.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Град
    4istota.ood

trudovo vuzpitatelno u4ili6te???????

ako sum na 14 moje li na6te da me pratqt v ''TVU''i moga li po nqkakuv na4in da protestiram ili ta go spra??????
    padam i ne sajelqvam zashto znam che az sum skochila a ne nqkoi me e butnal

Голям фен
    Град
    Compton
    ми може по всяко време до 18 години,не можеш да протестираш или да спреш знам само 1 човек който е избягал

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    спираш да се правиш на интересен, правиш каквото трябва да правиш на тази възраст иииии не влизаш в ТВУ

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от дрЕБОсъчко
    спираш да се правиш на интересен, правиш каквото трябва да правиш на тази възраст иииии не влизаш в ТВУ
    точно така \/
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

най-доброто решение =D>

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Аз съм на същото мнение.

Фен
    Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Аз съм на същото мнение.
    И аз....

Фен
    Град
    Plovdiv
    mmm...do 18 si oshte pod zakrila na roditelite si...te mogat da reshat koe e nai dobroto za tvoeto zdrave i vyspitanie...i mogat da te pratav v tvu...ama verno e i che ako pazish povedenie shte promeniat namereniata si...i kysmet dano ne se stiga do tam...

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    oleellel 6tom si stignala 4ak do tvu predstavqm si kolko e tejko polojenieto emi starai se malko pove4e da im ugajda6 do9kato se uspokoqt vylnite v moreto(metafora xaxaxa) pokaji im 4e vlaga6 staranie i taka ako estestveno roditelite ti ne sa ot onezi hora koito.............(nadqvam se da se se6tate kakvo imam vpredvid)
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Представям си за какво става въпрос... Лошо си се подредила...

Ами все пак, ако ще протестираш заради решението им, не им хвърляй само прах в очите, ами наистина си промени поведението !

Aбе не вярвам едни нормални родители да си пратят детето ей тъй в ТВУ,щот там кви ли не отрепки има...та мисълта ми е,че ако не си крадец,наркоман,дилър или нещо такова не вярвай на некфи тъпи заплахи
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Момиче в ТВУ = СЕКС ДО ПРИПАДЪК !!!
    -
    Помисли от добрата страна, може да те убият вътре и по този начин ще се измъкнеш....в дървен костюм, но пак ще е по-добре от това да си в самото ТВУ
    -
    Сега сериозно - бъди добра - по-лошо място от ТВУ няма - в лудницата и женския затвор поне нема да те карат да переш нечии мръсни гащи и да те изнасилват...толкоз много
    I'm a person just like you
    But I've got better things to do
    Than sit around and smoke dope
    ...
    I'VE GOT THE STRAIGHT EDGE!!!

Moje6 razbira se \/ . Ako ne stane po edin na4in, to 6te stane po drug

Супер фен
    Ако не се промениш,като нищо могат да те вкарат там. Имам доста приятели,които са адвокати,полицаи,следовате ли и когато сме си лафили, са ми казвали,че там хич не е приятно,така че се промени или лошо ти се пише

Супер фен Аватара на Amateur
    В ТВУ може да те вкарат само при разрешение на родетилите иначе не!

Град
    София
    До 18 години си под настоятелство от твоите родители! Т.е-Не можеш да правиш каквото и да било без тяхното позволение! Освен да ходиш на училище де Ако искаш да не те пращат там:
    1) Учи повече и повиши успеха си в училище!
    2) Слушай родителите си и изпълнявай тяхните искания
    3) Не пуши, не пий, не се дрогирай!
    4) Бъди подреден (Е, не е задължително )
    5) Не ходи по купони!
    6) Не извършвай полов контакт преди да навършиш поне 15 години!
    И т'ва е.
    Момиче съм.

Могат,и още как! Ти вместо да мислиш как да го избегнеш,се замисли за нещата който правиш. Ако те вкарат в ТВУ от там ще излезеш още по-зле.Наркотици,изнасилвания ...
    Better DeaD,Than In Love ...

...

mno ste zle be bate nemogat da q pratat tehnite .. mogat da te pratat w pansion nekade ala bala ma ne i w twy ti vobshte zn li kwo e twy hxah ti trq neshto da si napraila 4e da te pratat naprimer da si kradnala neshto ala bala nekwi tekiwa kwo q filmirate q se stegnete

...

a i maikati i bashtati nemogat te pratat ako te prashtat she e ot policqta ili zakrila na deteto tc a wkarat li te nekade she stanesh golema kurwa Werwai mi za zakuska she qdesh boi i shte ebat ;D hxahh az sam bila i zn kwo e nem da oceleshh : ne4e sa me bili ili sa me ebali mana dr twa im pratt

Мега фен Аватара на Sisito941
    2006
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си