.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Повече от фен

Adski golqm problem!

Skoro vi pisah,che nemoga da se vlubq!
    Sega imam drug problem..[kakto obiknovenno];(
    Mi znachi..haresvam 2 momcheta ednovremenno!
    Daje mislq,che gi obicham!
    Nqkoi shte kajat nemojesh da obichash dvama..
    Da ama Ne!! Moje..!! Kogato ediniqt e do men si mislq che toi e po-dobriqt,samoche..dokato ne se poqvi vtoriqt!
    A te dvamata sa mnogo,ama mnogo razlichni..
    Ediniqt e takuv edin sramejliv,samo se gledame v diskotekata...ponqkoga idva do men..butame sus zadnika,daje vednuj iskashe da mi razkopche potnika,no ponqkoga imam chuvstvoto che me izbqgva!
    De da znam ne go razbiram!
    Vtoriqt puk e edin visok,s gola glava,malko rnb si pada,i e mnogo obshtitelen..v diskotekata govori sus vsichki..Snoshti cqla vecher si govorihme i e adski gotino momche!!
    I neznam kakvo da pravqq..;((((
    Abe prosto idvamata sa mi mn gotini!! (
    Mersi che prochetohte dulgata mi tema!
    bye

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    аз пък си мисля, че си внушаваш. не съм чела темата ти, дето си се оплаквала, че не можеш да се влюбиш, но според мен просто си набиваш, че ги обичаш. а всъщност си далеч от истината=)
    харесване да, но любов....
    а пък ние не можем да изберем с кой от двамата да излизаш.. просто бъди с този, с който се чувстваш по-добре
    алелуя.

решението е едно - направете си тройка
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Spell
    Hahaaha,tva beshe dobro !!

Повече от фен
    Град
    orange county
    Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    аз пък си мисля, че си внушаваш. не съм чела темата ти, дето си се оплаквала, че не можеш да се влюбиш, но според мен просто си набиваш, че ги обичаш. а всъщност си далеч от истината=)
    харесване да, но любов....
    а пък ние не можем да изберем с кой от двамата да излизаш.. просто бъди с този, с който се чувстваш по-добре
    i az takamislq
    ve4e vsi4i iskat nie da izbirame vmesto tqh imam ideq dai ni pik4eta i na dvamata i nie 6te re6im s koi da trugne6
    orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Повече от фен
    Град
    orange county
    Цитирай Първоначално написано от Spell
    hahahahahahhahahahahahaahhahahahahahahahahah
    ami ako te neiskat
    orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    ние не ги познаваме тези момчета!как очакваш да ти кажем с кой да си?! излез и с двамата,огледай ги добре,виж им кусурите,забележи с кой ти е по-приятно,кой те кара да се чувстваш специална...и накрая избери с кой наистина искаш да бъдеш!
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

ami da ... pravi sa drygite .. ti nai dobre znae6 vzaimootno6eniqta pomejdy vi ... to ne se znae ni6to,moje da si izbere6 ediniq puk toi da ne iska da ste zaedno i 6e ide6 pri drygiq...moje da se slu4i kvo li ne ... ama vij spored liubovta idva po natataka .. spored sega o6te gi haresva6 samo ... ako primerno tragne6 s ediniq i vsi4ko varvi dobre i si kazvate si4ko i si imate doverie za vsi4ko ... togava spored men 6e se vliubi6 naistina v mom4eto ... ti sega daje ne im znae6 mnogo harakterite nali???

Харесваш си единичт и почваш да го сваляш \/
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Избери един от двамата, колкото и трудно да звучи.
    Другият изход е...направете 3ка!
    Успех.

Guest

Re: Adski golqm problem!

Цитирай Първоначално написано от Barbaronka
    Skoro vi pisah,che nemoga da se vlubq!
    Sega imam drug problem..[kakto obiknovenno];(
    Mi znachi..haresvam 2 momcheta ednovremenno!
    Daje mislq,che gi obicham!
    Nqkoi shte kajat nemojesh da obichash dvama..
    Da ama Ne!! Moje..!! Kogato ediniqt e do men si mislq che toi e po-dobriqt,samoche..dokato ne se poqvi vtoriqt!
    A te dvamata sa mnogo,ama mnogo razlichni..
    Ediniqt e takuv edin sramejliv,samo se gledame v diskotekata...ponqkoga idva do men..butame sus zadnika,daje vednuj iskashe da mi razkopche potnika,no ponqkoga imam chuvstvoto che me izbqgva!
    De da znam ne go razbiram!
    Vtoriqt puk e edin visok,s gola glava,malko rnb si pada,i e mnogo obshtitelen..v diskotekata govori sus vsichki..Snoshti cqla vecher si govorihme i e adski gotino momche!!
    I neznam kakvo da pravqq..;((((
    Abe prosto idvamata sa mi mn gotini!! (
    Mersi che prochetohte dulgata mi tema!
    bye
    ми аз пък разбирам да кажеш, че обичаш майка си.... да кажеш, че обичаш баща си... да кажеш, че обичаш някой, който познаваш от много време, ама да обичаш някви дето си ги виждала един два пъти.... ахахаха не ме разсмивай ... мен не ме ли обичаш, аз теб да хаха ама по темата... ми хващаш си тоя дето ти е по-привлекателен... ама ти искаш нашето мнение... емии аз лично не бих тръгнал с някой срамежливко ... ама не бих тръгнал и с някъф RNB уоооуу ахаха най-добре си търси някой друг

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ми..първо си изясни чувствата,ако трябва известно време не се виждай с нито един от тях,опитай се да разбереш кой от тях е просто привличане,и кой е човека,с който наистина искаш да бъдеш.Не може да разиграваш и двамата,докато ти стане ясно към кой кво изпитваш.Избери само единия,този,който ти е на сърцето,този който те кара да се чувстваш жива,истинска и обичана \/

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    емии аз ти бях чела темата и там по всякакъв начин убеждаваше, че не можеш да се влюбиш, че си мислиш, че си с ледено сърце (е, не с точно тези думи, но със подобен смисъл), а сега изведнъж... влюбена в двама ?!
    и то в такива дето нито ги познаваш кой знае колко, нито нищо... честно казано - едва ли..
    все пак от 1 разговор не може да се добие реална представа
    абе най-добре първо си изясни дали не можеш да обичаш или си влюбена, че тогава пускай теми иначе голямо разминаване се получава :P
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    mila,zashto prosto ne isberesh 1iq,tozi koito poveche ti dopada,tozi s koito se chufstfash shtastliva,jelana...Budi s nego
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

koito ti e navit budi s nego.vse pak jivota e kratuk i kakto kazva baba madona:
    dokato 4aka6 pravilniq muj ni6to ne pre4i da prekarva6 dobre vremeto si i s gre6nite

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си