.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: KOLA MASKA

Hybrid View

Голям фен
    Град
    United We Love You

KOLA MASKA

Emi kajete nqkoq marka kola maska ot koqto da ste dovolni na kakva cena e i kak tochno q izpolzvate
    т. 2, 9

Strep или Taky за вкъщи, но аз лично ти препоръчвам да отидеш при професионалист. В къщи ще се омацаш и ще си изгубиш много повече време и нерви.

Супер фен
    Taky или Veet, цените са между 8-12 лева,зависи.

Обаче и аз бих ти препоръчала да отидеш на козметик..
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
    Taky или Veet, цените са между 8-12 лева,зависи.

Обаче и аз бих ти препоръчала да отидеш на козметик..
    и аз така мисля!по ред причини е по-обре да отидеш на козметик!

Gost_
    Guest
    kolko pari e toq kozmetik

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Цитирай Първоначално написано от Gost_
    kolko pari e toq kozmetik
    между 7 и 10 лв.зависи къде ще отидеш.

Malkoto_
    Guest
    kak se izpolzva ( kak sa prigotvia) studenata kola maska i ima li nqkva opasnost nali kato si q sloja i kato drupna rqzko da mi se otlepi i kojata ?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Malkoto_
    kak se izpolzva ( kak sa prigotvia) studenata kola maska i ima li nqkva opasnost nali kato si q sloja i kato drupna rqzko da mi se otlepi i kojata ?
    няма опрасност чак кожа з(да си махнеш,но може да си направиш гадни рани и да си разволиш кожата.по.добре отиди на козметик.

Malkoto_
    Guest
    ohh kakvi rani obiasnete mi a posle s kakvo se majete sled kato ste si napravili kola maska .. kak taka da si razvalia kojata

На опаковките има указания за употреба. Няма опастност да ти се отлепи кожата спокойно! Ако не дръпнеш рязко нищо няма да се получи. Аз веднъж се пробвах сама в къщи и се измъчих. При козметичката е много по-бързо и лесно. Тя ме маже с някви кречмчета преди и след манипулацията. А за тези за домашно ползване...в опаковките на Taky има едни кърпички специални. Все пак ви съветвам да не се занимавате сами.

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Цитирай Първоначално написано от Mystery
    На опаковките има указания за употреба. Няма опастност да ти се отлепи кожата спокойно! Ако не дръпнеш рязко нищо няма да се получи. Аз веднъж се пробвах сама в къщи и се измъчих. При козметичката е много по-бързо и лесно. Тя ме маже с някви кречмчета преди и след манипулацията. А за тези за домашно ползване...в опаковките на Taky има едни кърпички специални. Все пак ви съветвам да не се занимавате сами.
    да абсолютно съм съгласна,пък и мисля че сама няма да можеш да си махнеш всичко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си