.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Moderated by W.I.M.: Kак да си го върна ?! :(

Molq pomognete...v momenta prejivqvam razdqlata.Osuznavam 4e vsi4ko bilo e luja i adski me boli.eto q istoriqta...kogato vleznah v noviq klas tazi godina ot pruv pogled se vlubih v edno mom4e..v na4aloto dori ne si govorihme ne se poznavahme..no posle zapo4nahme da se opoznavame da si govorim i togva po4nahme da si 4atim i toi me popita koi haresvam i az mu kazah 4e haresvam nego i se okaza 4e 4uvstvata sa mi spodeleni po4nahme da izlizame i be6e mn hubavo...no ima6e problem az izpitvah nqkakuv dosaden strah i toi mai go otblusna i dva mesetza po kusno skusahme!qd me e za6toto toi naistina me obi4a6e kakto i az nego!Sega ve4e estestvno straha mi go nqma ama toi si ima novo gadje i napravo e adski mu4itelno vsi4ko tova ] ] iskam da si go vurna no nz kakMolq daite suvet...(*,) (*,)

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 7 ! §§

Град
    v golqmata gora
    mi kakuv e bil tozi strah?! emi osven ako ne pogovorish s nego i ne se opitash otnovo da se sblijte drug izbot ne vijdam ti shte kajesh dali spored dali imash shans da se suberete
    they say if you love somebody
    than you have to got to set them free
    but i would rather be locked to you
    than live in this pain and misery.
    ben harper
    (walk away)

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ми за мен тва е малко странно-да имаш страх от гаджето си,което обичаш?!Но пък от друга страна той е трябвало да остане със теб,да се опита да те разбере и да преодолеете заедно това,а не да те оставя когато най-много се нуждаеш от него.И как така забрави за любовта си към теб толкова бързо и за дни или седмици те замени със друга?!ако мислиш че той има още чувства към теб,опитай се да го спечелиш-говори с него,кажи му че заслужавате да си дадете втори шанс,че този път ще е различно,дръж се мило с него,покажи му че все още го обичаш...Но пък ако той е щастлив с приятелката си,уверена си че те е забравил,не го търси и се опитай да започнеш начисто със нов човек,с който да не допускаш тази грешка.но аз лично те съветвам докато имаш надежда за сърцето му да се бориш.Една истинска любов(стига да е била истинска от негова страна) не може да се изкорени от сърцето толкова бързо

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Като за начало се постарай да преодолееш страха ти.
    Въпреки всичко, колкото и трудно да е, говори с него и му кажи, че всичко това, което си му го казвала преди (какво чувстваш към него) е все още на лице.
    Опитай се да разбереш дали има някакъв шанс пак да се съберете.

Ако той все още има чувства към теб...може и да стане нещо, но тук роля ще играе и чувствата му към сегашната му приятелка.
    Успех.

Ne razbrah samo kakuv e bil tvoq strah?Preodolei strahovete si i otidi da pogovorite!Moje bi i toi ima vse o6te 4uvstva kum teb !

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Mersi za podkrepata! Mai trqbva da go preodoleq za6toto mi izglejda mn 6tastliv s nonata si priqtelka a o6te po lo6oto e 4e sled akto pogovorihme nali seriozno toi zapo4na da strani ot men zapo4vam da se 4udq izpitval li e ne6to vuob6te kum men...qvno ne no 6te go preodoelq nadqvam se nqkoi den da sre6tna istinskata lubov... Mersi vi pak za podkrepata jelaq vi na vsi4ki mn uspehi v lubovta..

A straha da priznavam si be6e mn glupav i se opitvam da go preodoleq za6toto ne moje ve4eno da me tormozi... sega sum po dobre i vajnotp e da ne se ot4aivam!

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    LP_girl_14 Пуснато на: 24.02.12 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Ми за мен тва е малко странно-да имаш страх от гаджето си,което обичаш?!Но пък от друга страна той е трябвало да остане със теб,да се опита да те разбере и да преодолеете заедно това,а не да те оставя когато най-много се нуждаеш от него.И как така забрави за любовта си към теб толкова бързо и за дни или седмици те замени със друга?!ако мислиш че той има още чувства към теб,опитай се да го спечелиш-говори с него,кажи му че заслужавате да си дадете втори шанс,че този път ще е различно,дръж се мило с него,покажи му че все още го обичаш...Но пък ако той е щастлив с приятелката си,уверена си че те е забравил,не го търси и се опитай да започнеш начисто със нов човек,с който да не допускаш тази грешка.но аз лично те съветвам докато имаш надежда за сърцето му да се бориш.Една истинска любов(стига да е била истинска от негова страна) не може да се изкорени от сърцето толкова бързо
    =D> Absoliutno suglasna sm s neq... ! =D>
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Супер фен
    Поговори с него..но сигурно вече е късно.

Da ve4e e kusno...no jivota produljava...mn e trudno...no trqbva da se prieme 6toto do sega kogato ne go priemah ili po to4no ne iskah no ve4e po4ti uspqh i sum mn po dobre

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    tochno tova napravi
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Ei hora kajete mi mnenieto si sega toi skusa s gadjeto si i e adski tujen ..i az nz kakvo da mislq dali da se borq pak za nego za6toto naistina sum ludo vlubena v nego ili trqbva da go ostavq i zabravq..nz kakvo da rpavq molq i daite mi suvet ..mn sum oburkana a bih napravila vsi4ko samo i samo pak da trugnem i da mu pokaja 4e sum preodolqla straha si i 4e go obi4am mn.. [-o<

Ами обичал те е,но всичко е свършила.Знай смао,че щом веднаж те е обикнал може и втори път.Но най-добре не го търси.Бъди с него мн добра приятелка.Давай му съвети и му помагай.Когато има нужда от теб ще те потърси.Ако се опиташ да го върнеш и да почнеш да му повтаряш колко го обичаш...момчета мразят така и смао ще го отблъснеш.И никога не е късно за нищо
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

ZNAM ZA KAKVO STAVA NA VUPROS ABSOLUTNO ZNAM S RAZLIKATA 4E S NEGO HODIHME POLVIN GODINA I AZ SE DURJAH KATO PULNA GLUPA4KA IO TOI OT VREME NA VREME NO VSE PAK SE OBI4AHMRE SLED TOVA TOI SI NAMERIL DRUGO GADJE I ARZBRAH 4E E ZARADI TOVA.TA PROSTO IZ4AKAI DA SKASAT S ONAQ DETO E TRAGNAL SEGA I POGOVORI S NEGO MOJE I DA SE POLU4I
    If you want to love me,then darling don't refrain,ot I'll just end up walking in the cold november rain...

Ами обичал те е,но всичко е свършила.Знай смао,че щом веднаж те е обикнал може и втори път.Но най-добре не го търси.Бъди с него мн добра приятелка.Давай му съвети и му помагай.Когато има нужда от теб ще те потърси.Ако се опиташ да го върнеш и да почнеш да му повтаряш колко го обичаш...момчета мразят така и смао ще го отблъснеш.И никога не е късно за нищо

ABSOLUTNO E PRAVA!
    If you want to love me,then darling don't refrain,ot I'll just end up walking in the cold november rain...

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си