си