.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Guest

Момчета включете се и вие ...

Значи дайте ми предложение за кола маска за интимните части ... щото ми писна на к*ра да се бръсна... Ама айде не ми казвайте само лентичките на Veet щото за нищо не стават ... Ааа да и някое трикче да не боли много освен да шмръкна някоя линиика

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 1 от правилника!
    Благодаря!

kato znam majete kak tarpqt takava bolka ... mani ti .. po dobre si se brasni )) to4no na takova 4ustvitelno mqsto ne e nujno da si pri4inqva6 bolka

Фен
    Град
    Предградие 13

Re: Момчета включете се и вие ...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Значи дайте ми предложение за кола маска за интимните части ... щото ми писна на к*ра да се бръсна... Ама айде не ми казвайте само лентичките на Veet щото за нищо не стават ... Ааа да и някое трикче да не боли много освен да шмръкна някоя линиика
    Чел съм по листовки,че предлагат лазерно обезкосмяване по срамните области.Най-добре срам несрам да си отидеш на козметик той да си те оправи.
    Живота е такъв квкъвто си го направим ние.
    Стремя се да открия правилният въпрос а не неговият отговор.
    Който не ме харесва и понася да се изнася.

Guest
    Абе не ме е срам ама нямам особено много време , за това питам за домашна ... а иначе за болката не се притеснявайте , тя не ми пречи ... Единственото на което немога да издържа е епилатора ... като го доближа просто получавам спазам на корема ...

Никой
    Guest
    Кво нямаш време?
    На козметик ще ти направят кола маска за 2 минути.
    И не боли толкова много като ти го направи професионалист.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Никой
    Кво нямаш време?
    На козметик ще ти направят кола маска за 2 минути.
    И не боли толкова много като ти го направи професионалист.
    първо козметичката ми е у пичковци и ми е далече да ходя на седмица по веднъж .. да например за почистване на лице става + тва е супер заета и горе долу 25 дни преди това си записвам часове

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си