znaci predi vyveh s edin "p-ICH" 6 meseca ,pres poslednite 2 meseca nekwa debelana se opitva da mi go zadigne(okaza se priqtelka na sestra mu) ,izlizaha zaedno,drazneh se ,no ne iskah da digam skandali na revnost ,ne sym po prosta ot neq,bqh uverena che toq me obica i oshe e taka,ama toq glupak ,mnogo se vliqe ot kompaniqta mu (a tq mnogo ne me obicha) i vse gleda da e na tqhnoto ..a da otbeleja snego sme skasali ot 3-4 sedmici.. ta onq den imasha RD ,kani me predi 2 sedmici kato po priqtelski ,i moqta pr (imalo e periodi,kogato negovata "VERNA"kompaniika sa go zarezvali i ne sa go zimali s teh) toi po nas se vlecheshe i nie ot grehche go vzimahme..ta taka za rd-to ,reshahme da otiem s pr mi..dori kupuhme podaryci,no toi i taka ne se obadi za sigurna pokana ,i ot edna obshta ppoznata razbrahme,che e kanil negoata "VERNA" taifa s gadjetata im i tehnite priqtelki,a moqta priqtelka NE..izdraznih se ,shtot nie mn sme mu pomagali.. no tq e mn dobrichka i mu pratila sms s pojelaniq za RD-to..dokato az NE,v 21.00h na den dena mi se obajda i vika"nema li idvash"-e toa be varha ,vijte koga me kani,kupona pochva v 9 i toi togava se seshta da me kani,estestveno,che otkazah..i kazah,cha sam nawanka ,togava chas=dva po kusno se obajdat toi i novata my priqtelka"debelanata" i zapochnali da q obijdat i zaplashvat,a zashto NE na men se obadiha-shtoto sym po pernata v ustata,qdosali sa mi priqtelkata..ta kajete kak moje da ima takiwa prosti HORA,toq jiv da go oderesh i malko sha mu e