.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Бихте ли треснали...

Бихте ли преспали с гаджето на ваш добър приател/приателка (да не казвам най-добрия/добрата)
    А правили ли сте го? И ако да разкривали ли са ви??
    Последствия???

Аз бях направил тази грешка за което много съжелявам защото не си струваше да губя наистина приател когото уважавах заради тази курваланка...

Повече от фен
    Град
    Beyond the limits
    В никъв случей. Гаджетата са за седмица, месец, година или докато там не ти писне, а приятелите са за цял живот .

Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    не

sega se setih za edin laf: "jenata na moq priqtel za mene ne e jena ama ako e hubava toi ne mi e priqtel "
    po temata: nai-dobriq mi priqtel ot daskaloto na 1vi si zamina za varna uj zavinagi az na 3ti se zabih s biv6ata mu (tova broi li se) i posle toi na 10ti se vurna, ama kaza 4e se radva za nas (toi ne q obi4a6e, do kolkoto go poznavam toi ne moje da obi4a ama e ebati pi4a) ina4e do sega ne sum otkradval gadjetata na moi priqteli samo taq slu4ka ama ne se broi 6tot te beha skusali ve4e

ina4e sum suglasen s madness

Guest
    Цитирай Първоначално написано от M@Dn3Ss
    В никъв случей. Гаджетата са за седмица, месец, година или докато там не ти писне, а приятелите са за цял живот .
    Много точно и вярно

Не съм го правила и никога не бих го направила! Супер тъпо е!

Фен
    Град
    *ба ли му майката
    Цитирай Първоначално написано от M@Dn3Ss
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> I az sum na tova mnenie.Nqma kakvo pove4e da kaja

Guest
    V NIKUV SLU4AI DAJE DA E NAI QKATA PI4KA MN DURJA NA PRIATELITE SI TE OSTAVAT ZA CQL JIVOT......

ne bih... posle 6te me grize savesta... pak i ako se postavq na tozi priqtel na mqstoto..

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    не си заслужава заради единия секс да се разваля приятелстов
    аз никога не бих го направила
    "Целувка за лека нощ"

Че аз си го чукам и него и нея и кучето му, и добиката му. Баси оргията настава. Вчера и с фабиен Бартес се ебахме. Ай сиктир мама ти луда. Кой спи с гаджетата на приятелите си?!

Guest
    Аз спя!Какво лошо има,ебане си е?

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    На косъм съм бил няколко пъти, но все не го правя

Фен
    Град
    Kadeto si poiskam
    Mom4eta ne mi govorete 4e ako edno strashno hubavo momi4e i perfektno tqlo i t.n. na kupon naprimer zapo4va da vi se natiska i iska da go 4ukate nqma da go napravite !!!! Dori i na nai-dobriq priqtel !!! Vie kvo ste vinovni 4e momi4eto se natiska?Pak i pod vliqnieto na alkogol da ne govorim ;....
    Mnogo lud BMW i si4ko ostanalo deto edvam se dviji ....

Фен
    Град
    Varna
    NIKOGA ! ne bih go napravil za6toto Ovajavam Priqtelite si Ne Bih gi preebal Nikoga po takav na4in

Guest
    хахаха лелеееее
    вие ако си мислите, че тея хора, които сега наричате приятели и с които сте "преминали през много трудности заедно", от типа на когато ваште са ви се скарали заради лоша оценка, или когато някое гадже ви е разбило сърцето ще са до вас за цял живот хахахаха пубертетчета сладки знаещи много за живота

Guest
    Правил съм го ,но само за доброто на човека.Да види що за стока е приятелката му.Тоест като се чуди някой дали или просто му даваш повод ако сте добри приятели няма да се карате за жени.

Просто едно преспиване ,но не и връзка.

Голям фен
    Град
    София
    ne, nikoga ne bih go napravila tova na priqtelka..

Голям фен
    НЕ бих никога, но не знаеш на къде ще те отведе живота - може да се напия кат свиня и да си легна с някое гадже на приятелка...но ако го направя мноооооого ще съжалявам
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Голям фен
    Ne bih
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Град
    Sofia
    Това е неприятно. На мен лично ми се е случвало. Идва една вечер гаджето на моя най-голям приятел при мен и ми вика "искаш ли да ме чукаш, от както се познаваме си мечтая за това". Аз и казах ОК, ами Иван? А тя вика, той е пиян и спи. Аз и казах ОК, качи се в стаята, съблечи се и ме изчакай аз е са идвам, отидох сабудих го и му казах какво става. след като той предложи да се качим и двамата. Парво я чукахме и двамата, а кучката даже се изкефи на сутринта той скъса с нея. А ние си останахме приятели, но знаете ли и до днес и на двамата ни е гадно от нейната постъпка.
    Don't Hate The Player, Hate The Game!

Повече от фен
    Nikoga Tova sa priqteli,a te lesno se gubqt,no trudno se namirat A i ima dostatu4no svobodni mom4eta i momi4eta,za da si namerq,a ne da vlizam 4ujdite

Guest
    mnooo qsno che bih q tresnal kvo prechi?

Фен Аватара на FaHrEnHeit
    Град
    София
    Ако си човек с принципи не мисля че ще го направиш.
    Eventful past is everclear.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си