.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    gugu
    Guest

totalno razo4arovana

hora kajete kak moga da razbera kakvo izpitva kum men priatelq mi!3 meseca hodime ne mi e kazval 1 4e me obi4a!naskoro me skusa iskam da se subereme pak no kakvo da mu kaja kak da posupq kak da mu obqsna 4e go obi4am pove4e ot vsi4ko na toq svqt

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Не му казвай какво чувстваш, ако не си сигурна...
    Може да не е казал, че те обича, но как се е държал с теб? Правел ли ти е някакви жестове, с които да покаже колко силни са чувствата му към теб?
    Ако му кажеш и се направи на някакъв недостъпен, или нещо почне да се дуе...го отрязваш тотално и не се занимаваш повече с него. Има много други момчета. Успех.

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Не съди за чувствата му по думите,а по делата!Няма как да не си разбрала какво изпитва към теб.Все пак това са 3 месеца и би трябвало да си поопознала този човек до известна степен,за да можеш да различаваш настроенията и чувствата му.Спомни си какво е било отношението му към теб,бил ли е с теб когато си се нуждаела от него,подкрепял ли те е ,карал ли те е да се чувстваш обичана,специална,красива, елана...имало ли е блясък в очите му когато те гледа...Отговори си на тези въпроси,направи разбор на 3-те месеца през които сте били заедно и тогава вземи решение дали си готова и дали си струва да се върнеш при него

a pri kakvi obstoqtelstva te skusa? trqbva da spomene6 i tova,za da ti se dade po-to4en suvet.

pupu
    Guest
    vili pak e krisi,mai iskash da qdesh boi.Mnogo si zle preebavash se kakto purviq put,samo nz zashto e nujno da lujesh mene i alex che ne si go pisala ti,i che ne izpitvash nishto kum nego,iskash li da ti kaja istinata:NQMA nachin da si go vurnesh,ne go li razbra!Ne iska da e s tebe prosto iska druga\i to kurva\ostavi go da se qde ot qd,onaq osven za svirki za nishto ne stava,daje ne prilicha i na momiche!Radvai se che ne si s nego,s nishto ne pokaza che durji na tebe prez vremeto koeto hodeh te...za kakvo ti e?A i drugoto az nqma da ti pozvolq da se vurnehs pri nego

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си