- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- erekciq sutrin???
podo4uh 4e mom4etata se sabujdat sutrin s erektiral penis ... nqkoi 6te mi obqsni li po podrobno, tova e rezultat ot sani6ta ili e taka bez ni6to stava??? 4akam mneniq![]()
не е свързано със сънища... свързано е с пълненето на пикочния мехур и притискането на уретера!
ama nali za da go nadarvi6,trqbva da si vazbuden???
Това дразнене от притискането води до ерекция...Първоначално написано от kotence_f
Казаха ти, не упорствай! Ти не се ли навлажняваш понякога, без да си възбудена? Това не е робот, а е организъм!
Кратко,точно и ясно!Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
hubavo de ne mi se karaite ... abe mai po dobre da popitam priqtelq mi,toi nai dobre 6te mi obqsni ... vie samo se ebavate tuka :P
a i pri jenite moje da si mokra 6toto ima bqlo te4enie ... abe kakto i da e
Друг път не питай, щом не приемаш това, което ти казват!
eto i ti mi se kara6![]()
az priemam kvo mi kazvat ama iskam malko pove4e razqsneniq ... razbrah 4e tova e fakt ama i ne6to pove4e ako nau4a nqma da e lo6o![]()
Гуугъл.ком
Пишеш "сутрешна ерекция - причини" и ако не излезе нищо, питаш някой лекар.
offfff blagodarq za pomo6ta .... kakto i da e.... a na teb kato ne ti e interesna temata prosto ne pi6i izli6ni mneniq ... mislq 4e taka nikoi nqma da pre4i na nikoi![]()
Не се получава от розови сънища, просто така е устроен мъжкия организъм. Използвай най-подробния сайт и тогава питай.
Приятелката ми много се кефи като се събудим сутрин и аз съм up :P
това се получава,защото през нощта се събира урина в пикочния мехур и колкото повече се събира толкова повече се притиска уретъра
uha ..:P sigurno e mn qko sex rano sutrin aaaa taman si e prirodno nadarven xixixix)))))))))
И аз подкрепям мненията на колегите....хахах
Ами за момчетата е нормално...щото сутрин ти се пикае ужасно много...
В някой случаи може и да е ресултат от сънища![]()
![]()
Еби наред,Еби БеЗчЕт,Еби БаЛдЪзи- БеЛоГъЗи Еби ВсиЧко ДетО се НаГъЗИ!!!
sutreshniq seks si e mnogo qko neshto, sabujdate se goli edin do drug i vmesto kafe i cigara, malko sex - gotino e i prosto taka si e ustroen organizma
baaaaaaaaaaaaaaa baaaaaaaaa baaaaaaaa az sum ofca imam i deca tupota i ov4ota.Nomera e takuv 4e mujkiq organizum e ustroen taka i prosto e normalno ne e nujno da e imalo nikakvi suni6ta mom4eto t.n.
Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!
NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!
i da taka e..Първоначално написано от Анонимко
i az kogato stana sutrinata i mi se hoda do toaletna mi e nadurven![]()
kato 6te pita6 priqtelq ti ne dei puskai temi tuk...
...M macko to dori i da si v takoa systoianie sutrin ne ti e mn do sex...po skoro mislish kak da posetish tainata staichka i da istochish boilerchetoПървоначално написано от kotence_f
![]()
ми да.. сутрин така ставаама кофтито е дори и в час понякога ми става ... просто ей така.. нит си мисля за нещо което не трябва нито гледам някоя пичка... просто казва "ей ся те изложих" и става... много кофти
![]()
Ама сте големи двуличници!
Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!
na tebe mn ti se ebe mai? a...Първоначално написано от kotence_f
Бай Иван е мъш?