Ето го и моят проблем.Преди 2 години се запознах с едно момиче в чата и си разменяхме снимки, телефонни номера, но така и не се срещнахме.Тя е от моя град.Наскоро се срещахме и аз знаех, че това е тя и тя знаше, но не се поздравявахме.Започнахме отново да чатим и разбрах, че си има гадже.Често се виждахме с нея и започнахме да си говорим...идваше до нас скейтърите докато карахме и забавно ни беше...но приятелят и започна да ревнува.Той е с 2 години по-голям от мен.Така и една вечер те скасаха явно заради мен макар, че тя го отрече и дойде до мен...успокоих я и т.н. и станахме повече от приятели ,но на другия ден тя замин за село си и ми писа смс, че още обичала бившия си.И така сега тя е с него, а аз се привързах към нея още повече.Минаха 1-2 дни и започна да ме вика да излизаме по кафета докато гаджето и е на училище.първият път като излезнахме го срещнахме и за малко да се скарат но още са заедно днес ме покани на билярд, но да отида с някой друг за да не и се разсърди гаджето и...и ся незнам какво да правя.струва ми се ,че тя е много объркана а аз още я харесвам...днес не отидах на срещата.Става много неудобно като сме 3мата!Искам я за мен, но и не искам да ги разделям!.Какво бихте ме посъветвали?