Значи преди година бях от хората,които са твърде против да излизат с хора от чата,пак камо ли да хдоят с тях.Чатя от 4-5 години вече...Чатя си с хора от 3 години няма каде постоянно и никога не сам ги виждала на живо.ДОкато един ден от пролетната ваканция ми се включи един и да кажем,че що м му пратих снимки и почнах да си говорим мн му допаднах....първите 3-4 дена не му обръщах внимание,ама мн ме кефеше...на снимките беше мн готин,характерите ни съвпадаха и двамата мн се интересувахме и занимавахме с англиски...абе страхотно беше...размехме си номерата,даеж почнахме да си пращаме целувки и да си казваме обичам те....смешно а да се влюбиш в някой от чата ама на мене ми се случи.И тва се развива за 2 седмици само и след тва на саштият ден кат почнахме даскало след пролетната ваканция си оредих среща с него.Бях толкова сигорна,че няма да ме хареса или ще си има друга или пък ще е някой грозен е смотан,а той излезе някаф мн готин пич,с който ходих 5 месеца и беше голяма любов.За тва излез с момичето