- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Стилове
Погледнато от гледната точка на предразсъдъците и двете означават НИЩО, защото за всеки един човек те значат различни неща.Първоначално написано от дрЕБОсъчко
Първоначално написано от xcasey jonesx
Az 6ti kaja! Tva izrazqva po nepovtorimo to4en i suvur6eno qsen na4in misli, 4uvstva i emocii. Tva e ne6to, koeto trqbva da po4uvstva6 s vsqka 4ast na tqloto si!
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Еми съдейки по мненията на нашите приятели, този който не изпитва тези емоции докато слуша техно е по-низсш от останалите хора.Първоначално написано от Sinister_Doll
podkrepqm s 2 ruce i 2 kraka =D>Първоначално написано от GoHardeR
Ще ти обясня. Някой каза, че метълките са по-грозни от чалгарките. Това е като че ли да кажеш, че всички момичета на 15 са грозни. И предположих, че на човека не му харесват метълките, защото не ходят голи по улиците. Капиш?Първоначално написано от Анонимко
slu6am poop-folk mai edinstvenata sum az ama mn mi dreme,tva e nai-qkata muzika,muzikata na naroda-tam e istinata \/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/
Всичко започва и свьршва с теб
ужасно много те обичам.
Не би останало нищо от мен
без теб ако сьм някой ден!!!
Sladurana!Първоначално написано от AnnG
Nacionalnata ni gordos- Polu- gola prostitutka redi evtini rimi na fona na kradena muzika...
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Музиката на народа неслучайно е наречена "народна музика", която ти не вярвам да оценяваш.
ha-ha,moje i da e taka no e fakt 4e ot dosta vreme tazi muzika e nomer edno \/ za jalost na mnogo antifenove
ужасно много те обичам.
АЗ просто слушам една музика, не съм анти-фен на каквото да е било.
nqmam si i predstava nito ot rok,metal i tem podobni stilove,prosto ne me kefqt ne mi haresvat ne gi slu6am i tolkoz,samo iskah da si kaja mnenieto po temata,aide leka no6t \/
ужасно много те обичам.
Добий представа от български език поне. Въпрос: в училище на латиница ли пишеш?
Въпрос: На училище ли сме ?
Отговор: показвате какво са ви научили в началния и среден курс чрез писане.
vseki si pi6e na kvoto si iska,ako iskam i na evreiski 6e pi6a i ne si ti 4oveka koito 6e mi kazva kvo da pravq,a i v momenta ne sum na u4ili6te ili moje i da sum,znam li![]()
:P
ужасно много те обичам.
Да, всеки прави каквото иска, ти не се интересуваш от мнението на хората...всички го казват.![]()
Аз всъщност говорех не за език, а за азбука. Но тя не прави разлика.
ah kolko sme visokomerni,da ne se interesuvam i kakvo,ne6to protiv li ima6,emi mn zdrave ima6 togava ot men,![]()
ужасно много те обичам.
kvo mu haresvate na toq METAl.golqma PRUDNQ e
rapsamo tui slu6am
![]()
..impossible...
...is nothing...
eeeeeeeeeee to4no ot teb ne go o4akvah...Първоначално написано от xcasey jonesx
edit=izviniavam se stava vupros za mackata sinister_doll,molia da buda izvinena ako ne sum go napisala pravilno
we like it DARK&HARD
ok...purvo da ti kaja 4e sum momi4e...Първоначално написано от xcasey jonesx
vtoro da,ne sum maloumna...
treto niakude da vidia,kudeto i da e v tozi forum,az da sum pisala neshto PROTIV metula...mi ne nali?Sega o4akvam da mi se izvinish...rabotata e tam,4e az niamam nishto protiv nito edin muzikalen stil...bilo to metul,4alga ili kvoto i da e.Uvajavam 4ujdoto mnenie i pravoto na vseki da izbira kakuv da bude i kakva muzika da slusha.Ima super iaki techno remixi na metul par4eta i az im se kefia,taka 4e priatelu slushai si etul az she si slusham techno i she jiveem v harmonia,ok?!
we like it DARK&HARD
ne be pi4 ne te karam da se kefish na techno-shtom ne iskash nedei...ne moga da te karam nasila.i za da izpitash tezi emocii,dokato slushash techno,triabva naisatina da usetish muzikata...a shtom tvoita predstava za techno e "Tup Tup" zna4i nikoga niama da gi usetish...ima naistina neveroiatno krasivi i 4uvstveni par4eta...sujaliavam 4e ne go proumiavash...Първоначално написано от xcasey jonesx
we like it DARK&HARD
drum and bass,hard techno,progressive,jungle i malko gabba![]()
"Всички гъби се ядат някой само по веднъж"
Най-вече слушам рок, но освен това слушам малко метъл и блус. Любимите ми изпълнители са: Джими Хендрикс, Guns n' Roses, The Rolling Stones, KISS, Motley Crue и Red Hot Chili Peppers.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."