- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Imali nqkoi koito da e probval LSD?
ei hora imali nqkoi koito e probfal LSD i to naistina dobro ako ima neka spodeli kakyv mu e bil filma i ludnica li e?![]()
Ами аз...видях бамби и пауър рейнджърс!Наркотик кат наркотик...Само моля ти се недей да вземаш нарокотици дете моля ти се BE POISON FREE!
".... so ... can we move on?!!!"
Click
Бамби ама друг път..освен ако не си го гледала по ТВ.
"най-силният" халюциноден на света не е, просто праговата му доза е най-ниска, нищо пове4е.
Праговата доза на ДМТ е зна4ително по висока, но за сметка на това те праща много по надале4 "отвъд", и не само според Теранс МакКена(който има доволно ли4ен опит)
Цитат:
, ДМТ
" Е това 4рез което можеш да отидеш най-дале4, И да се върнеш"
, праговата доза на мескалина е още по-голяма, но ефектът, макар и не толкова брутален, като от ДМТ(тотална дереализация(звезди4ки, фрактализация на пространството и времето, нишки разноцветна светлина навсякъде), деперсонлизация(из4езване на усещане за АЗ, сливане с околните и околността) на моменти и синестезия(виждане на звуци и миризми, 4уване на цветове и изклю4ително блаженство от кулминацията на трипа 4ак до средата на другия денSmile) та според някои холандски психонавти в един друг форум мескалинът бил най-красив от вси4ко(дъжд от скъпоценни камъни, фонтани и пирамиди от светлина златисти многопластови визии, безметежно еуфория през целия експириънс), не знам, не съм поемал досега достатъ4но кактуси наведнъж, за да достигна интензитета дори на нашенските гъби, а от кубински гъби ми е било също толкова красиво, колкото и от ДМТ, но не и толкова щастливо..
от гъбите първо цветовете , звуците и миризмите стават зна4ително по-ярки, вси4ко по4ва да трепти, появяват се фрактални визуализациии, понякога дереализация и рядко деперсонализация в големи дози, силна еуфория, но само в на4алото на трипа..
а конкретно по твоя въпрос- нямам достатъ4но опит с ЛСД25 , опитвал съм само веднъж, при това половин картон, доколкото знам днешните картони са 2 -3 пъти по слаби, отколкото през 60-те, а и ЛСД изветрява бързо, та това, което усетих беше силно намалена способност за вербална комуникация, също както от хавайска роза напр, съ4етано с променено усещане за време, лека дереализация и леки визуализации в тъмното, по осезаеми със затворени о4и с две думи- нищо особено.
ефектът продължи относително дълго към 8 4аса, но не беше много емоционален, даже никак.
така 4е останах малко разо4арован, но на подарен кон зъбките не се гледат...
Оба4Е, на следващия ден, и десетина пъти през последвалия месец
изпитах т. нр "флашбак"-ове, нещо като силни "дежа-ву"та, усещане за ве4е видяно , съпроводени с моментно разтегляне на времето и абсолютен емоционален вакуум, които се появяваха предимно когато бях сам...
обективно продължават сигурно 4асти от секунда, но се възприемат много странно и продължително, и това 4есто води до безплоден и изтощителен размисъл , след като отминат, и се радвам много , 4е в последно време не са ме спохождали, ехо-ефектите от ЛСД ми напомниха първите ми психедели4ни опитности с делирианти,(от делириантите истинския филм по4ва в 4асовете, дните или дори месеците след интоксикацията) които (по4ти) бях забравил...
Как да ти обясня, първо опитах от "бруталните филми", и си мислех 4е вси4ки халюцки са такива, но после опитах гъбки, Айахуаска и кактуси , и реших, 4е щастието е неизбежен спътник на "класи4еските халюциногени", а делириантите са някакъв несъвсем задължителен филм, но салвия дивинориум и ЛСД бяха за мен нещо като напомняне, 4е не щастието е при4ината те и вси4ко останало да да съществуват, а а нещо друго, "Другото Нещо" "Нагуалът" ако щеш, което е едно състояние на осъзнаване на хаоса, на безформеност, на безжалостност и неумолима Реалност, разли4на от тази, която сме свикнали да виждаме всеки ден, и което не всеки ум е готов да приеме.
това го отдавам на разли4ните рецептори в мозъка , върху които въздействат разли4ните ентеогени , делирианти и синтети4ни халюциногени. ДМТ и псилоцибина са най-сходни със серотонина на мозъка, а мескалина , лизергамида(ЛСА, хавайска роза морнинг глори)и ЛСД не ги познавам много добре , но определено филма им е разли4ен, а пък салвията, мухоморката и делириантите са още по разли4ни и понякога доста непредсказуеми
ЛСД не съм сигурен дали бих пробвал отново в някоя стабилна доза за да го разбера как то4но и наистина действа, докато за ДМТ и гъбите съм сигурен 4е ще се срещам с тях отново ,а за мескалин съм направо възнамерил да пробвам стабилно коли4ество
но има и неща, които още не съм опитал и бих опитал, ибогаин например..
И докато трева мога да кажа 4е си струва да опита всеки, а гъбки и кактуси и може би след това ДМТ-всеки планинар или доволно здрав любопитко-джедай,
то салвия , хавайски рози и може би ЛСД след това си струва да опитат само хора, които искат на всяка цена да са пробвали (относително безопасно по отношение на здравето си) от вси4ко
Още веднъж:
Цитат:
, ДМТ
" Е това 4рез което можеш да отидеш най-дале4, И да се върнеш"
Лсд просто е единственото психотропно вещество, от което можеш да вкараш 7000 дози в една малка ампула.
затова е и може би най-популярния халюциноген.
Но докато стигне до България може и да е изветряло ве4е.
.
И със сигурност НЕ расте по полянитеWink
Цитат:
около 100 mcg
да бе, в нашия мизерен век... а едно време са си пеели по Woodstock :"300mcg", zaщo li?
и още един любопитен факт за ЛСД , който е довел и до откриването му за науката - ЛСД е може би единственото психотропно вещество, което може да бъде поето в ефективна доза от най-обикновен и моментен ДОПИР.
зна4и 4е дори да пипнеш петно от кап4ица ЛСД и влизаш в трипа, както се е слу4ило с младия А. Хофман.
няма нужда даже от шишенце, на което да пише "изпий ме" , както в приказката за Алиса..
достатъ4но е само око да види и ръка да пипне..
това свойство на ЛСД , както и микроскопи4ното коли4ество нужно за да окаже въздействие е удобно за масово раздаване на трипове по първите ъндърграунд рейв-партита в Европа и САЩ, няколко капки разтвор на ЛСД се капват на тампона с който се слагат пе4атите на входа на партито и вси4ки се филмират понякога без дори да се усетят и после с месеци си спомнят за "култувото" парти, променило завинаги разбиранията им за музика Laughing
Еех, Мейдей, Мейдей... а също и Бърнингмен фестивал.. за тях със сихурност е известно 4е е имало подобни уъркшопи
Доколко това е морално, ети4но и законно това е съвсем друг въпрос.
А.Хофман, откривателят на веществото 4есто е осъждал публи4но Тимъти Лиъри, 4е е подходил непрофесионално, когато е по4нал да раздава трипове на вси4ки желаещи студенти и дои по фестивалите Уудсток... Но по това време, когато Хофман е правил тези изказвания , Лиъри ве4е е имал няколко доживотни присъди, издадени от федералния съд, няколко пъти е бил арестуван по разли4ни места по света и мистериозно е бягал от местата , където е бил затворен преди агентите на ФБР , ЦРУ интерпол или каквито там дойдат да хо приберат..
явно Силата Е с него, хаха Laughing и нищо 4удно, все пак той даде истинска Вяра и нещо като религия на една прослойка от хората, 4иито представители 4есто са били заклеймявани и обвинявани от обществото в безверие и аморалност...
Не съм взимала такова нещо, но доколкото знам е силен халюциноген! Влияе пагубно на нервната система и хората, които го употребяват получават видения и си мислят, че са в друг свят.
Много известен наркотик от 60-те години на 20-ти век по времето на хипи движението.
Джим Морисън от "Доорс" е употребявал този вид наркотик. Зедно с останалите членове на групата са имали видения и разни глупости.
Коварен наркотик в общи линии... един от най-силния от групата на халюциногените.
emi ne...to4no tva i ne smqtam da opitvam. ne si struva ebati. ako iska6 svqstna halucinaciq, hva6tai nqkoi planinar i are za gybi! absolut pleasure...absolut nature!
Your ground is deep. My greed is deeper. I can see everything. Nothing's between us.
ne sam probval, no mnogo iskam. za sajalenie dosta trudno se namira, v BG prakti4eski nevazmojno. tova e taka, za6toto himikalite ot koito se sintezira sa trudnodostapni i osven tova trqbva da go pravi 4ovek s doktorat po himiq - ina4e se polu4ava bokluk. me4tata mi e edin den da vzema doktorat po himiq i da si sinteziram zam.
ne te savetvam da si tursi6, za6toto 6te ti probutat nqkakav bokluk i 6te se otrovi6.
ne te savetvam i da vqrva6 na mitove i legendi, a takiva za LSD ima mnogo. kakvoto i da ti govorqt, kam nego ne se pristrqstqva6 i ne se uvrejda6 fizi4eski. edinstveniq problem koito moje da nastupi e da popadne6 v nepodhodq6t film. napr moje da re6i6 4e moje6 da leti6 i da sko4i6 ot terasata. zatova kato go priema6, trqbva da ima nqkoi trezven s teb.
ne sum vzimala i ne bih i probvala![]()
twa sa kadri ot mevdunarodniq simpozium za LSD w 6wajcariq tazi godina.
6wajcariq (po specialno kompaniqta "santos") e edinstweniq OFICIALEN proizwoditel na LSD.
dedenceto na edna ot snimkite e Albert Hoffman, otkriwatelq na LSD, kojto nawyr6i 100 godini po wreme na simpoziuma.
w edno po- stari interwiu toj be[e kazal, 4e e wzimal 12 pyti LSD prez viwota si, i kakto se wivda, nito e umrql, nito e poludql.
Виж ТУК:
http://www.jumpingpixels.com/test.html
4ерно-бяло клип4е на което е заснет експеримент с ЛСД върху британски военни през студената война
![]()
![]()
Аз бих пробвал LSD,но няма да е скоро.Тва ша е нещо уникално искам да го изпитам!
Let The MuSiC TaKe CoNtRoL!