- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Стилове
От половин готина слушам само метъл и рок. Гласувах за метъл за тва.
П.П. Прекалено малко стилове си сложил в анкетата!
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
Predimno pop i ot vreme na vreme texno
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
Метъл, транс, индъстриъл, ембиънт, неокласическа.....и тн всякви течения в електронната музика.Въпреки че слушам основно метъл, имам голяма слабост към електрониката.
a tehno 6to nqma?![]()
До колкото си спомням, точно ти Wild_boy беше писал че има разлика между чалга и поп-фолк. Тогава защо няма поп-фолк в списъка??? И защо да се фащам за един стил?Тва е супер тъпо - "аз слушам само това и всичко друго смърди"! Аз примерно слушам от всичко! Ебаси...иначе - поп предполагам най-много (от изброените...
)
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Слушам предимно мелодичен блек акото знае кфо значи тфа знае и пресдтавители не ми се разправя
".... so ... can we move on?!!!"
Click
лошо нямаПървоначално написано от дрЕБОсъчко
или ще ми кажеш че предпочиташ
чалгар пред метъл![]()
бтл чалгарките ми се струват много по красиви от метълките, естествено и много по тъпи, но по красиви. иначе метълите са много приятени хора, докато чалгарите са култът към селянията който не го понасям ъф коърс. абе се в гъз.Първоначално написано от Lola*Bunny
чалга = селяния, простотия
метъл = абсолютна немелодичност, грачене, криви звуси и т.н. ...
хахаха и тва е верноПървоначално написано от exploitedteen
забрави иПървоначално написано от дрЕБОсъчко
техно=музика лишена от творческа мисъл с еднообразни бийтове, ужасни електронни звуц
и и надрусани хора, които я слушат.
ся се сетих че ако темата беше на английски съотношението метъл:чалга = 50:0(+-1)![]()
"Целувка за лека нощ"
tva metala e nai-tapata muzika nekvi bradati i kosmati samo se derat i podska4at ujas.
Az slu6am chalga.
pone v moite pesni ne se derat kato izturvani!Първоначално написано от i'm so excited!
"не прекъсвай губещия когато греши"
няма смисъл да обеждавате някой в нещо което дори не може да разбере![]()
"Целувка за лека нощ"
Aми и аз така. Не мога да кажа, че се ограничавам с един-два стила. Напротив - на пръсти се броят стиловете, които не слушам.Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
HOUSE HOUSE HOUSE TRUE HOUSE MUSIC!![]()
![]()
\
/ \
/ \
/ \
/ \
/
ia mlukni be kopele gadno!!!Ako technoto e muzika lishena ot kvo beshe tvor4eska misul ,to ne znam togava koia muzika ne e lishena!Tva e nai-istinskata muzika,4rez koiato se izrazivat po nepopravimo to4en i suvursheno iasen na4in misli,4uvstva i emocii.Tva glupako 4e ti 4uvash samo "tup tup tup" ne zna4i nishto razbra li beeeee pedaaaaaaal!!!Tfa e nai-iakata muzika,nai-istinskata,tia triabva da se po4uvstva s vsiaka edna 4ast na tialoto,da se useti,v miga ,v koito ia 4uesh da se izpishe usmivka na licete ti...tia ne e za tupaci...tia e za iskrenni i krasivi hora...tia te pravi po-dobur,4rez neia uspiavash da namerish sebe si...Първоначално написано от xcasey jonesx
a tfa 4e techni4arite drusat nishto ne zna4,narkoticite pomagat da usetish i "vkusish' technoto!!!I v momenta ne govoria za smeshnicite deto hodiat na party za da se nadrusat i kato gi pusne im stava tupo i sku4no...govoria za tezi,koito nistina useshtat technoto s cialata si dusha...tezi,koito jiveiat s nego,za tezi,za koito technoto e vsi4ko,to e v tiah...
JUST TECHNO
Moderated by Tiffany
по точка 2 от правилника.
we like it DARK&HARD
Метълките са грозни, защото не си показват тялото на всички.
tova ne6to nego razbrahПървоначално написано от `Death`Whore`
Ама че сме раздразнителни.Първоначално написано от GoHardeR
Ето ти и моя отговор относно метъла:
я млъкни бе копеле гадно!!!Ако метъла e музика в която има само грачене и немелодичност то не знам в коя няма!Тва e най-истинската музика,чрез която се изразяват по непоправимо точен и съвърешенно ясен начин, мисли, чувства и емоции. Тва глупако, че ти чуваш само дране и жици не значи нищо бе педааааал!!!Тфа е най-яката музика, най-истинската,тя трябва да се почувства с всяка една част на тялото, да се усети, в мига, в който я чуеш да се изпише усмивка на лицето ти...Тя не е за тъпаци...Тя е за искренни и красиви хора...Тя те прави по-добър, чрез нея намираш себе си...
Мисля, че разбра накъде бия, така де ако не си малоумен...
това, че не можеш да помниш текстове си е лично твой умствен проблем. И нямах намерение да нападам техното. Просто някои тук се изявяват като музикални фашисти без да знаят за какво става дума...като теб примерно...Първоначално написано от дрЕБОсъчко
[/quote]Първоначално написано от дрЕБОсъчко
Предполагам, че не си разбрал целта на мнението, което ти в момента цитираш (което аз пародирах от твоя музикален съратник - GOHARDER). Мисълта ми беше, че както ти твърдиш, че техното е най-яката музика и че метъла е само грачене и думкане, то така някой друг може да твърди че техното е само тупа-лупа тупа-лупа и бясно подскачане. И какво променя това? НИЩО.
п.с. я ти ми обясни какво е ТУП-ТУП-ТУП-ТУП-ФИУУУУУУУУУУУУУУУУУ!!!