- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- problem s vazbudata
hora nz kakvo mi stava momi4e sam i ne moga da se vazbudq kakto trqbva nikoga ne sam dostata4no `mokra` predi vreme gadjeto samo kato me dokosneshe i se podmokrqh a sega trqbva super mn vreme kajete mi kakvo da pravq ?!
abe vie normalni li ste we ???? pi6ete ne6to smisleno ... pfuuu... mi az si nqmam nikakva predstava ot kakvo e tva ... 6tom ve4e ne se vazbujda6 ot nego zna4i ti e omraznal li neznam i az 4esno .. mi da probva da te vazbudi po drug na4in ...
a moje i psiikata da igrae rolq tuka de ... neznam ... nqmam predstava ...
Ako 6te6 vqrvai ama az imam absoliutno sy6tiq vapros!!!Ne moga i ne moga da se vyzbudq i ne znam za6to e!A priqtelq mi 100% ne mi e omruznal, daje vseki den mi stava vse pove4e i pove4e interesen, priqtno mi e kato me celuva tam i ala bala (da ne ispadam v podrobnosti),no prosto ne moga da se vazbudq!I ne znam za6to e...Nai-gadnoto e 4e toi si misli 4e e zaradi nego i stava o6te po kofti...
mi moje bi e vrem ed asmeni6 priatelia [-o< a moje dsa se otdade6 malko na post i molitvi i da se moli6
E neka te lizne![]()
Mnogo ludBMW i si4ko ostanalo deto edvam se dviji ....
Много вероятно е този проблем да е на психическа основа. Преди всичко следващият път гледай да си максимално отпусната. Ако преди въпросният полов контакт седиш и си мислиш неща от сорта на дали този път ще стане както трябва и се притесняваш няма начин да мине добре. Също така, ако знаеш какво точно и как да направи приятелят ти за да се възбудиш не се притеснявай да му го кажеш, в това няма нищо лошо или срамно. А ако пък си по смела и направо му покажеш какво ти доставя удоволствие ти гарантирам, че и той ще се възбуди много и ще се постарае да ти върне жеста!![]()
abe celuvaite se .. lijete se ne moje da ne se vuzbudishxaxa
Чернобил си казва думата...
Пробвайте различни секс игри може и да се получи :P