.
Затворена тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

за възрастта

чесно казано има много момчета и момичета които правят секс на по 13-14 години,а да не говорим че има такива дето са на по 12.тези момчета и момичета хич не ги разбирам.все пак не са ли твърде...малки???!!!!!на 15 маи е по добре.добре де,според вас какво ги кара да започнат от толкова рано???дали е за да докажат че вече не са малки деца,дали е някакво избиване на комплекси пред приятелите....

ако е престъпление да те обичам, виновна съм по дяволите! но това не означава, че въпреки вината си спирам да те обичам

Фен
    Град
    Over the hills and far away
    Различно е ако на 13или14 се 4увстваш достатъчно зряла ще го направиш!Но има и случаи които е заради това да докажеш колко со голяма или заради компанията ти!Аз лично се почувствах зряла на 16г и го направих!
    Бъди човек а не човече!
    Гори но никога не тлеи!
    И ако можеш смеи се на съдбата,
    за да не може тя да ти се смеи!

Фен
    Град
    STARA ZAGORA
    spored mene si mislqt neshto ot roda na :vijte me az sam pravila sex->sledovatelno veche sam jena.
    ne znam.i na mene mi e mn.typo da 13-14 godishni momicheta da praqt sexx amaaa...to ne che e losho,ama si mislq che e prekaleno ranna vyzrast.TE ne znaqt oshte e*e li im se pikae li im se...
    Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!

Супер фен
    Град
    Варна
    Има една основна причина, която пропускате 13-14 год ходят с доста по-големи от тях момчета на по 19-20 и то си е ясно какво следва. Много от тях ги притискат с неща от сорта на ако не спиш с мен ще те оставя, ако не го направим значи не ме обичаш и т.н.

Аз самата го направих като бях на 15 и приятеля ми тогава ми постави точно такъв ултиматум, правим секс или късаме. НЕ че съжалявам, после дълго време ходихме и много се обичахме, ама все пак някаше да е зле да изчакам мъничко със секса....

И така де според мен затова толкова рано почват момичетата. Като си влюбен и си готов на всичко, а това не винаги е най-доброто за теб...
    Две точки във безкрайността
    сред хорския безброй-
    там някъде се движи тя,
    а там се движи той...

Фен
    Град
    STARA ZAGORA
    DAA PRAVA SI.
    I v nas syshto ima vina esetstveno.Az lichno ne gi razbiram tia ultimatumi.Da pritiskash edno momiche da spi s tebe ili shte q ostavish.Super glupavo mi zvuchi.Samo za ediniq sex....
    Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!

Вариантите са следните:

1. избиват комплекси;
    2. искат да се издигнат в очите на приятелките;
    3. защото не мислят;

Предполагам, че има и други, но смятам тези като основни.

Цитирай Първоначално написано от worldclass
    DAA PRAVA SI.
    I v nas syshto ima vina esetstveno.Az lichno ne gi razbiram tia ultimatumi.Da pritiskash edno momiche da spi s tebe ili shte q ostavish.Super glupavo mi zvuchi.Samo za ediniq sex....
    тук си прав.за мене тва не е любов

ако е престъпление да те обичам, виновна съм по дяволите! но това не означава, че въпреки вината си спирам да те обичам

Повече от фен
    Град
    Димитровград
    Според мен всеки започва, тогава, когато почувства, че е готов на тази решителна крачка. Не, че за мен секса на 12-13-14г е секс, ама тяхен си проблем. Няма после аз да съжалявам за тяхните грешки я!! Който има акъл да си го опича, който няма...немога и за него да отговарям! Ама наистина е ненормално едно 12г. момиченце или момченце, още неразвити, дори още не влязли в пубертета да правят секс! Против ранния секс съм, доколкото е възможно!
    ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!

Супер фен
    Град
    sofia
    mi nz ama na men tva na 12-13 ne mi se vijda ba6 normalno, to kaji re4i o6te ne sum im porasnali cicite i pi6kite, puk sex 6te mi pravqt, sega tva e spored men

emi za men sa malki,ama vseki sam si re6ava. 6tom se 4uvstvat gotovi na 12 ili puk 13/koeto az ne go razbiram/ ...da go pravqt.no mislq 4e e po-dobre 4ovek da iz4aka do 15,16godini
    MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!

За мен тези, които започват полов живот толкова от рано, го правят защото гаджетата им ги манипулират както си искат и ги притискат с много тъпи доводи. Освен заради гаджето тези деца се "отварят" и заради това, че примерно повечето им приятелки "вече го правят", в което изобщо не съм убедена. Абсолютно, ама тотално пък съм убедена, че никое дете на 12-13-14 год. не е готово и не трябва да прави секс- доказват го безбройните теми в този форум тип "Той не свърши в мен, но съм уплашена, дали може да съм бременна?". Ако някой си мисли, че това е героизъм много се лъже, най-много на 15 да се превърне в "курвата на махалата". Дотук говорих само за момичетата, но ще кажа и нещо за момчетата. Те също не трябва да правят секс толкова отрано, защото не могат да се контролират, не мислят, правят секс без презерватив и от своя страна пускат теми "Помощ, приятелката ми май е бременна, какво да правя?".
    Не правете секс, докато сте деца! Да правиш секс не е като да дъвчеш дъвка- понякога има лоши последствия.

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Гал
    Има една основна причина, която пропускате 13-14 год ходят с доста по-големи от тях момчета на по 19-20 и то си е ясно какво следва. Много от тях ги притискат с неща от сорта на ако не спиш с мен ще те оставя, ако не го направим значи не ме обичаш и т.н.

Аз самата го направих като бях на 15 и приятеля ми тогава ми постави точно такъв ултиматум, правим секс или късаме. НЕ че съжалявам, после дълго време ходихме и много се обичахме, ама все пак някаше да е зле да изчакам мъничко със секса....

И така де според мен затова толкова рано почват момичетата. Като си влюбен и си готов на всичко, а това не винаги е най-доброто за теб...
    Ima edna podrobnost...kogato se hvanqt sas 19-20 godi6en si vnu6avat 4e go obi4at i o6te malko 6e mu izlijat podmetkite i tova si4koto e za6toto e golqm i te go imat za koi znae kakva privilegiq.....a 19-20 mom4eta se vyzpolsvat to4no ot tozi fakt....12-13 godi6nite sa dosta typi DECA 6tom ne vijdat kak gi manipulirat i to tolkova qvno i naglo brrrr
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

az_az
    Guest

az

mi az go napravih na 13 i polovina i malko sajalqvam,no ne go napravih zaradi tova(sega sam na 15)
    imah gadje i vednaj bqh v tqh i gledahme tv.sled tova toi zapo4na da me gali(nqma ni6to lo6o) i sled tova poiska sex
    az otkazah,no toi predloji samo s prast4e,kaza 4e ako ne mi haresa 6te spre! I prosto be6e varhovno! a sled tova prast4eto be6e zamesteno ot 4lena mu

Re: az

Цитирай Първоначално написано от az_az
    mi az go napravih na 13 i polovina i malko sajalqvam,no ne go napravih zaradi tova(sega sam na 15)
    imah gadje i vednaj bqh v tqh i gledahme tv.sled tova toi zapo4na da me gali(nqma ni6to lo6o) i sled tova poiska sex
    az otkazah,no toi predloji samo s prast4e,kaza 4e ako ne mi haresa 6te spre! I prosto be6e varhovno! a sled tova prast4eto be6e zamesteno ot 4lena mu
    Хе-хе, ами ето те теб- жив пример за излъгано камилче си. Знаеш ли колко са като това твое гадже "ама аз само главата ще му вкарам", ми той да няма рамене бе, как лесно те е излъгал само, бравос на това момче!

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town

Re: az

ne bih kazal 4e sa malko primerite i momi4eta pyk bilo to i na 12-13 godini sami da si iskat v kraina smetka ne sa iznasileni sledovatelno malko ili mnogo i te sa iskali tova e polojenieto ne sa vinovni samo batkovcite a i sa malko slu4aite 19-20 godishni da hodqt s takiva na 12-13 po skoro hodqt s takiva na 14-15-16 ama nali spored vas to4no tva e idealnata vyzrast taka 4e qvno problemaciqta trqbva da se tyrsi drugade
    Левски шампион але але!

a puk 4esno kazano az ne moga da si predstavq sega kato sum na 13 da go napravq s nqkoi

Любовта е най-висшата степен на омразата

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    ае ко ви пука на вас кой на колко години
    го прави...тяхна си работа...
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Xm, mi gazariqta si e golqmo ne6to Ebut se za da se dokajat kolko sa porasnali, kolko sa naduti i "pekani macki" ama na men tova mi e sme6no, za6toto tezi deca ne osaznavat, 4e sa zahvarlili detstvoto si, koeto e cenno i nikoga ne se povtarq
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

ha-ho
    Guest
    Zdraveite i ot men,vnimatelno pro4etoh vsi4kite temi i mi se iska6e da vidq pone edno pozitivno mnenie. Az naprimer sam na 14 i imam gadje na 18,pravili sme sex 3 pati i sme si dokazali 4e adski mnogo se obi4ame,a za samiqt parvi pat az si poiskah sama,no ne se ''naduvam'' pred horata i ne se pravq ve4e na jena.....Obi4aite se

kiril_atanasov
    Guest
    mi lichno pri men,batko mi me zavedi pri edna jrica na lubovta(ne beshe ot murgavite),spored men beshe po dobre pri neq otkolkoto pri druga,tui kato bqh oshte na 13 i me beshe mnogo sram ako go napravq s drugo momiche i se izloja..pone prostitutkata me predrazpoloji shto gode..
    vseki e gotov kogato mu prodiktuva surceto ,vupreki che az oshte na 12 iskah,no brat mi kaza che sum malak i taka s edna godina se zabavih..

vuprosa e koga se chustwash naistina gotow??
    ako ima nqkoi koito misli che na 13 moje da spi s drug chowek ako smqta che e gotov OK wse pak jiwota si e negow
    no da ot driuga strana ima i deca koito go prawqt za da se dokajat
    koi che sa po otworeni, koi che veche sa porasnali, koi smao ot lubopitstvo.....
    ama za men tva ne e normalno na 15 sum i sum devstvena i chetsno akzano veche se chustam stara!
    a daje ne znma koga shte go napravq nqmam si pr vse oshte...tapo e!
    Искаш ли да узнаеш, колко те обичам? Умножи чувствата ми по безкрайността, отведи ги до дълбините на вечността и ще добиеш бегла представа!!!

Обичам Гени!!
    --=Г-е-о-р-г-и=--

Guest

Re: за възрастта

Цитирай Първоначално написано от toTaLy_Me_F
    чесно казано има много момчета и момичета които правят секс на по 13-14 години,а да не говорим че има такива дето са на по 12.тези момчета и момичета хич не ги разбирам.все пак не са ли твърде...малки???!!!!!на 15 маи е по добре.добре де,според вас какво ги кара да започнат от толкова рано???дали е за да докажат че вече не са малки деца,дали е някакво избиване на комплекси пред приятелите....
    да ..оба4е ако си на 13 или 14 и наистина оби4а6 4овека с които си за6то да не го направи6 .. но и аз мисля 4е трябва да се из4ака наи малко 15 - 16г. но.. се пак секи си има право на избор

Темата е стара!

Guest

Re: за възрастта

Цитирай Първоначално написано от toTaLy_Me_F
    да ..оба4е ако си на 13 или 14 и наистина оби4а6 4овека с които си за6то да не го направи6 .. но и аз мисля 4е трябва да се из4ака наи малко 15 - 16г. но.. се пак секи си има право на избор

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си