- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- moje li mom4e da ima ....
moje li mom4e da ima rak na gyrdatA? ako ne kakva e tazi buca koqto az imam ?
Ами да ти кажа май не е възможно....но едва ли е рак.Това е някакво образувание не знам точно какво...![]()
nz da li moje mom4e da ima rak na gardata no moje prosto tova na teb da ti e unezi top4eta na zarnoto koito vseki ima po nqkoe vreme kato vliza v buberteta
spored men ne moje da ima///![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящи размери на аватар и снимка в подпис.
И аз мисля, че са точно тези топчета !!!Първоначално написано от Анонимко
nai-golqmiqПървоначално написано от Stay cool 8)
awe hora ponqkoga ste adski typi 4estno ostaam bez komentar
10x mnogo na si4ki koiTo Mi otgovorihte
мъж не може да има рак на гърдата(има и аномалий)!
Това е от побертета
Cold was my soul
Untold was the pain
I faced, when you left me
A rose in the rain...
So I swore to the razor
That never enchained
Would your dark nails of faith
Be pushed through my veins again
Ако те боли,бъди сигурен,че не е рак.![]()
Рак има навсякъде, където има клетки!
Да, за съжаление може да има. Но ти не си дал подробности за топчето, като местоположение и големина, а също така и от кога стои там. Нараства ли, сърби ли боли ли ?
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Може да има.![]()
Един факт: Преди време Том Круз имаше, но се излекува.![]()
abe pak mnogo razbira4i be maika mu deeba.ima slu4ai (ne6to ot sorta na 0,02% ot mujkoto naselenie na zemqta) na rak na gurdata pri muje,prosto za6toto ima nqkoi mnogo redki slu4ai v koito mom4e moje da se rodi sus suvsem normalni mle4ni jlezi.
ina4e v tvoq slu4ai bratle tova e zapu6vane na mastna jleza,4esto sre6tano e i absoliutno ne smurtonosno.budi spokoen.
Когато не знаете,по-добре не пишете.Може да има и при мъжете,просто е по-рядко срещано. А ти най-добре иди на лекар,най-малкото за да си спокоен.
Nishto ti nqma spoko...
Mnogo ludBMW i si4ko ostanalo deto edvam se dviji ....
IMA RAK I PRI MAJETE KAKTO I PRI JENITE. SAMO 4E PRI MAJETE VEROQTNOSTTA E PO MALKA! PO DOBRE SPRI DA SLU6A6 GLUPOSTI A XODI NA LEKAR,TOI NAI DOBRE ZNAEE!
kogato gubi6 edna liubov,molqte ne q prevra6tai v omraza! za6toto e podlo da mrazi6 nqkoi kogoto si OBI4AL,OBI4A6 I 6TE OBI4A6 VE4NO!!!