.

Виж резултатите на анкетата: Каква музика слушате

Гласували
90. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • hip hop

11 12,22%
  • чалга

6 6,67%
  • hardcore

6 6,67%
  • метал

31 34,44%
  • блус

1 1,11%
  • pop

5 5,56%
  • ska

5 5,56%
  • фолклор

0 0%
  • друго

25 27,78%
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 111

Тема: Стилове

Повече от фен
    Град
    Somewhere... In Da Middle Of Nowhere...
    От половин готина слушам само метъл и рок. Гласувах за метъл за тва.
    П.П. Прекалено малко стилове си сложил в анкетата!

Nymphetamine
    Nymphetamine Girl...

Голям фен
    Predimno pop i ot vreme na vreme texno
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

Фен
    Град
    The spiritual black dimensions
    Метъл, транс, индъстриъл, ембиънт, неокласическа.....и тн всякви течения в електронната музика.Въпреки че слушам основно метъл, имам голяма слабост към електрониката.
    I am da gangsta necr0 kvlt Santa Claus!

www.thecursedpentagram.tk METAL FORUM

Голям фен
    Град
    София
    a tehno 6to nqma?

Голям фен
    До колкото си спомням, точно ти Wild_boy беше писал че има разлика между чалга и поп-фолк. Тогава защо няма поп-фолк в списъка??? И защо да се фащам за един стил? Тва е супер тъпо - "аз слушам само това и всичко друго смърди"! Аз примерно слушам от всичко! Ебаси...иначе - поп предполагам най-много (от изброените... )
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Повече от фен
    Град
    И Тфа Ли ТряЯ дА ПомНя Е?!
    Слушам предимно мелодичен блек акото знае кфо значи тфа знае и пресдтавители не ми се разправя
    ".... so ... can we move on?!!!"
    Click

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    чалга трима
    метъл 20 баси болният форум

аз иначе слушам яко Дръм енд бейс, вече по малко хард техно, и още по малко габба. ретрото също съм го заебал

Guest
    Цитирай Първоначално написано от дрЕБОсъчко
    чалга трима
    лошо няма или ще ми кажеш че предпочиташ
    чалгар пред метъл

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    Цитирай Първоначално написано от Lola*Bunny
    чалга трима
    чалгар пред метъл
    бтл чалгарките ми се струват много по красиви от метълките, естествено и много по тъпи, но по красиви. иначе метълите са много приятени хора, докато чалгарите са култът към селянията който не го понасям ъф коърс. абе се в гъз.
    чалга = селяния, простотия
    метъл = абсолютна немелодичност, грачене, криви звуси и т.н. ...
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    не е така...
    просто чалгарите им е трудно да се справят с гласуването в анкетата... иначе са повече..
    хахаха и тва е верно

Guest
    чалга трима
    чалгар пред метъл
    бтл чалгарките ми се струват много по красиви от метълките, естествено и много по тъпи, но по красиви. иначе метълите са много приятени хора, докато чалгарите са култът към селянията който не го понасям ъф коърс. абе се в гъз.
    забрави и
    техно=музика лишена от творческа мисъл с еднообразни бийтове, ужасни електронни звуц
    и и надрусани хора, които я слушат.

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    ся се сетих че ако темата беше на английски съотношението метъл:чалга = 50:0(+-1)
    "Целувка за лека нощ"

Guest
    tva metala e nai-tapata muzika nekvi bradati i kosmati samo se derat i podska4at ujas.

Az slu6am chalga.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    да верно... текста е глупав ...
    "... ооо колко те обичам и след теб ще тичам..." е много по-умен
    pone v moite pesni ne se derat kato izturvani!

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    "не прекъсвай губещия когато греши"
    няма смисъл да обеждавате някой в нещо което дори не може да разбере
    "Целувка за лека нощ"

Голям фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Аз слушам всичко, няма значение стил и/или изпълнител.
    Ако ме кефи го слушам.
    Aми и аз така. Не мога да кажа, че се ограничавам с един-два стила. Напротив - на пръсти се броят стиловете, които не слушам.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

HOUSE HOUSE HOUSE TRUE HOUSE MUSIC! \/ \/ \/ \/ \/

Цитирай Първоначално написано от xcasey jonesx
    чалга трима
    чалгар пред метъл
    забрави и
    техно=музика лишена от творческа мисъл с еднообразни бийтове, ужасни електронни звуц
    ia mlukni be kopele gadno!!!Ako technoto e muzika lishena ot kvo beshe tvor4eska misul ,to ne znam togava koia muzika ne e lishena!Tva e nai-istinskata muzika,4rez koiato se izrazivat po nepopravimo to4en i suvursheno iasen na4in misli,4uvstva i emocii.Tva glupako 4e ti 4uvash samo "tup tup tup" ne zna4i nishto razbra li beeeee pedaaaaaaal!!!Tfa e nai-iakata muzika,nai-istinskata,tia triabva da se po4uvstva s vsiaka edna 4ast na tialoto,da se useti,v miga ,v koito ia 4uesh da se izpishe usmivka na licete ti...tia ne e za tupaci...tia e za iskrenni i krasivi hora...tia te pravi po-dobur,4rez neia uspiavash da namerish sebe si...
    a tfa 4e techni4arite drusat nishto ne zna4,narkoticite pomagat da usetish i "vkusish' technoto!!!I v momenta ne govoria za smeshnicite deto hodiat na party za da se nadrusat i kato gi pusne im stava tupo i sku4no...govoria za tezi,koito nistina useshtat technoto s cialata si dusha...tezi,koito jiveiat s nego,za tezi,za koito technoto e vsi4ko,to e v tiah...
    JUST TECHNO

Moderated by Tiffany
    по точка 2 от правилника.
    we like it DARK&HARD

Мега фен
    Метълките са грозни, защото не си показват тялото на всички.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Метълките са грозни, защото не си показват тялото на всички.
    tova ne6to nego razbrah

Guest
    Цитирай Първоначално написано от GoHardeR
    ia mlukni be kopele gadno!!!Ako technoto e muzika lishena ot kvo beshe tvor4eska misul ,to ne znam togava koia muzika ne e lishena!Tva e nai-istinskata muzika,4rez koiato se izrazivat po nepopravimo to4en i suvursheno iasen na4in misli,4uvstva i emocii.Tva glupako 4e ti 4uvash samo "tup tup tup" ne zna4i nishto razbra li beeeee pedaaaaaaal!!!Tfa e nai-iakata muzika,nai-istinskata,tia triabva da se po4uvstva s vsiaka edna 4ast na tialoto,da se useti,v miga ,v koito ia 4uesh da se izpishe usmivka na licete ti...tia ne e za tupaci...tia e za iskrenni i krasivi hora...tia te pravi po-dobur,4rez neia uspiavash da namerish sebe si...
    a tfa 4e techni4arite drusat nishto ne zna4,narkoticite pomagat da usetish i "vkusish' technoto!!!I v momenta ne govoria za smeshnicite deto hodiat na party za da se nadrusat i kato gi pusne im stava tupo i sku4no...govoria za tezi,koito nistina useshtat technoto s cialata si dusha...tezi,koito jiveiat s nego,za tezi,za koito technoto e vsi4ko,to e v tiah...
    JUST TECHNO
    Ама че сме раздразнителни.
    Ето ти и моя отговор относно метъла:
    я млъкни бе копеле гадно!!!Ако метъла e музика в която има само грачене и немелодичност то не знам в коя няма!Тва e най-истинската музика,чрез която се изразяват по непоправимо точен и съвърешенно ясен начин, мисли, чувства и емоции. Тва глупако, че ти чуваш само дране и жици не значи нищо бе педааааал!!!Тфа е най-яката музика, най-истинската,тя трябва да се почувства с всяка една част на тялото, да се усети, в мига, в който я чуеш да се изпише усмивка на лицето ти...Тя не е за тъпаци...Тя е за искренни и красиви хора...Тя те прави по-добър, чрез нея намираш себе си...

Мисля, че разбра накъде бия, така де ако не си малоумен...

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    чалга трима
    чалгар пред метъл
    забрави и
    ako не ти харесва електронната музика слушай оркестри, аз си слушам електроники щото имат мелодия и ритъм (тва дето викаш че се повтаря). вокали не обичам щото немога да помня текстове. абе то всеки има право да няма вкус, примерно ти

Guest
    чалга трима
    чалгар пред метъл
    забрави и
    ako не ти харесва електронната музика слушай оркестри, аз си слушам електроники щото имат мелодия и ритъм (тва дето викаш че се повтаря). вокали не обичам щото немога да помня текстове. абе то всеки има право да няма вкус, примерно ти
    това, че не можеш да помниш текстове си е лично твой умствен проблем. И нямах намерение да нападам техното. Просто някои тук се изявяват като музикални фашисти без да знаят за какво става дума...като теб примерно...

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    !Ако метълЪТ e музика в която има само грачене и немелодичност то не знам в коя няма! (ми в електронните музики няма грачене и кривене на звуците)Тва e най-истинската музика, чрез която се изразяват по непоправимо точен и съвърешенно ясен начин, мисли, чувства и емоции. (аре ми обясни какво значи ГГГГГРРРРААААААА АААААА АААА аа ОООООо ЖЖЖЖЖЖ) Тва глупако, че ти чуваш само дране и жици не значи нищо бе педааааал!!! Тфа е най-яката музика (музика) , най-истинската,тя трябва да се почувства с всяка една част на тялото(да с изпържените ви от тея жици мозъци), да се усети, в мига, в който я чуеш да се изпише усмивка на лицето ти... (е са ще се разровя за усмихнати метъли и за усмихнати технери {технери- техно}) Тя не е за тъпаци...(ми спри да я слушаш)Тя е за искренни и красиви хора...(са щи покажа и красивите хора чакай само да се разровя)Тя те прави по-добър, чрез нея намираш себе си...(къде ли се намираш, аз като послушах малко от тия кривини и се намирах на Мелмак)
    [/quote]

Guest
    !Ако метълЪТ e музика в която има само грачене и немелодичност то не знам в коя няма! (ми в електронните музики няма грачене и кривене на звуците)Тва e най-истинската музика, чрез която се изразяват по непоправимо точен и съвърешенно ясен начин, мисли, чувства и емоции. (аре ми обясни какво значи ГГГГГРРРРААААААА АААААА АААА аа ОООООо ЖЖЖЖЖЖ) Тва глупако, че ти чуваш само дране и жици не значи нищо бе педааааал!!! Тфа е най-яката музика (музика) , най-истинската,тя трябва да се почувства с всяка една част на тялото(да с изпържените ви от тея жици мозъци), да се усети, в мига, в който я чуеш да се изпише усмивка на лицето ти... (е са ще се разровя за усмихнати метъли и за усмихнати технери {технери- техно}) Тя не е за тъпаци...(ми спри да я слушаш)Тя е за искренни и красиви хора...(са щи покажа и красивите хора чакай само да се разровя)Тя те прави по-добър, чрез нея намираш себе си...(къде ли се намираш, аз като послушах малко от тия кривини и се намирах на Мелмак)
    [/quote]
    Предполагам, че не си разбрал целта на мнението, което ти в момента цитираш (което аз пародирах от твоя музикален съратник - GOHARDER). Мисълта ми беше, че както ти твърдиш, че техното е най-яката музика и че метъла е само грачене и думкане, то така някой друг може да твърди че техното е само тупа-лупа тупа-лупа и бясно подскачане. И какво променя това? НИЩО.

п.с. я ти ми обясни какво е ТУП-ТУП-ТУП-ТУП-ФИУУУУУУУУУУУУУУУУУ!!!

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    веднага след като ми обясниш тва
    ГГГГГРРРРААААААА АААААА АААА аа ОООООо ЖЖЖЖЖЖ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си