- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Презервативът и начинаещия
Не знам дали някой от вас се е сблъсквал с проблем като моя, но имам реални шансове да правя секс с едно момиче, но това ще ми е първият път и проблема е че не мога да избера презерватив, и ви моля ако някой може нека каже каква големина на пениса на какъв размер презерватив отговаря, а и кои марки са наи-добри.
![]()
![]()
![]()
C DBa kpaDeHu TaHka o6pax aMepukaHcka 6aHka...
Размера е универсален
Може да се разтегне и до метър... стига да имаш капацитета![]()
Марка - най-добрите от всички ползвани излязоха Life Styles Еxtra Safe. Една бяла опаковка са. Не са сухи, не са и прекалено мазни. Приятно ти е (учудващо за презерватив) и са... просто най-яките
Durex! НИКОГА! Те се късат. Или са прекалено сухи...
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Благодаря, penywise, да си жив и здрав![]()
Важното е да си мислиш за малкия пожарникар на първо място![]()
В никакъв случай някви "наливни" презервативи (за по 20 ст бройката)...
Не знам - мерак ми е да пробвам и тия на United Colors of Beneton презерватичетата
Нещата които те "притесняват" са - да е сигурен презерватив (ФАКТ е, че при 28% от правенето на секс с презерватив той се къса. Четох го някъде... Другото е - да ти е КЕФ, щото парче латекс на оная ти работа не е много кеф да ти кажа...
Питали са ме момичета какво му е толкова по-различното... най-простия пример за който се сетих е - "представи си да ти галят клиторчето през гумена ръкавица за пране... дали ще усещаш кой знае какво?"
И... най-добре си го сложи сам. Момичетата има дълги нокти (аз мойте ги ям като съм нервен... несъзнателно). А ако е неопитна то този "процент за късане" идва основно от това...
Може да пробваш и ти някой и да споделиш, успех![]()
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Е, надали аз ще пробван някой презерватив ей-така, искам да използвам само качествени (между другото можеш ли да ми кажеш колко струва, примерно, един презерватив Life Styles Еxtra Safe), че да не стане резил![]()
Пък за това колко е удобен - аз искам на момичето да му е кеф, пък за мен не ми пука.
А бе... на момичето може да и некомфортно ако не е достатъчно възбудена... или презерватива е от скапан материал и като е сухичка да я боли (или ако той самия е много сух)...
Ма ти нали си Казанова, тия проблеми няма да ги имаш
Иначе са между 3 и 4 лв... зависи от къде ги купуваш.
Аз даже си бях взел от същите една голяма опаковка - 12 ли бяха вътре... нещо такова. За около 10-тина лева.
А за едно е*ане колко заминават?
![]()
Хихи
Това си зависи МНОГО от теб и ДОСТА от момичето...
Зависи колко можеш да издъжиш, което е главно от настроение и физическо състояние. Ако не си правил секс повече от месец не се чуди на полов ако 10 мин...
След 3-тия път обаче вече почти "не ти пука" - т.е. вече нямаш такова напрежение, действаш спокойно и издържаш дълго. На 2-рия, тредия път (според зависи) може да го откараш и до час и половина като пич...
А колко време имате, тя колко ще издържи и т.н. си зависи от вас
Бе...аз взимам по 2 опаковки най-много. Макар, че след 2-рия път си го карам на без презерватив... не е много препоръчително обаче. Ако мацката ти взима противозачатъчни и т.н. - естра, стига да си сигурен, че няма да ходиш после и ти на гинеколог за нещо лепнато.
Бе... ако имате цяла нощ и тя не заспи, или ти не заспиш, или пък си и разбил гълабарника - вземи 2 опаковки (6 броя)![]()
life styles rullz!!!
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
АйПървоначално написано от Fat_phil
Освен този Extra Safe (те са НОВИ, не се бъркай със старите бели!)
Може да пробваш и черния - той също е![]()
ooo az 4erniq otdavna sum go probval x3a si eПървоначално написано от penywise
![]()
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
незнам за вас ама аз сам почти на 15 и кат отидох до аптеката и казах оная така ме гледа и се усмихва че ми стана яко неудобно![]()
![]()
Хех, такива проблеми нямам.. отдавна
Влизаш, крещиш на опашката - "ЧАКА МЕ ЧОВЕК НА ЛЕГЛО - СПЕШНО Е!!!" - и те ти правят място. На касата - "6 презерватива и един вазелин" и после те гонят със запалени факли![]()
![]()
даде ама аз съм от не наи на хаканите траха ми 5 мин да влеза в аптеката па после оная кат ме зяпна![]()
![]()
![]()
![]()