Basi...pobyrkvam se...ujas....Ne znam ama smotanoto mi biv6e gadje mi e postoqnno v glavata.Predi godina me zarqza i ot togava,za6toto sme ot razli4ni gradove i nikoga ne sme se zasi4ali...ne znam kakvo otkrih v nego-nito e nakoi godin i krasiv,zanimava se s nelegalni ne6ta...awe ne nzam za6to ama sam luda po nego!Ot kakto me zarqza otna4aloto si govorihme v 4ata..i napravih ogromnata gre6ka v prodaljenie na 3 meseca postoqnno da mu natqkva kolko go obi4am i sqka6 se otdrapna kam men...obi4a6e me ama vsi4ko iztudq i si haresa druga...sq e sam...ne e imal gadje sled mene ...a az kolko mn smao smenih.Obi4am go ei tva e samata istina.Samo dva pati go vikah na kafe ama toi be6e zaet i mi otkaza.Ot togava kato vliza v 4ata mi kazva6e vseki den zdr kaks i i spira6e da pi6e..edin pat be6e piqn i az bqh bqsna i mu kazah 4e ne me za4ita za priqtelka...skarahem se jestoko i do tam be6e ot 3 meseca ne sme si 4atili.Po cql den gledam nicka mu online i pla4a kato vijdam kak pra6ta na drugi v kanalite cel;uvki.Po edno vreme misleh 4e sam go zabravila.V4e si mal4a ..vsi4ki dori i toi mislqt 4e sam go zabravila ama ne e taka...luda sam po nego i siakm da go vidq i da mu kajq kolko mn go obi4am v o4ite ama me e strah daje da mu se vklu4a i za tva si mal4a...i se nadqvam da mi se vklu4i ama tva ne stava....

Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!