.

Виж резултатите на анкетата: Каква музика слушате

Гласували
90. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • hip hop

11 12,22%
  • чалга

6 6,67%
  • hardcore

6 6,67%
  • метал

31 34,44%
  • блус

1 1,11%
  • pop

5 5,56%
  • ska

5 5,56%
  • фолклор

0 0%
  • друго

25 27,78%
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 111

Тема: Стилове

Guest
    Цитирай Първоначално написано от дрЕБОсъчко
    веднага след като ми обясниш тва
    ГГГГГРРРРААААААА АААААА АААА аа ОООООо ЖЖЖЖЖЖ
    Погледнато от гледната точка на предразсъдъците и двете означават НИЩО, защото за всеки един човек те значат различни неща.

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    Цитирай Първоначално написано от xcasey jonesx

п.с. я ти ми обясни какво е ТУП-ТУП-ТУП-ТУП-ФИУУУУУУУУУУУУУУУУУ!!!

Az 6ti kaja! Tva izrazqva po nepovtorimo to4en i suvur6eno qsen na4in misli, 4uvstva i emocii. Tva e ne6to, koeto trqbva da po4uvstva6 s vsqka 4ast na tqloto si!

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sinister_Doll

Az 6ti kaja! Tva izrazqva po nepovtorimo to4en i suvur6eno qsen na4in misli, 4uvstva i emocii. Tva e ne6to, koeto trqbva da po4uvstva6 s vsqka 4ast na tqloto si!
    Еми съдейки по мненията на нашите приятели, този който не изпитва тези емоции докато слуша техно е по-низсш от останалите хора.

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от GoHardeR
    Цитирай Първоначално написано от Lola*Bunny
    чалга трима
    метъл 20 баси болният форум
    лошо няма или ще ми кажеш че предпочиташ
    чалгар пред метъл
    бтл чалгарките ми се струват много по красиви от метълките, естествено и много по тъпи, но по красиви. иначе метълите са много приятени хора, докато чалгарите са култът към селянията който не го понасям ъф коърс. абе се в гъз.
    чалга = селяния, простотия
    метъл = абсолютна немелодичност, грачене, криви звуси и т.н. ...
    забрави и
    техно=музика лишена от творческа мисъл с еднообразни бийтове, ужасни електронни звуц
    и и надрусани хора, които я слушат.
    ia mlukni be kopele gadno!!!Ako technoto e muzika lishena ot kvo beshe tvor4eska misul ,to ne znam togava koia muzika ne e lishena!Tva e nai-istinskata muzika,4rez koiato se izrazivat po nepopravimo to4en i suvursheno iasen na4in misli,4uvstva i emocii.Tva glupako 4e ti 4uvash samo "tup tup tup" ne zna4i nishto razbra li beeeee pedaaaaaaal!!!Tfa e nai-iakata muzika,nai-istinskata,tia triabva da se po4uvstva s vsiaka edna 4ast na tialoto,da se useti,v miga ,v koito ia 4uesh da se izpishe usmivka na licete ti...tia ne e za tupaci...tia e za iskrenni i krasivi hora...tia te pravi po-dobur,4rez neia uspiavash da namerish sebe si...
    a tfa 4e techni4arite drusat nishto ne zna4,narkoticite pomagat da usetish i "vkusish' technoto!!!I v momenta ne govoria za smeshnicite deto hodiat na party za da se nadrusat i kato gi pusne im stava tupo i sku4no...govoria za tezi,koito nistina useshtat technoto s cialata si dusha...tezi,koito jiveiat s nego,za tezi,za koito technoto e vsi4ko,to e v tiah...
    JUST TECHNO
    podkrepqm s 2 ruce i 2 kraka =D>

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Метълките са грозни, защото не си показват тялото на всички.
    tova ne6to nego razbrah
    Ще ти обясня. Някой каза, че метълките са по-грозни от чалгарките. Това е като че ли да кажеш, че всички момичета на 15 са грозни. И предположих, че на човека не му харесват метълките, защото не ходят голи по улиците. Капиш?

Фен
    Град
    Добрич
    slu6am poop-folk mai edinstvenata sum az ama mn mi dreme,tva e nai-qkata muzika,muzikata na naroda-tam e istinata \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/
    Всичко започва и свьршва с теб
    ужасно много те обичам.
    Не би останало нищо от мен
    без теб ако сьм някой ден!!!

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    Цитирай Първоначално написано от AnnG
    slu6am poop-folk mai edinstvenata sum az ama mn mi dreme,tva e nai-qkata muzika,muzikata na naroda-tam e istinata \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/
    Sladurana!
    Nacionalnata ni gordos- Polu- gola prostitutka redi evtini rimi na fona na kradena muzika...

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Мега фен
    Музиката на народа неслучайно е наречена "народна музика", която ти не вярвам да оценяваш.

Фен
    Град
    Добрич
    ha-ha,moje i da e taka no e fakt 4e ot dosta vreme tazi muzika e nomer edno \/ za jalost na mnogo antifenove
    ужасно много те обичам.

Мега фен
    АЗ просто слушам една музика, не съм анти-фен на каквото да е било.

Фен
    Град
    Добрич
    nqmam si i predstava nito ot rok,metal i tem podobni stilove,prosto ne me kefqt ne mi haresvat ne gi slu6am i tolkoz,samo iskah da si kaja mnenieto po temata,aide leka no6t \/
    ужасно много те обичам.

Мега фен
    Добий представа от български език поне. Въпрос: в училище на латиница ли пишеш?

Guest
    Въпрос: На училище ли сме ?

Мега фен
    Отговор: показвате какво са ви научили в началния и среден курс чрез писане.

Фен
    Град
    Добрич
    vseki si pi6e na kvoto si iska,ako iskam i na evreiski 6e pi6a i ne si ti 4oveka koito 6e mi kazva kvo da pravq,a i v momenta ne sum na u4ili6te ili moje i da sum,znam li :P
    ужасно много те обичам.

Мега фен
    Да, всеки прави каквото иска, ти не се интересуваш от мнението на хората...всички го казват.

Мега фен
    Аз всъщност говорех не за език, а за азбука. Но тя не прави разлика.

Фен
    Град
    Добрич
    ah kolko sme visokomerni,da ne se interesuvam i kakvo,ne6to protiv li ima6,emi mn zdrave ima6 togava ot men,
    ужасно много те обичам.

Фен
    Град
    the heaven
    kvo mu haresvate na toq METAl.golqma PRUDNQ e

Фен Аватара на neMec`
    Град
    ..In..The..EvEnT..OF..My..DeMisEe..
    rap samo tui slu6am
    ..impossible...
    ...is nothing...

Еми съдейки по мненията на нашите приятели, този който не изпитва тези емоции докато слуша техно е по-низсш от останалите хора.
    eeeeeeeeeee to4no ot teb ne go o4akvah...
    edit=izviniavam se stava vupros za mackata sinister_doll,molia da buda izvinena ako ne sum go napisala pravilno
    we like it DARK&HARD

Цитирай Първоначално написано от GoHardeR
    ia mlukni be kopele gadno!!!Ako technoto e muzika lishena ot kvo beshe tvor4eska misul ,to ne znam togava koia muzika ne e lishena!Tva e nai-istinskata muzika,4rez koiato se izrazivat po nepopravimo to4en i suvursheno iasen na4in misli,4uvstva i emocii.Tva glupako 4e ti 4uvash samo "tup tup tup" ne zna4i nishto razbra li beeeee pedaaaaaaal!!!Tfa e nai-iakata muzika,nai-istinskata,tia triabva da se po4uvstva s vsiaka edna 4ast na tialoto,da se useti,v miga ,v koito ia 4uesh da se izpishe usmivka na licete ti...tia ne e za tupaci...tia e za iskrenni i krasivi hora...tia te pravi po-dobur,4rez neia uspiavash da namerish sebe si...
    a tfa 4e techni4arite drusat nishto ne zna4,narkoticite pomagat da usetish i "vkusish' technoto!!!I v momenta ne govoria za smeshnicite deto hodiat na party za da se nadrusat i kato gi pusne im stava tupo i sku4no...govoria za tezi,koito nistina useshtat technoto s cialata si dusha...tezi,koito jiveiat s nego,za tezi,za koito technoto e vsi4ko,to e v tiah...
    JUST TECHNO
    Ама че сме раздразнителни.
    Ето ти и моя отговор относно метъла:
    я млъкни бе копеле гадно!!!Ако метъла e музика в която има само грачене и немелодичност то не знам в коя няма!Тва e най-истинската музика,чрез която се изразяват по непоправимо точен и съвърешенно ясен начин, мисли, чувства и емоции. Тва глупако, че ти чуваш само дране и жици не значи нищо бе педааааал!!!Тфа е най-яката музика, най-истинската,тя трябва да се почувства с всяка една част на тялото, да се усети, в мига, в който я чуеш да се изпише усмивка на лицето ти...Тя не е за тъпаци...Тя е за искренни и красиви хора...Тя те прави по-добър, чрез нея намираш себе си...

Мисля, че разбра накъде бия, така де ако не си малоумен...
    ok...purvo da ti kaja 4e sum momi4e...
    vtoro da,ne sum maloumna...
    treto niakude da vidia,kudeto i da e v tozi forum,az da sum pisala neshto PROTIV metula...mi ne nali?Sega o4akvam da mi se izvinish...rabotata e tam,4e az niamam nishto protiv nito edin muzikalen stil...bilo to metul,4alga ili kvoto i da e.Uvajavam 4ujdoto mnenie i pravoto na vseki da izbira kakuv da bude i kakva muzika da slusha.Ima super iaki techno remixi na metul par4eta i az im se kefia,taka 4e priatelu slushai si etul az she si slusham techno i she jiveem v harmonia,ok?!
    we like it DARK&HARD

ne be pi4 ne te karam da se kefish na techno-shtom ne iskash nedei...ne moga da te karam nasila.i za da izpitash tezi emocii,dokato slushash techno,triabva naisatina da usetish muzikata...a shtom tvoita predstava za techno e "Tup Tup" zna4i nikoga niama da gi usetish...ima naistina neveroiatno krasivi i 4uvstveni par4eta...sujaliavam 4e ne go proumiavash...
    we like it DARK&HARD

Повече от фен Аватара на S8K
    Град
    извъН Вселената...:P
    drum and bass,hard techno,progressive,jungle i malko gabba
    "Всички гъби се ядат някой само по веднъж"

Най-вече слушам рок, но освен това слушам малко метъл и блус. Любимите ми изпълнители са: Джими Хендрикс, Guns n' Roses, The Rolling Stones, KISS, Motley Crue и Red Hot Chili Peppers.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си