- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Стилове
Техно, електронна и транс.
И съм крайно възмутен, че няма никое от тези в анкетата!
Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!
Първоначално написано от WILD__BOY
rock i metyl . srybsko obi4am sashto :P
Ми аз си4ко слу6ам макар 4е яко се кефа на метъла![]()
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
а ти явно имаш богат речник.......Първоначално написано от The DooM
![]()
![]()
![]()
п.п. пише се м-е-т-Ъ-л
как да ви го обесня по-просто?!
тфа да не ви е ламарина![]()
![]()
"Целувка за лека нощ"
ami ami amiii slu6am mn mn gothic.sy6to black,malko death i thrash..naposledak malko hardcore(zaribih se ot foruma)hmm..slu6am i rock-da ne zabravqme,4e liubimata mi grupa e GUNS N ROSES =)abe slu6am po malko ot vsi4ko ob6to vzeto(za metyl stava vypros)
ne se ograni4avam samo v 1 podstil.mislq,4e taka e nai-dobre
))za tova ,koeto 6te si pusna mn doprinasq i nastroenieto mi v syotvetniq moment..abee... da..tova e v ob6ti linii
![]()
![]()
![]()
get off.
ооооооооо всемогъщи ДЖИЙСЪСЕ, те ПАК почнаха да спорят за метъл.... пак, пак и отново...
абе ей хора! абе я вземете се научете да зачитате чуждото мнение бе ей простаци рошави...
като не ви харесва метъла, недейте да го слушате ве, никой не ви задължава.
метъла не е само музика, за даден човек метъла е начин на живот, на мислене, стил, изразява най-добре чувствата и емоциите и се допира най-много до душата. за друг тези неща могат да се изразяват чрез техното, за трети чрез чалгата. просто всичко е строго индивидуално. научете се най-после, че не всичко, което не ви харесва е гадно. вкус, вкус, вкус, индивидуалност, мнение, тия думички не ги ли разбрахте най-после?!?!?!!
писна ми бе. писна ми на гъзеца на мене във всяка тема да плюете по хората, само щото слушат метъл. като толкова пък не ви харесва изключвате присъствието на метъли както във форума, така и в живота, и си живеете мирно и кротко и щастливо и доволно.
айде гледайте си собствената паница и стига сте бълвали лайна.
алелуя.
e vie kvo se karate za taq muzikaxcasey jonesx vseki slushakakvoto si iska i kakvoto mu haresva
nikoi stil muzika ne e po-dobur ot drugiq
technoto moje da e drane i jici ama e qko :P :P
mi i az slusham techno
liubimi dj: chris liebing, rush, adam beyer, marco carola, marco mailey, cave, speedy j i dr. :P![]()
Metal най смислената музика за мен, в нея откривам всичко, което искам от музиката и не само.![]()
Напълно подкрепям тва мнение!Всеки има собствен вкус!А и за пи4а по горе Immortal e много яка групаПървоначално написано от i'm so excited!
![]()
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
mi to4no v technoto niama drane i jici...Първоначално написано от dest
i marco mailey niama ima marco bailey
we like it DARK&HARD
znamПървоначално написано от GoHardeR
pravopisna greshka de
metal,pop-rock u punk
Da, da! Fafla!Първоначално написано от broken_girl
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Ххаххахахаха, човек уби ме с тоя поп-рокПървоначално написано от broken_girl
Би ли ми го описала по-подробно, че тук ми се свързват най-любимият и най-омразният ми стил, та сигурно крайният продукт ще е изключително интригуващ
![]()
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
кфото фана![]()
ама иначе гласувах за хип-хоп,незнам защо
иии
ЧАЛГАРИИИИИ
МРЕТЕ В КАНАФКИТЕЕЕЕЕ
![]()
Moderated by Tiffany
по точка 2 от правилника.
hip-hop,R&B,pop,retro,tehno,house[/img]
OBI4AI TOZI,KOITO KAZVA OBI4AI ME ,A NE TOZI ,KOITO KAZVA OBI4AM TE
Vsi4ko![]()
![]()
abe i az sam muzikalno prasence ama nablqgam na Gabba i Rege
Леле, най-са ми смешни хората, които казват, че слушат всичко. НЯМА ЧОВЕК, КОЙТО ДА СЛУША ВСИЧКО!
Ами що пък да няма. Квот му пуснеш такова слушка....Първоначално написано от xcasey jonesx
Ами хайде да му пусна дискографията на The Locust и Disektion Of Korps да видим колко време ще издържи.
Пънка е вечен!!!
Рок баладите не умират!!!
Черното превзема света!!!
Метала живее/дивее!!!
Ретрото не остарява!
Чалгата умира, а поп-а ...бързо се забравя...![]()
хах май му се вика пънк-рокПървоначално написано от HereTodayGoneToHell
![]()
сички разновидности на черно мерно без реге.. тфа е много тъпо.. за металните говеда с кожените гащи и косища ще си замълча.. за чалгарчетата![]()
.. техното го уважавам но в много малка степен и то хауса..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Wie ste kato jeni - popitat wi neshto, na koeto otgoworyt e 1 duma, a vie otgoworqt s 5 izrecheniq, koito ne sa ot znachenie.