.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

tova ne mi se be6e slu4valo do sega

huu de pravq sex ot 13 godi6en, sega sum na 16, demek ot 3 godini, naskoro se zabihme s edno momi4e i re6ihme da go napravime, v na4aloto si4ko to4no, az po navik si po4vam purvo s 1 posle s 2 i se oba4e sled malko ne6to prekaleno mokra mi se stori kato kazvam prekaleno mokra imam v predvid 4e prustite mi bqha podgiznali, izvadih gi i bqha celite v kruv, predpolagam se dose6ta6te 4e 6tom hodime otskoro i mi e pusnala ne e devstvena ama az da kaja, do kolkoto razbrah ot biv6iq i (s nego sme frendove i pri nego se e slu4ilo samo 4e kato go e vkaral) misleh da ne se e spukal nqkoi kapilqr ama ne mi se vqrva samo ot 2 prusta, pratih q pri genekolog estestveno, tq si ze napravlenie ot li4nata ama kolko 6e i zeme, a i drugoto koeto e vuzmojno li e samo ot 1 vkaran prust v anusa da q boli i tva za pruv put mi se slu4va (6e si pomislite 4e ne e bil vlajen ama go ovlajnih i prusta i anusa)

!

Леле, какви изроди имало на този свят...
    Добре, че не съм родител на това момиче, щеше да видиш как се дриска кръв!!!

Голям фен
    хах - правиш секс от 13-годишен - мале къв си мъжага!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Re: !

Цитирай Първоначално написано от Майка ти
    Леле, какви изроди имало на този свят...
    Добре, че не съм родител на това момиче, щеше да видиш как се дриска кръв!!!
    Kakwo izrodsko namirash?

Хващаш един як манаф, да те опъне яко отзад, да ти сцепи задника до разкървавяване... Тогава може и да ти светне що е изродщина и перверзия!
    Ама и що за момичета има, ужас, да позволяват така да се гаврят с тях...

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    офф мноу ви е весело да пускате такива темички"аз съм големия ебач"
    "Целувка за лека нощ"

Re: tova ne mi se be6e slu4valo do sega

Цитирай Първоначално написано от hforce
    izvadih gi i bqha celite v kruv
    sigurno e bila v cikyl,ama ne e mogla da otkaje sex i taka.. =D>

Potresen
    Guest
    Nai veroqtno cikal+vazbuda. Moje i kapilqr na moita edna neina priqtelka i e pukala(bi si pada ko da q praa). Kolkoto do drugoto naistina si mega prostak pi4...i kolkoto do tupiq ti vupros q si napliun4i prusta i si go nabii vav tvoq anus i vij dali 6ta zaboli. Jenata e nejno i krehko suzdanie ne e rodena s edin kur vav vaginata i o6te edin v anusa ne moje taka da podhojda6... ma ti si znai6

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от SEXtreme
    хах - правиш секс от 13-годишен - мале къв си мъжага!
    Ама то толкова е било и секс... "вкарай-изкарай"
    Абе айде всичките момченца дето само анален секс ви е в главите, дайте на вас първо да ви заврем нещо из анусите, а?
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

ne be6e v cikul, be6e i svur6il predi 1-2 sedmici, moje pak kapilqr da se e spukal a po vuprosa za analniq sex sega se se6tam 4e i biv6ata mi q bole6e purvite nqkolko puti, posle vuob6te ne q bole6e, taka i ne kazahte kolko para e genekologa

Гинекологът не се интересува от разпрани задници. Случаят е за хирург. А ако имаш късмет мацето да е малолетно, а хирургът - истински професионалист... Чакай гости от полицията !!!

.

Abe...dz naistina e stanalo neshto kofti za da pote4e.....ebati prastite deto imashXAxaxaxa
    Pak tva za Analniq Sex.
    Spored men tva e mno typo...bog e dal "slivki" na jenite taka 4e butai tam i si mal4i za kvo vi e da si uslojnqvate rabotata
    Pone az mislq taka:!
    Еби наред,Еби БеЗчЕт,Еби БаЛдЪзи- БеЛоГъЗи Еби ВсиЧко ДетО се НаГъЗИ!!!

Guest
    Той верно си вярва че на 13год е правил секс

abe mom4e ne se li 4ustva6 gadno 4e si pri4inil tva na priqtelkata si we ... tva opredeleno mn q e zabolqlo ... trqbva da si vnimatelen weeee ... dryg pat da si mn vnimatelen 4uva6 li ...

na genekolog 6e hodi za kruvta a ina4e v analniq sex ne vijdam ni6to lo6o, a predi tva i kazah ako q boli da kaje, tq 4ak posle mi kaza 4e q e bolqlo ama iskala da vidi dali 6e spre, ina4e za kruvta moje ot biv6iq i kadet i spuka kapilqra da ne e zarasnal o6te i az da sum go razranil pak, a i po vuprosa za policiqta tq ne se vodi maloletna vodi se nepulnoletna ima malka razlika, az su6to se voda nepulnoleten i ni6to ne mogat da mi naprava, ako bqh pulnoleten mogat da me vkarat v zatvora za pedofiliq

abe nqkoi hora smqtat za pedofiliq nqkolko godini ralika mejdy momi4eto i mom4eto taka 4e tva e otnositelno ponqtie pri nqkoi hora ... a tva ne moga da si go predstavq da i se spuka tam kapilqr ... ama qvno moje da se slu4i .. mn kofti .. e toi lekarq kvo 6e i pomogne ... po skoro 6e i kaje da spre s polovite kontakti izvesno vreme za da zarasne hubavo .... ama nz de ... ako e na takova mqsto 4e lesno da se razranqva moje ebati pri vseki polov akt da stava taka ... mn gadno we .. e neka da ide pri ginekologa de ... taka pone 6e znae kakvo i e .. a ne nie det ne sme nikvi lekari da i kazvame kakvo da pravi ... : ) i dano da uceli jena :PPP 6toto pri maj sigurno 6te se pritesnqva

Guest
    brao pi4!
    pori zadnici i slivi nared!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си