- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- pls kajete mi kakvo stava
zdr na vsi4ki problemat e takav: predi nqkolko dena s priqtelqt mi pravihme sex vsi4ko be6e normalko no toi ne se izhvarli nakraq.sled 2 dena se povtori sa6toto ne6to... Dane bi az da sam vinovna s ne6to,toi ne na 15 az na 15 ... [-o< [-o<kajete mi kakvo stava
mi kvo da stava ... qvno ne e svar6il ... 6to taka? ne ste imali dostata4no vreme li? za6to ti da si vinovna .. seksa go pravite dvamata ... za6to ne si pogovorite za tova??? tova e nai dobriq variant
moje bi tova mu e parvi pat i e mnogo pritesnen no 6te se opravi vsi4ko ne se bezpokoi!! i problema vaob6te ne e v teb!!! problema si e izcqlo negov!!........osven ako o6te do sega ne mu e idvalo??......aa nee na 15 i da ne mu e idvalo ! mislq 4e e nevazmojjnno!qvno e pritesnen no 6te se opravite !i da moje da si pogovorite !tova 6te e nai dobre![]()
emii toi si znae nai hubavo go pitaipo princip bi trqbvalo da spre kogato svyr6i ili ako ti si svyr6ila zavisi ama ti mai ne si svyr6ila tai 4e nai hubavo si pogovori s nego za tova i 100% ne si ti vinovna spoko
DoN't WoRRy, Be HaPPy
abe spored vas purviq put kolko puti mu e 20 hilqdi prosto ne si uspqla da go dokara6 do orgazum slu4va se postarai se pove4e sledva6tiq put![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!
NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!
amm toi be6e devstven 1iq pat i moji bi go pravihme 10-15 min ..moje da e seknal iuma li maje bes SPERMA???![]()
![]()
И защо сте спряли? 15 минути не е много с кондом.
Ми става това че не знаете какво правите, стиа бе хора що питате за сичко и всякога замислете се...вие си знаете най-добре, вие сте били там, вие сте си го напрайли, би трябвало да усетиш сама какъв е проблема....само ако наистина не знаеш кфо прайте тогава няма как да усетиш къде е проблема...то не е само ръгане дееба!
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Едно сношение продължава толкова, колкото издържи един мъж, какви са тия 15мин!?!?Докато не го изчурулика в устата ти, секса не е свършил
![]()
ААА некой да е чувал за смехорандия.
Та човека не е свършил голяма работа ,но явно се е изморил или незнам.
Toi mi kaza 4e e svar6il ama kato si go izvadi nqma6e sperma ....offf neznam(
![]()
mi moje prosto da e bila malko i da ne si vidqla de da znae6...e ima i po gadna vyzmojnost ama toi 6te6e da ti kaje se pak ako se be6e skysal prezervativa...taka 4e sigurno ne e tova
DoN't WoRRy, Be HaPPy