.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: nujda ot suvet

Informer
    Guest

nujda ot suvet

S priqtelkata mi opitahme da go napravim v4era.Iii vuzbudih q stra6no mnogo i tq mnogo se podmokri i si slagam prezervativ...i to4no kogato re6avam da pronikna tq kazva 4e stra6no mnogo q boli i iska da sprem...opitvam se da go pravq kolkoto se moje po-bavno i postepenno no tq vse tvurdi 4e ne izdurja i stra6no mnogo q boli...pravih i frenska lubov masajirah q s ruce...puham si dvata prusta do kraq i vuob6te ne q boli...no re6a li da pronikna v neq s 4lena si...kazva 4e ne izdurja na bolkata...molq posuvetvaite me kakvo da pravq

sorry

moje da ti e mn golqm.....
    kuv ti e razmera v smisul za da razbereme dali tva e problema

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    ми.. ти сигурно си девствен ??
    или си много надарен ..
    няма какво да направиш.. каквото е могло си направил,но нея пак я е боляло..
    просто момичето трябва да изтърпи болката и това е ..
    друг начин не виждам...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен
    На мнение съм, че мъжът трябва да се отнася с уважение към жената в сексуално отношение, но ако става въпрос за първия И път, мъжът трябва да вземе нещата в ръце и да го вкара, това е. Иначе всички жени щяха сами да се отварят с краставици. Жените по принцип са пискливи и преувеличаващи същества и не могат да разберат, че това е като родилните болки. Бебето спира ли, когато майката я заболи? Вкарай го, щом е възбудена, ще влезе, може да я боли, след това бавно още няколко пъти и тя ще се успокои.

suglasen sum s kolejkata ako tq e devstvena kolkoto da si opiten i da vnimava6 nqma na4in da ne q zaboli drug e vuprosa 4e obiknovenno gi boli samo pri kusaneto na cipata, pri vkarvaneto ako si si svur6il dobre rabotata a ti si go napravil nqma logika da q boli, no v posledno vreme se obejdavam 4e mnogo ne6ta nqmat logika, specialno za sex-a govora, spored mene trqbva da izturpi malko, uspeh i posle da kaje6 kak e minalo

f
    Guest
    imah sa6tiq problem parviq pat ne stana za6otot mnooogo me bolq no 2 3 pat stana

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    И на мен ми се е случвало - уж съм възбудена, а ме боли. Но единсвеното решение е тя да стиска зъби. Като проникнеш 2-3 пъти вече няма да я боли, а и болката не е чак толкова грандиозна, все пак всички жени преувеличаваме
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Guest
    Hah! Pak me razsmivate! Nadaren drug pat! Edvali ako be6e nadaren i opiten 6te6e da pi6e tuk. Problema qvno e v drugo. Moje bi priqtelkata mu da e bila devstvena. Znam li? Toi ne kaza za sajalenie.

Guest
    Не давайте глупави съвети неподготвени. Да си го вкара независимо дали я боли или не ... простотии. Болката е знак, че нещо не е наред и не е глезотия, нито преувеличение. Може да има проблем, който по този начин да се задълбочи още повече. Айде мислете малко преди да се обаждате.

"Вагинално напрежение (вагинизъм)

Вътрешният страх и безпокойството преди половия акт понякога са напълно достатъчни за това, жената подсъзнателно да напрегне толкова силно вагиналните си мускули при входа на влагалището, че партньорът да няма възможност да проникне в нея. Такова съпротивление при половия акт също може да бъде резултат от неуспешни и болезнени сексуални опит, които тя е преживяла със свой бивш партньор, или които са се сформирали в нейното подсъзнание още от детството й, ако тогава й е било внушавано, че сексът е не само срамно, но и опасно нещо, защото тя може да забременее. Леките форми на вагинизъм се проявяват примерно при 5% от жените в определени моменти от техния живот. Правенето на любов в такива случаи трябва да е предразполагащо, отпускащо, да се полага по–голямо внимание на самият момент на проникване, за да може с течение на времето тази трудност да се преодолее.

При по–сериозните случаи на вагинизъм е хубаво жената да се подложи на метода на терепавтично въздействие при съвместните усилия на лекар–психоаналитик и сексопатолог. Лечението включва: консултативна помощ, при която се проявява причината за вагинизма; ръководство по сексуална практика; допълнителни комплекси от физически упражнения; понякога се прилага вагинално разширение. В повечето от случаите такъв комбинативен подход напълно помага за разрешаването на проблема."

Freaky_angel
    Guest
    Spored men dva tri puti trqbva da stiska - qvno ima mesesta i gyvkava cipa koqto ne moje da se razkysa lesno.I men pyrviq put me bole6e mnogo,i vtoriq, i tretiq, daje na 4etvyrtiq pyt imax kryv se edno za pyrv pyt praq sex,ama tva sa normalni ne6ta.Az prosto stiskax zubi i tva e- taka ili ina4e rano ili kusno trqq da stane

.

Напълно съм съгласен с колегите....Тря да си малчи там да стиска зъби,ако не иска цял живот да е затвореничка.Успех и да пишеш кво стана!!!
    Еби наред,Еби БеЗчЕт,Еби БаЛдЪзи- БеЛоГъЗи Еби ВсиЧко ДетО се НаГъЗИ!!!

mi i men parviq pat me bolq ujasno mn ama qvno ne e bilo 4ak puk tolkova mn .. ama priqtela mi kato tragna da go vkarva az vednaga mu kazah da go izvadi 6toto mn me boli i toi ne go izvadi vednaga mi vleze malko navatre i go izkara ... i sledva6toto vkarvane ve4e ne bole6e vaob6te ... prosto qvno si e znael kak da otvarq ;P ama to dori i da znae6 ( kato vidqh kvo si napisal qvno znae6 da bade6 vnimatelen) parviq pat si e parviq pat i tva e

mejdy drygoto nai dobrata mi priqtelka q boli ujasno mn vseki pat kato pravi sex ama absoliutno vseki pat i to prez cqloto vreme .. neznam kakva e pri4inata oba4e da ti kaja 4e ima i takiva slu4ai ... 4ela sam 4e pri boleznen polov akt osven ne6tata koito si4ki sme 4uvali (nedostata4no ovlajnqvane i t.n.) problema moje i da e v nqkakvo zabolqvane .. nz to4no kakvo

emi momi4enceto trqbva malko da postiska zybki ne q boli 4ak tolkova mn ama e pritesnena i izkukva ni6to pove4e dai i malko vreme da se uspokoi i davai poleka ako naistina iska da go napravi 6te stiska zybi 20 sec ne e bolka za umirane
    DoN't WoRRy, Be HaPPy

Фен
    Град
    Kadeto si poiskam
    Bate napii q ... Ot alkohola po nqma da useshta .....Posle pishi kvo si napravil
    Mnogo lud BMW i si4ko ostanalo deto edvam se dviji ....

Фен
    Град
    Varna
    mi batko spored mene 6i e nai dobre parvo da q barka6 nqkolko pati s prasti da q rasz6iri6 kakto trq proai postepenno da vkarva6 poe4e prasti 2-3-4-56137137137

i taka kato vidi6 4e ve4e e gotova za HUQ

BUHAI ................. I nEKA BOG DA E S TEB

ahahah

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    6tom ste minali perioda s prastite na4i e vreme ve4e i penisa da si svar6i rabotata za tova vkarvai po malko..iskarai go pak prastite gledai da vlezne glavi4kata i sled tva pak s prastite ama gledai da qpora6iri6 postepenno i kato si vkara6 ve4e glavi4kata po4va6 postepenno da "la6ka6" ama leko de za da moje da vlezne navatre celiq-no tva iziskva vreme,tarpenie i spokoistvie!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    ми.. ти сигурно си девствен ??
    или си много надарен ..
    няма какво да направиш.. каквото е могло си направил,но нея пак я е боляло..
    просто момичето трябва да изтърпи болката и това е ..
    друг начин не виждам...
    Напълно съм съгласен с този пост.

to se izpisaha kvi li ne 6turotii , ama za6to ne opita6 da ne go vkarva6 nonstop navytre ami da go vkarva6 leko napred nazad taka 4e da q raztvarq6 po malko i vse po -navytre, da ne si na edno mqsto i samo plavno napred, 6toto taka moje i da ne stane, probvai pyk ako ne - neznam tyrsete drugi na4ini.

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

hm

po tova koeto 4eta vsi4ko si napravil i si se predstavil dobre ama mislq 4e kogato e nastapil momenta za samiq akt tq e preigrala s bolkata ... taka 4e vzemi naistina ne6tata v svoi race...i da ne piska tolkova ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си