- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли треснали...
Бихте ли преспали с гаджето на ваш добър приател/приателка (да не казвам най-добрия/добрата)
А правили ли сте го? И ако да разкривали ли са ви??
Последствия???
Аз бях направил тази грешка за което много съжелявам защото не си струваше да губя наистина приател когото уважавах заради тази курваланка...
В никъв случей. Гаджетата са за седмица, месец, година или докато там не ти писне, а приятелите са за цял живот![]()
.
Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!
sega se setih za edin laf: "jenata na moq priqtel za mene ne e jena ama ako e hubava toi ne mi e priqtel"
po temata: nai-dobriq mi priqtel ot daskaloto na 1vi si zamina za varna uj zavinagi az na 3ti se zabih s biv6ata mu (tova broi li se) i posle toi na 10ti se vurna, ama kaza 4e se radva za nas (toi ne q obi4a6e, do kolkoto go poznavam toi ne moje da obi4a ama e ebati pi4a) ina4e do sega ne sum otkradval gadjetata na moi priqteli samo taq slu4ka ama ne se broi 6tot te beha skusali ve4e
ina4e sum suglasen s madness
Много точно и вярноПървоначално написано от M@Dn3Ss
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> I az sum na tova mnenie.Nqma kakvo pove4e da kajaПървоначално написано от M@Dn3Ss
![]()
V NIKUV SLU4AI DAJE DA E NAI QKATA PI4KA MN DURJA NA PRIATELITE SI TE OSTAVAT ZA CQL JIVOT......
ne bih... posle 6te me grize savesta... pak i ako se postavq na tozi priqtel na mqstoto..![]()
не си заслужава заради единия секс да се разваля приятелстов
аз никога не бих го направила![]()
"Целувка за лека нощ"
Че аз си го чукам и него и нея и кучето му, и добиката му. Баси оргията настава. Вчера и с фабиен Бартес се ебахме. Ай сиктир мама ти луда. Кой спи с гаджетата на приятелите си?!
Аз спя!Какво лошо има,ебане си е?
На косъм съм бил няколко пъти, но все не го правя![]()
Mom4eta ne mi govorete 4e ako edno strashno hubavo momi4e i perfektno tqlo i t.n. na kupon naprimer zapo4va da vi se natiska i iska da go 4ukate nqma da go napravite !!!! Dori i na nai-dobriq priqtel !!! Vie kvo ste vinovni 4e momi4eto se natiska?Pak i pod vliqnieto na alkogol da ne govorim ;....
Mnogo ludBMW i si4ko ostanalo deto edvam se dviji ....
NIKOGA !ne bih go napravil za6toto Ovajavam Priqtelite si Ne Bih gi preebal Nikoga po takav na4in
хахаха лелеееее![]()
вие ако си мислите, че тея хора, които сега наричате приятели и с които сте "преминали през много трудности заедно", от типа на когато ваште са ви се скарали заради лоша оценка, или когато някое гадже ви е разбило сърцето ще са до вас за цял живот хахахаха пубертетчета сладки знаещи много за живота![]()
![]()
Правил съм го ,но само за доброто на човека.Да види що за стока е приятелката му.Тоест като се чуди някой дали или просто му даваш повод ако сте добри приятели няма да се карате за жени.
Просто едно преспиване ,но не и връзка.
ne, nikoga ne bih go napravila tova na priqtelka..
НЕ бих никога, но не знаеш на къде ще те отведе живота - може да се напия кат свиня и да си легна с някое гадже на приятелка...но ако го направя мноооооого ще съжалявам![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Ne bih![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Това е неприятно. На мен лично ми се е случвало. Идва една вечер гаджето на моя най-голям приятел при мен и ми вика "искаш ли да ме чукаш, от както се познаваме си мечтая за това". Аз и казах ОК, ами Иван? А тя вика, той е пиян и спи. Аз и казах ОК, качи се в стаята, съблечи се и ме изчакай аз е са идвам, отидох сабудих го и му казах какво става. след като той предложи да се качим и двамата. Парво я чукахме и двамата, а кучката даже се изкефи на сутринта той скъса с нея. А ние си останахме приятели, но знаете ли и до днес и на двамата ни е гадно от нейната постъпка.
Don't Hate The Player, Hate The Game!
Nikoga![]()
![]()
Tova sa priqteli,a te lesno se gubqt,no trudno se namirat
![]()
![]()
A i ima dostatu4no svobodni mom4eta i momi4eta,za da si namerq,a ne da vlizam 4ujdite
![]()
mnooo qsno che bih q tresnal kvo prechi?
Ако си човек с принципи не мисля че ще го направиш.
Eventful past is everclear.