- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Промяна
Бихте ли се променили заради някои мъж?
За да се харесате на някои... или просто да подобрите връзката си![]()
![]()
![]()
каква промяна?външен вид или душевна промяна?![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
mi bih se promenila estesveno ... ne se i samnqvam 4e imam nedostataci i ako te mi sazdavat problemi s gadjeto puk i s koito i da bilo .. bih se postarala tiq nedostataci da iz4eznat ... a ina4e sam gotova na kakvi li ne kompromisi za slanceto) 6toto toi e pravil mn kompromisi
![]()
знам ли...може би...зависи от момчето и съответно чувствата ми към него..но по-скоро не бих се променила...
Then every time I turn around
And you're nowhere to be found
I know I got a long, long way to go
Before I can say goodbye to you
Oh, I got a long, long way I know
Before I can say goodbye to all I ever knew
Ако реша, че нещото на МЕН също не ми харесва, го променям. А за външен вид изцяло не бих, направих го само за един цвят сенки за очи, каквито вече не си слагам.
ne spored men ne si zaslujava.nqma smisal
ako naistina go obi4am bih go napravila, no estestveno v granicite na dopustimoto. Ako se opitva da me promeni napulno...tova ve4e nqma da sum az
Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.
ХмМмМмМ за душевна промяна не мисля, че някой би променил това, което е тук вътре в мен. Колкото до външността - аз бих променила някой мъж. Не знам, но си и зависи от много неща[Automated by GetSmile]
You can stand under my umbrella
Po3uHka
зависи.. от една страна - да,но от друга - не![]()
ако аз самата искам тази промяна и виждам,че е за добро .. бих искала![]()
но ако промяната е само за негова изгода и на мен не ми се нрави - не![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ako toi se promeni za men i az shte se promenq za negoПървоначално написано от Slavina
![]()
Става неволно,когато обичаш.Промяната идва сама и с времето.Трудно е да се избегне,ако наистина имаш силни чувства.
На външен вид едва ли бих се променила зареди мъж,бих го направила аз ако преценя,че трябвано харектерчето си бих променила
![]()
![]()
Искрените думи не са красиви.Красивите думи не са искрени.
Лао Дзъ
ami za van6en ako i az ne6to ne si haresvam DA no haraktera ne nqma da si bada az
и аз такаПървоначално написано от miloto_girl-4e
важното е да запазиш истинското си "аз"няма никакъв смисъл ако промяната е изкуствена.. тя трябва да е от сърце
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Първоначално написано от valantain_love
![]()
![]()
![]()
f@nt@zi@
Jenninka e prava ... kolkoto i da kazvame 4e nqma da promenim tova i tova vsa6tnost promqnata stava nevolno .. i ne mislq 4e se otnasq samo pod vliqnie na liubovta ..moje i pod vliqnie na ne6to drygo :P
Понякога дори и да искаш да се промениш, НЕ можеш.Аз бих опитала,но ако душевно не съм способна,то не мога нищо да направя!
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!