знам 4е има мноо празни теми и такива на базик,но тази е истинска.Би sex сам и не се срамувам да го кажа за мен вси4ко интимно си е само и единствено моя работа.никога sex мом4е не е било на 1 място в ли4ен пран а просто забавление,НО (мразя я тая сри4ка) преди 2 дни се слу4и 4удо за което нз да се радвам или да страдам. Бях в 4ата за парви пат као ми се вклиу4и един пи4 от град в региона на В.Търново .разменихме си 1-2 лаф4ета и icq номерата .На следващия ден си писахме направо по icq. седях ме и заспивахме седнали (до 4 4аса) и неможехме да се отделим от ком4етата от клавиатурите .аз сам от Б-с .на следвасхтия ден се полу4и подобна работа,разменихме си нмерата на джиесемите .ТОЙ си има прятел но него оби4а ве4е с него е защото полу4ава си4ко .не сме спрели да си разменяме смс-си и презванявания неможем един без др. а разтояието е голямо .Тази година заварсхвам и искамда у4а кото и да е само да сам близо до В.Т. но нащи правят проблем.искат да ида в сф. ако го напраят нз ко ще правя искам с него та искам да ви питам какво да направя 4е да извартя нещата да ида там та дои за 1 ден.